Τι είδαμε, τι θα δούμε


spylab

Shalom
Moderator
Μηνύματα
12.503
Reaction score
30.874
Προσεχως :D
Χαμός στο Sundance - Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ υποδύεται στη νέα του ταινία ένα πτώμα με στύση που αερίζεται!:roflmao::roflmao:
Το σουρεαλιστικό Swiss Army Man έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance και οι θεατές αποχωρούσαν μαζικά από την αίθουσα
 


Μηνύματα
20.122
Reaction score
14.493


εχθές είδα μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς !!! ο ντενιρο θα μπορούσε άνετα να πάει για οσκαρακι

Είναι από τις ταινιες που δινω 6,5 / 10.

Toυς ρολους του Ντε Νιρο τελευταια τους βλεπω σαν το κερασακι σε μια τουρτα που δεν εχει γευση.
 

Μηνύματα
20.122
Reaction score
14.493
The Love Punch 2013 8/10

Φοβερη κωμωδία προτείνεται ανεπιφύλακτα για ενα ευχαριστο βραδυ στον οικιακό σας κινηματογραφο !!!!!
(με αρκετα ποιοτικη εικονα θα ελεγα)

Καλη σας διασκεδαση!!!

6,5/10
Αλλη μια ταινια για να περασει ευχαριστα η ωρα.Ενω εχει μηνες που την ειδα δεν την ανεφερα,γιατι είναι ταινια κατωτερου επιπεδου για μια Τομσον και -γιατι όχι- ενός Μπροσναν.
 




Y

Yiannis_B

Guest
The Hateful Eight

Απολαυστικός Ταραντίνο. Αγωνία που κλιμακώνεται, εξαιρετικοί διάλογοι, ωραία πλάνα. Τα 167 λεπτά της General Version που ήρθε στην Ελλάδα, περνούν χωρίς να το καταλαβαίνεις κι ας είναι σχεδόν "θεατρικό" το έργο. Δεν είναι Reservoir Dogs ούτε Pulp Fiction, αλλά σίγουρα ένα από τα καλύτερά του.


Την αγάπησα την τελευταία ταινία του Tarantino. Η πραγματικότητα είναι είδωλο της ψυχής μας. Ο Κρεμάλας στον ρόλο της εσωτερικής μας συνέπειας, αξίζει όλο το cast μαζί. Μόνο αυτός, ως άλλος Σίσυφος, έχει συνείδηση του Παράλογου. Στην Πράξη, έτοιμος να πληρώσει το Αντίτιμο._

http://www.nomoreheroesanymore.com/the-myth-of-sisyphus

 



melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.875
Reaction score
41.084
δεν εχει γινει λαθος.
known for, οχι directed by
Andrew Haigh ... apprentice editor: UK
http://www.imdb.com/title/tt0172495/fullcredits?ref_=tt_ov_wr#writers

ps δεν νομιζω να σου αρεσει το weekend..
ειναι εξαιρετικη, ισως ομως δεν γνωριζεις τι πραγματεύεται.

δες την ομως για να εχεις την δικη σου γνωμη. :)

Weekend (2011), 8+/10

θα μπορούσε να είναι απλά μια σαχλαμαρίτσα από τις χιλιάδες που κυκλοφορούν τύπου 'αυτός συνάντησε αυτή, ερωτεύτηκαν τρελά, αλλά η ζωή είναι σκληρή και τα εμπόδια δεν τους αφήνουν να ζήσουν τον έρωτα τους'.
Δεν είναι όμως για δύο λόγους.
Πρώτον, δεν είναι 'αυτός που συνάντησε αυτή' αλλά 'αυτός που συνάντησε αυτόν', οπότε όλοι οι ομοφοβικοί μακριά γιατί θα φρικάρετε.
Δεύτερον, όπως περίμενα, ο σκηνοθέτης είναι μεγάλος καλλιτέχνης (και εφόσον δεν φρικάρεις όπως είπα με τον έρωτα ομοφυλόφιλων) και καταφέρνει να σε βάλει μέσα στη σχέση τους με μεγάλη μαεστρία ακροβατώντας, επιτυχώς, στο όριο του πρόστυχου. Εγώ την ανάγνωσα περισσότερο ως αισθηματική ταινία. Υπήρχαν σαφέστατες νύξεις στο θέμα των κοινωνικών προτύπων αλλά το επίκεντρο ήταν στο πως τα βιώνουν και πως επηρεάζεται από αυτά ο ψυχισμός και η συμπεριφορά των ατόμων. Δεν θεωρώ ότι είναι ας πούμε μια ταινία με σκοπούς όπως το milk αν και βέβαια μπορεί να υπάρξουν και τέτοιου είδους side effects για όσους δουν την ταινία με ανοικτό μυαλό.
Enjoy!
 


spylab

Shalom
Moderator
Μηνύματα
12.503
Reaction score
30.874
Ενταξει εχουμε ξεμεινει απο εργα , αλλα τοσο χαμηλα? :p - 4 στο 8+ = 4+ :laugh:

Α και για να μην ξεχασω , βαλε καμια μεγαλυτερη αφισα βρε rosey , ξανουμε μονο 5 δλ για να την κανουμε scroll ολη !
 




susano lx90

Professional Home Cinema
Μηνύματα
1.554
Reaction score
5.085
Spectre (2015)

View attachment 55652

Επιτέλους! Μετά από μούφες και μετριότητες που μου χάλασαν την κινηματογραφική εβδομάδα, να μια καλή ταινία. Υπεύθυνος γι' αυτό ο σκηνοθέτης Sam Mendes, ο ίδιος που είχε σκηνοθετήσει και το Skyfall.

To Spectre είναι η συνέχεια του Skyfall. Μια ανεξάρτητη ταινία Bond, κι όμως η πρώτη που συνδέεται τόσο πολύ με την προηγούμενη. Στην αρχή σε ξενίζουν τα σχεδόν ξεθωριασμένα χρώματα, για να καταλάβεις αργότερα ότι σηματοδοτούν το τέλος της εποχής των 00.

Κλασική ταινία Bond λοιπόν. Με μια εξαιρετική σκηνή δράσης στην έναρξη. Και αμέσως μετά, το τραγούδι των τίτλων...


...όπου δυναμώνεις την ένταση για να το απολαύσεις. Αυτό που ευχαριστέμαι στις ταινίες του 007, είναι ότι δεν καταλαβαίνεις πώς περνάει η ώρα. Γι' αυτό, μια συμβουλή: ξεκινήστε την νωρίς. Γιατί, αν αργήσετε, όπως εγώ, η σκηνή της έκρηξης στο τέλος θα σηκώσει όλο το σπίτι στο πόδι στη μία τη νύχτα.

Α, εννοείται: δείτε την δυνατά!

Απολαυστική. 9/10
ηταν να τη δω την κυριακη αλλα ειχα φιλοξενιες και απο κυριακη που φευγουν θα τη δω, περιμενω πως και πως! πως καταλαβαινομαστε εμεις που μενουμε σε διαμερισμα!:D
 


Μηνύματα
2.260
Reaction score
1.205
Εγώ μόλις ξαναείδα,για 4 φορά μέσα σε 2 εβδομάδες!!! την καταπληκτικότερη ταινία που είδα τα τελευταία χρόνια.....
Of mice and men (1992), με τον Malkovich να δίνει ρεσιτάλ ρόλου ! Έχω πάθει πλάκα με την ταινία αυτή,της βάζω 10 '. Δεν έπρεπε όμως να την είχα δει.....τώρα ότι και να βλέπω θα μου φαίνεται μέτρια μπροστά της,ακόμα και αν είναι καλή.
Αν και είναι δραματική θα μπορούσα να πω οτι θα γελάσετε συχνά με το πόσο παιδικά φέρεται ο Malkovich και το οτι ο τύπος είναι καταστροφή όπου πάνε...

Δείτε την οπωσδήποτε όσοι δεν την ξέρετε !

 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.578
Μηνύματα
2.864.819
Members
37.931
Νεότερο μέλος
kowalski
Top