Τι δώρο σας έκαναν ή κάνατε;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.092
Αρχίζω με τη δική μου περίπτωση...

Σε σημερινό πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σε σπίτι φιλικού ζευγαριού, η "διοργανώτρια" πήρε από ένα βιβλίο για κάθε καλεσμένο. Μας είπε ότι διάλεξε βάσει της προσωπικότητας του καθενός γιατί μπορεί να ψυχολογεί πολύ καλά τους ανθρώπους. Δείτε λοιπόν πόσο καλά με ψυχολόγησε...
:lolsign:

2015-01-01 13.52.57.jpg

Εγώ κοροϊδευτικά της είπα ότι το έψαχνα καιρό κι αυτή μου απάντησε "Είδες πόσο καλά σε ξέρω;". :D

Reaction score
14.788
Αρχίζω με τη δική μου περίπτωση...

Σε σημερινό πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σε σπίτι φιλικού ζευγαριού, η "διοργανώτρια" πήρε από ένα βιβλίο για κάθε καλεσμένο. Μας είπε ότι διάλεξε βάσει της προσωπικότητας του καθενός γιατί μπορεί να ψυχολογεί πολύ καλά τους ανθρώπους. Δείτε λοιπόν πόσο καλά με ψυχολόγησε...
:lolsign:

View attachment 42967

Εγώ κοροϊδευτικά της είπα ότι το έψαχνα καιρό κι αυτή μου απάντησε "Είδες πόσο καλά σε ξέρω;". :D
στο Περισσο σας ειχανε τραπεζι?:D

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712
Ζήτησα ένα δώρο (δεν σας λέω τι δώρο) από τον Άη Βασίλη και του είπα στο γράμμα μου να το βάλει μέσα στην κάλτσα που θα κρεμάσω πάνω στο κλιματιστικό, διότι δεν έχω τζάκι.
Μου έστειλε γράμμα που ζητούσε κατ΄αρχήν η κάλτσα να είναι πλυμμένη και δεύτερον να έχει μέγεθος αλεξίπτωτου.
Δεν είχα τέτοια κάλτσα κι έτσι δεν πήρα δώρο.
Ίσως επειδή δεν έχω και καμινάδα.
Βρε λες;

Reaction score
1.988
Εγώ ζήτησα έναν σούπερ ντούπερ προβολέα.....αλλά δεν με άκουσε κανείς.....και έτσι βγήκα μόνος μου για ψώνια...πήρα στην γυναίκα μου ένα ρολόι που της άρεσε και σε εμένα ενα άρωμα.....και ησύχασα!!!

Reaction score
513
Εγώ τα 'σπασα με τη μάνα μου που μου πήρε βινύλια At the Gates (With fear i kiss...) και Underworld (Dubnobasswithmyheadman), δίχως να τα ζητήσω. WTF.

Μου ήρθε επίσης ένας σκληρός 4TB, τον οποίο χάρηκα όσο κανένα δώρο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas