Τι δορυφορικο συστημα να βαλω???

Reaction score
0
Χαιρεται σε ολους!Λοιπον θα μπω κατευθειαν στο θεμα.Μενω Ανω Ηλιουπολη και παιρνω σημα απο Αιγινα:134: !δλδ κλαφ'τα!Αγορασα σημερα Lg 47ara full HD 200Hz κτλ...Θελω λοιπον μιας κ το σημα ειναι αθλιο να βαλω πιατο μεγαλο,διπλο lmb και εναν καλο δεκτη ο οποιος θελω να συνδεεται με internet για να κανω και τα κολπα τα καλα...αν κ δεν ειμαι σχετικος,απλα οτι εχω ακουσει.Μιλησα με εναν τυπο ο οποιος πουλαει δεκτες κ γενικα συστηματα κ μου προτεινε τον HIVION 100.μου ειπε οτι εχει μεγαλη ταχυτητα για κατεβασμα δεδομενων γτ παιζει ρολο στην 47αρα για να μην κολλαει.ακομα παιρνει 2 καρτες και κανει τρελα κολπα μεσω internet.αυτον μου τον δινει 200 ευρω.Εψαξα βεβαια να τον βρω κ αλλου κ κορτιζει γυρω στα 80-90.Τον ρωτησα γτ τοσο μεγαλη διαφορα κ μου ειπε πως οι φθηνοι ειναι κινεζικοι-ταιβαν αλλα ειναι οι μουφες κ πως δεν δινουν γραπτη εγγυηση οπως θα μου δωσει αυτος!ισχυει???γενικα τι συστημα μου προτεινετε???

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Τι δορυφορικο συστημα να βαλω???

Φιλε carbonkid καλησπέρα.
Κατ'αρχην δεν ασχολούμαστε με παρανομα συστηματα λήψης.

Εκείνο που εχει σημασία είναι να κάνεις τη δουλειά σου και να την κάνεις με το σωστο τρόπο.

Μάλλον πολλά πράγματα μαζί μπέρδεψες.

Εαν σε ενδιαφέρει το δωρεάν δεν θα βρείς λύση εδώ. Εαν σε ενδιαφέρει η ποιότητα και η καλή λήψη τοτε μαζι σου.:126:

Ο HIVION 100 είναι ενας δέκτης σειράς, κανονικής ανάλυσης απλώς έχει ένα τρόπο όπως και πολλοί άλλοι στην αγορά,να βλέπουν δωρεάν κάποια κανάλια, όσα εχουν απομείνει τουλάχιστον γιατι τα πιο πολλά έχουν κλειδώσει.

Για να εκμεταλλευτείς την καινούργια σου τηλεόραση προτίμησε κάποιον δέκτη HD και όχι απλό.
Δες αυτόν που έχουμε σε POWER BUY μαζί με ενα καλό συστημα κεραίας και θα δεις και θα απολαυσεις την πραγματική HD τηλεόραση σου. Αυτοί οι δέκτες έχουν πολλά να σου προσφέρουν, και σύνδεση με το internet και πολλά άλλα...:109:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas