Τι δωρο θελετε για χριστουγεννα?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.211
Εγω παλι θα θελα υγεια , αγαπη κ ευτυχια στις καρδιες μας, και σε ολο τον κοσμο, σε ολους τους ανθρωπους, να γινουμε επιτελους πιο .."ανθρωποι", με ιδανικα και αρχες...Να γεμισει επιτελους η ψυχουλα μας απο αυτο το κενο που νιωθουμε μεσα μας...

Ν αλλαξει επιτελους αυτος ο κοσμος της φθορας , του εγωισμου και του θανατου...

ΑΥτα τα ολιγα...

Απο υλικα αγαθα...ουυυυ! πολλα!! ν αρχισω??

• Like
Reactions: PPG

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.725
Εγω παλι θα θελα υγεια , αγαπη κ ευτυχια στις καρδιες μας, και σε ολο τον κοσμο, σε ολους τους ανθρωπους, να γινουμε επιτελους πιο .."ανθρωποι", με ιδανικα και αρχες...Να γεμισει επιτελους η ψυχουλα μας απο αυτο το κενο που νιωθουμε μεσα μας...

Ν αλλαξει επιτελους αυτος ο κοσμος της φθορας , του εγωισμου και του θανατου...
Σαν υποψήφια σε καλλιστεία. :D

Reaction score
3.556
Εγώ θα ήθελα να γίνει καλά η γυναίκα μου απο ένα σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετώπιζει άλλά αντιμετωπίζει με επιτυχία και επίσης θα ήθελα να μην περάσει κάνενας άσκημα χριστούγεννα φέτος και για πάντα. Τα υλικά βρίσκονται η υγεία όχι αν την χάσεις.

Κωνσταντίνος

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
Επειδή σ' έχω για γλεντζέ, ΟΚ. Κλείνω θέσεις για την 9η εβδομάδα του 2014...

Σε περίπτωση αναστάσεως τι κάνεις; Βάζεις αγγελία "ανταλλάσσεται φέρετρο 2x60 σε τάξη Α, με αντίστοιχο σε class D με DSP + διαφορά μετρητοίς;
Aπλα το παιρνει ο Βαρκαρης τα νομισματα τελειωσανε!
Καλο ε, που τα βρισκω ο.... :roflmao:

Y

Yiannis_B

Guest
Εγώ θα ήθελα να γίνει καλά η γυναίκα μου απο ένα σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετώπιζει άλλά αντιμετωπίζει με επιτυχία και επίσης θα ήθελα να μην περάσει κάνενας άσκημα χριστούγεννα φέτος και για πάντα. Τα υλικά βρίσκονται η υγεία όχι αν την χάσεις.

Κωνσταντίνος
Σας εύχομαι περαστικά Κωνσταντίνε, και μην αφήσεις τίποτα στην τύχη. Σε τόσο σοβαρά θέματα, ψάξε την αντιμετώπιση όσο καλύτερα μπορείς...

Reaction score
3.556
Αυτο κάνω και ευχομαι με την υγεία μας να έρθει και το τρίτο μέλος που τοσο καιρό θελουμε αλλα λόγο υγείας δεν μπορούμε. Μακρία από ολο τον κόσμο τα θεματα υγείας μακρία.

Ευχές και υγεία σε όλους

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.725
Mε κινδυνο να φανω πεζος...μου αρκει να κερδιζω το πρωτοχρονιατικο λαχειο.
Κι εγώ το ελπίζω αυτό, αλλά δυστυχώς δεν καλύπτω μία από τις βασικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για να κερδίσεις ένα λαχείο.
Δεν αγοράζω λαχεία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.033
Members
38.524
Νεότερο μέλος
dieccast