- Reaction score
- 102.844

Καλά όλα τ' άλλα, αλλά αυτό
κομματάκι δύσκολο για φέτος....ο μαρκου επιτελους να αποκτησει μπασα...![]()
Ο άντρας ο σωστός, ο πρόστυχος, δεν κρύβεται, κάνει μπαμ!Την υπουργό τουρισμού. Κανονικά, σε κουτί με κορδέλα κτλ
Σαν υποψήφια σε καλλιστεία.Εγω παλι θα θελα υγεια , αγαπη κ ευτυχια στις καρδιες μας, και σε ολο τον κοσμο, σε ολους τους ανθρωπους, να γινουμε επιτελους πιο .."ανθρωποι", με ιδανικα και αρχες...Να γεμισει επιτελους η ψυχουλα μας απο αυτο το κενο που νιωθουμε μεσα μας...
Ν αλλαξει επιτελους αυτος ο κοσμος της φθορας , του εγωισμου και του θανατου...
ζηλιαρηδες....Σαν υποψήφια σε καλλιστεία.![]()
Aπλα το παιρνει ο Βαρκαρης τα νομισματα τελειωσανε!Επειδή σ' έχω για γλεντζέ, ΟΚ. Κλείνω θέσεις για την 9η εβδομάδα του 2014...
Σε περίπτωση αναστάσεως τι κάνεις; Βάζεις αγγελία "ανταλλάσσεται φέρετρο 2x60 σε τάξη Α, με αντίστοιχο σε class D με DSP + διαφορά μετρητοίς;
Σας εύχομαι περαστικά Κωνσταντίνε, και μην αφήσεις τίποτα στην τύχη. Σε τόσο σοβαρά θέματα, ψάξε την αντιμετώπιση όσο καλύτερα μπορείς...Εγώ θα ήθελα να γίνει καλά η γυναίκα μου απο ένα σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετώπιζει άλλά αντιμετωπίζει με επιτυχία και επίσης θα ήθελα να μην περάσει κάνενας άσκημα χριστούγεννα φέτος και για πάντα. Τα υλικά βρίσκονται η υγεία όχι αν την χάσεις.
Κωνσταντίνος
Κι εγώ το ελπίζω αυτό, αλλά δυστυχώς δεν καλύπτω μία από τις βασικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για να κερδίσεις ένα λαχείο.Mε κινδυνο να φανω πεζος...μου αρκει να κερδιζω το πρωτοχρονιατικο λαχειο.
Την υπουργό τουρισμού. Κανονικά, σε κουτί με κορδέλα κτλ