Τι είδαμε, τι θα δούμε


Μηνύματα
2.316
Reaction score
354
A Simple Favor



Ωραία πλοκή, έξυπνο σενάριο, έχεις όμως την αίσθηση ότι κάπου το 'χεις ξαναδεί.
7/10
Την είδα προχθές. Όντως έξυπνο το σενάριο. Βλέπεται ευχάριστα.
Στο τέλος υπήρξε λίγο προχειροδουλειά, έκλεισε πολύ εύκολα, γι αυτό θα του έβαζα 6.
Μου το έκανε πολύ φαρσοκωμωδία.
 



Μηνύματα
2.090
Reaction score
5.464
View attachment 114333
Φοβερή ταινία.
Δεν είχα παρακολουθήσει πότε ρωσικη ταινία.
Δεν έλειπε τίποτα ,ωραίες ερμηνείες,δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το αντιπαλο δεος.
Σε κρατάει από την αρχή ως το τέλος και είναι και αληθινή ιστορία.
Εύκολα 8 / 10
Salyut 7 9/10
Πολύ καλή , πραγματικά έχει σημεία που ήταν καλύτερη από το first man και πολύ καλό ήχο και αυτη, εκεί που κέρδισε το first man είναι ότι το κούρδισμα του ήχου είναι vintage ελαφρά μουντό και πηγαίνει λίγο καλύτερα στην εποχη που αναφέρεται.
 


xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.634
Reaction score
83.120
Close (2019)

θ7ξθξθ.jpg
"

Η Noomi Rapace σε ρόλο σωματοφύλακα μιας έφηβης κληρονόμου τεράστιας περιουσίας. Όσο υπάρχει δράση, κι ευτυχώς είναι αρκετή, το Close είναι πολύ καλό. Στα "διαλείμματα" εντελώς ανούσιο και βαρετό, ειδικά στους διαλόγους με την έφηβη και τη συνεχή προσπάθεια για δημιουργία συναισθήματος. Συμπερασματικά, πρόκειται για ένα θρίλερ δράσης που θέλει να δείξει "ανωτερότητα" και τα χαλάει όλα.

5,5/10
 









Μηνύματα
189
Reaction score
331
killer hunter 5/10

Κριμα γιατι παιζουν ηθοποιοι που εκτιμω,το σεναριο ειναι για κλωτσες (μου αρεσε η σκηνη με τους πεζοναυτες που ειχαν αναμενους φακους στα κεφαλια τους, σε εχθρικο εδαφος!!!!!!!!!! >:() ..
Ο ηχος ομως ηταν πολυ καλος γι αυτο και το 5 αλλιως..........
5/10 βαρετο αλλα με καλο ηχο.
 

Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.493
Reaction score
37.569



..χτες βραδυ ειδα αυτο, αξιζει να αναφερθει οτι το OST ειναι των Mohammad ..
.. δεν θα μπω σε λεπτομεριες παρα πολυ καλο για φιλους του υπερφυσικου και του horror.. αρκετα προσεγμενη φωτογραφια σκηνες κτλ ισως καποιες ελαχιστες υπερβολες αλλα δικαιολογημενα, πολυ ατμοσφαιρικη και σε πολλα μερη ωμο φιλμ, very good (art)work στο συνολο και την εκφραση του σκηνοθετη ! -επαθα πλακα- :)
trailer:
 


MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Μηνύματα
7.642
Reaction score
9.202
Paper moon (1973)



Αμερικάνικες μεσοδυτικές πολιτείες την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης. Ένας άντρας που κάνει μικροαπάτες για να επιβιώσει, φορτώνεται ένα δεκάχρονο ορφανό κοριτσάκι το οποίο έχει την υποψία ότι αυτός μπορεί και να είναι ο μπαμπάς του.
Αντίθετα με τα αρχικά του σχέδια, η μικρή αποδεικνύεται πολύ σκληρό καρύδι για να την ξεφορτωθεί τόσο εύκολα και, καθώς αυτή έχει... ταλέντο, καταλήγουν να συνεργάζονται. Ξεκινούν λοιπόν μια χαλαρή περιπλάνηση από το Κάνσας με τελικό προορισμό το σπίτι μιας θείας της μικρής που μένει στο Μιζούρι.

Η ταινία έχει υπέροχη λαμπερή ασπρόμαυρη φωτογραφία που ταιριάζει απόλυτα στην ατμόσφαιρα του dust bowl κι ένα πανέξυπνο σενάριο που ισορροπεί υπέροχα ανάμεσα στο δράμα, την κωμωδία και την περιπέτεια δρόμου. Το κορυφαίο της ατού όμως είναι οι ερμηνείες κι η καταπληκτική χημεία μεταξύ του άνδρα και του κοριτσιού (Ryan και Tatum O'Neal) που νομίζω την καθιστά ως την καλύτερη ταινία πατέρα-κόρης όλων των εποχών. Πραγματικό διαμάντι, δείτε τη!

9/10
 
Last edited:



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.320
Μηνύματα
2.858.463
Members
37.894
Νεότερο μέλος
Nika
Top