Τι είδαμε, τι θα δούμε

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.840
Κι αν αποφασίσεις, διάβασε πρώτα για το τι είχε στο μυαλό του ο Aronofsky.
Αλλιώς θα κλάψεις. :thumbsdown:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.093
Έχουμε πει ότι όταν έχει dts-x κλειδώνει η επεξεργασία και δεν σε αφήνει ούτε να τον auromατισεις ούτε να τον εξatmισεις :D
Κρίμα, πραγματικά λυπάμαι...:thumbsdown:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.892
The Hurricane Heist (2018)

FYF.jpg

B-movie με λίγες καλές εκλάμψεις. Στο σύνολο "παιδικό", αντίστοιχο ενός animated επεισοδίου σειράς δράσης. Τα εφέ έχουν την εξής ιδιαιτερότητα: Κάποια λίγα είναι πολύ καλά και όλα τα υπόλοιπα για τα μπάζα. Λες και τέλειωσαν τα χρήματα νωρίς ή σαν να έληγε η χρονική διορία και βιάστηκαν να ολοκληρώσουν την ταινία πρόχειρα. Οι ερμηνείες έχουν την ίδια σοβαρότητα με ταινία καράτε των 70s.

4/10

Reaction score
138
Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό νήμα αλλά θέλω να προτείνω μία ταινία: "Gerald's Game". Άλλο ένα βιβλίο του Steven King που γίνεται ταινία. Τρόμου την ονοματίζουν πολλοί κριτικοί, μα μόνο τρόμου (με την έννοια υπό την κατηγοριοποιούνται οι ταινίες) δεν είναι, διαφορετικά είναι πράγματι "τρόμου". Βαθιά ψυχολογική, με απλούς (έως απλοϊκούς) συμβολισμούς και μεταφορές μεν, πέρα για πέρα αληθινή δε! Λέει τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν (με ακρίβεια... Hi End για να γίνω πιο κατανοητός). Προσωπικά, μέσα από την ταινία έζησα με λεπτομέρεια πραγματική υπόθεση που χειρίζομαι επαγγελματικά (και δη εν εξελίξει). Προσοχή: Μπορεί να ερμηνευθεί και ευρύτερα ως βίωμα και αντιμετώπιση των πιο μύχιων φόβων του καθενός. Και δεν είναι λάθος. Η ταινία όμως είναι ακριβέστατη όσον αφορά σε συγκεκριμένες τραυματικές καταστάσεις, που -δυστυχώς- στις μέρες μας δεν είναι λίγες. Η συνενοχή που υποδορίως αλλά κυριολεκτικά εμφυτεύει ο θύτης στο ανώριμο πνευματικά και εμπειρικά θύμα για να καλύψει τα ίχνη του αλλά και για να δώσει άλλοθι στον εαυτό του, η σιωπηλή κραυγή βοήθειας και το ξέσπασμα προς την "προστάτιδα" που απέτυχε να προστατεύσει, ο τρομακτικός πόνος του δρόμου προς την "απελευθέρωση" αλλά και τα ες αεί τραύματα και πολλά άλλα. Δείτε την. Αξίζει !

Reaction score
15.546
Οφείλω επίσης να πως ότι έβαλε το χεράκι της και μια σκηνή που ξεχώρισα. Η σκηνή στο τραπέζι (που έχει κανονίσει η μικρή να μείνουν οι δυο τους) είναι αριστουργηματική, σεμινάριο υποκριτικής και σκηνοθεσίας. Ως εκεί όμως, δεν σώζεται όσο καλοί και αν ήταν οι δυο τους, που ήταν πάρα πολύ καλοί.
[DOUBLEPOST=1523108733][/DOUBLEPOST]Αα, και είχε χάλια ήχο, παρά το ότι ήταν DTS-X. Επίσης ο υπερβολικός κόκκος στην εικόνα ως άποψη μου τη σπάει.
Ούτε αν τον Auromatiσεις δεν γίνεται δουλειά; :p
Τι cariolis, ε Κεφάλα; :D
ε καλα τωρα ;)

Έχουμε πει ότι όταν έχει dts-x κλειδώνει η επεξεργασία και δεν σε αφήνει ούτε να τον auromατισεις ούτε να τον εξatmισεις :D
υπαρχει κολπακι αγαπη ;)

[Κεφάλας] Σωστά αγάπη μου! [/Κεφάλας] :p
λαθος μ@ρη :fuckyou:

αγαπη ...οταν θες να βλεπεις dts X σε auromatic να μην παιζεις Bitstream :)
....ξαναδες την ταινια τωρα :p:D

Les petits mouchoirs 8

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.782
You Were Never Really Here

http://www.imdb.com/title/tt5742374/

Πραγματικα ειχα καιρο να δω τοσο περιεργη και "χαζη" ταινια.

Αν αυτες οι ταινιες παιρνουν αυτες τις βαθμολογιες, τοτε....

Η ειμαι τοσο "αντι"-σινεφιλ η κατι αλλο δεν παει καλα.

Περιεργο σεναριο, πολυ περιεργα εφφε, περιεργη πλοκη, περιεργη κινηματογραφιση..

Θα ελεγα παντελως αδιαφορη.
Ο τροπος που μπλεκει την ταινια με το παρον και ταο παρελθον , με κανει να αισθανομαι χαζος η παιδακι ακομα.
Ενα τετοιο συναισθημα.

Πραγματικα νιωθω κ ενιωθα καθε στιγμη της ταινιας το γιατι ακομα το βλεπω.
Και στο τελος φυσικα γιατι το ειδα.

Μονο λογω καλης φωτογραφιας και πρωταγωνιστη θα βαλω ενα 3/10.
Χαριστικα, επειδη εχω ακομα το πνευμα των γιορτων μεσα μου.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.555
You Were Never Really Here

http://www.imdb.com/title/tt5742374/

Πραγματικα ειχα καιρο να δω τοσο περιεργη και "χαζη" ταινια.

Αν αυτες οι ταινιες παιρνουν αυτες τις βαθμολογιες, τοτε....

Η ειμαι τοσο "αντι"-σινεφιλ η κατι αλλο δεν παει καλα.

Περιεργο σεναριο, πολυ περιεργα εφφε, περιεργη πλοκη, περιεργη κινηματογραφιση..

Θα ελεγα παντελως αδιαφορη.
Ο τροπος που μπλεκει την ταινια με το παρον και ταο παρελθον , με κανει να αισθανομαι χαζος η παιδακι ακομα.
Ενα τετοιο συναισθημα.

Πραγματικα νιωθω κ ενιωθα καθε στιγμη της ταινιας το γιατι ακομα το βλεπω.
Και στο τελος φυσικα γιατι το ειδα.

Μονο λογω καλης φωτογραφιας και πρωταγωνιστη θα βαλω ενα 3/10.
Χαριστικα, επειδη εχω ακομα το πνευμα των γιορτων μεσα μου.
Γιάν
δεν είναι ταινίες αυτές για μας
από εδώ και πέρα μόνο
rapunzel,shrek και καμιά peppa :p:roflmao::roflmao:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.782
Γιάν
δεν είναι ταινίες αυτές για μας
από εδώ και πέρα μόνο
rapunzel,shrek και καμιά peppa :p:roflmao::roflmao:
Ελα μαρη μην υπερβαλεις...

Στα 37 μου, βαλε απ τα 13-14 βλεπω σερι ταινιες.. ε τι ποια, ελεος... ολο και κατι θα χω μαθει...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.555
Ελα μαρη μην υπερβαλεις...

Στα 37 μου, βαλε απ τα 13-14 βλεπω σερι ταινιες.. ε τι ποια, ελεος... ολο και κατι θα χω μαθει...
σε καταλαβαίνω..
δεν τις κάνουν όπως παλιά αφού..:p:D:roflmao:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.392
Καμμία σχέση η μία με την άλλη! ;)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Έτερος εγώ

Άλλη μία ελληνική παραγωγή που σε βάζει σε σκέψεις για το πόσο εύκολα χαραμίζεται ένα, ας πούμε έξυπνο σενάριο, όταν δεν υπάρχει φράγκο. Απόρροια της αφραγκιάς είναι η στροφή στην "τέχνη" που επιτάσσει ερμηνείες παρόμοιας τεχνικής με αυτήν του 6χρονου γιού μου στο ποίημα της 25ης Μαρτίου. Γκώσαμε.

5 επειδή έπαιζε κι ένας Γάλλος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.212
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος