billpeppas
A/V Επαγγελματίας
- Reaction score
- 8.596
Παίζει πάρα πολύ δυνατά η περίπτωση να παγιωθούν σε αυτά τα επίπεδα...
Και εγώ στην ίδια κατάσταση με εσένα ήμουν... Μετά από μια εξαετία με Redmi Note 8 pro έπρεπε να αλλάξω περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Βλέπεις δεν παίρνουμε επιδοτήσεις για να αλλάζουμε καθε χρόνο το iPhone pro μας.Ακούω κι άλλες προτάσεις πάντως, δεν κολλάω σε μάρκες. Το κακό με τις εταιρείες είναι αυτό, βγάζουν κάποια προϊόντα και κερδίζουν τον κόσμο, και στην πορεία υποβαθμιζουν τα επόμενα, βασιζόμενοι στο όνομα που έκαναν. Δεν λειτουργεί πάντα βέβαια. Anyway, δεν έχω καταλήξει πουθενά ακόμα, απλά έτυχε κι είδα την τιμή αυτή χθες σε μια απάντηση σε ανάρτηση στο fb για άλλο κινητό, και το έψαξα. Ισχύει, είναι η κινεζική έκδοση βέβαια (δεν σημαίνει και πολλά, και το 7 που έχω κινεζική ήταν).
Εγώ Σώτο δίνω 500-600€ για τηλ. κάθε 4-5 χρόνια.Καλημέρα! Βλεπω ότι τα motorola είναι value for money! Και δεν τρελαίνομαι καθόλου βέβαια να δώσω 500 ευρώ... ή και παραπάνω, για κινητό! Το πιο ακριβό που είχα ως τώρα, είναι το OnePlus, που το είχα πάρει γύρω στα 450 ευρώ (από banggood ή κάτι αντίστοιχο αν θυμάμαι).
Για την ώρα, ψυχολογικοί είναι κυρίως και για μένα οι λόγοι, από την στιγμή που ούτε κολλήματα κάνει, ούτε έχουν σταματήσει να αναβαθμίζονται οι εφαρμογές ή να μην λειτουργούν κάποιες (κυρίως τραπεζικές). Με την μπαταρία και την χρήση που κάνω, δεν έχω πρόβλημα, το βράδυ το φορτίζω έτσι κι αλλιώς.

Μωρέ το σκέφτηκα να πάω και γω για κάλαντα, μήπως αντί για cube πάρω κάνα colnago. Πρέπει όμως να ξυρίσω τα μούσια ώστε να δείχνω δωδεκάχρονοΕγώ που είμαι άλλα 10 χρόνια πάνω, τι να πω...![]()

Κ εσύ τώρα κάνεις αντίσταση έτσι;Α παρεμπιπτόντως, μετά από τόσο ψάξιμο για ποντικάκι (το έχω αναφέρει μερικές φορές) πήρα ένα rapoo MT760Pro από ali, μαζί με μια βάση φόρτισης που πωλείται ξεχωριστά... 42 ευρώ (με ένα κουπόνι 20 ευρώ που είχα βρει). Το παρέλαβα χθες! Εδώ Ελλάδα νομίζω δεν έχει έρθει ακόμα, τουλάχιστον δεν το είχα βρει τις ημέρες που το παράγγειλα από ali.
![]()
Rapoo MT760PRO Wireless Mouse NearLink + Bluetooth 5.0 Multi-Device 12000 DPI 2K Polling Rate Ergo for Work Gaming Quiet Clicks - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com

Κάνω κατανάλωση, βοηθώ την οικονομία (τουλάχιστον με τον ΦΠΑ)Κ εσύ τώρα κάνεις αντίσταση έτσι;![]()

Οι ssd που αναφέρεις στα πρώτα μηνύματα; αυτή ήταν η παραγγελία; Ρε τα άτομα βρήκαν ευκαιρία να γδύσουν τον κόσμο... να δούμε σε λίγο καιρό τι κίνηση θα έχουν όμως.Έχω πληρώσει με κάρτα κανονικά και σήμερα μου στέλνουν μήνυμα πως δεν υπάρχει διαθεσιμοτητα απο το κατάστημα τελικά και σε κανενα αλλο καταστημα σε αυτο το ευρος τιμών. 3 μερες μετα εχουν ανεβει οι τιμές τουλάχιστον 35 ευρώ πάνω. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!
Ναι έκανα παραγγελία η κυριακη βράδυ η δευτερα δε θυμάμαι με την τιμή ανεβασμένη όπχι καμια ευκαιρία, Και σήμερα το πρωι με ενημερώνουν πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα να μου επιστρέψουν τα χρήματά μου πίσω.Οι ssd που αναφέρεις στα πρώτα μηνύματα; αυτή ήταν η παραγγελία; Ρε τα άτομα βρήκαν ευκαιρία να γδύσουν τον κόσμο... να δούμε σε λίγο καιρό τι κίνηση θα έχουν όμως.
Έχω κι εγώ μερικούς, αλλά είναι παλιοί, έχουν διάφορα μέσα οπότε δεν ξέρω και που να τα βάλω αλλού, και τους φοβάμαι κιόλας... μη μείνουν από ζωή!Εγώ έχω μια στοίβα hdd 1 tb από απόσυρση. Θα τα χώσω στο desktop να έχω χώρο.

Θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα στην αγορά απο θέμα διαθεσιμότητας και τιμών για καιρό. Το κακό είναι πως μιλάμε γενικά για μνήμες που είναι απαραίτητες σε όλες της ηλεκτρονικές συσκευές. Οπότε ότι μποικοταζ νομίζετε πως θα κάνουν οι καταναλωτές που θα αδυνατούν να αγοράσουν θα πηγαίνει χαμενη καθώς θα συνεχίζουν να έχουν αυξανόμενο κέρδος απο λιγότερα τεμάμια που θα πωλούν.Δεν πρόκειται να πέσουν οι τιμές στα κοντά. Από 2028-2029 και πέρα. Πολύ πιθανόν να ξεκινήσει μια άσχημη αλληλουχία για εμάς τους καταναλωτές σε όλα τα είδη .
Δε θα τους αφησω ετσι...
Δηλαδή τι θα τους κάνεις;(ετσι κι αλλιώς δεν θα τους αφήσω)