Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
4.235
Εδώ και μέρες σκεφτόμουν τον Mel εκδικητή.
Επέλεξα το Patriot, που είχα να δω καμιά δεκαριά χρόνια γιατί τα Payback, Edge of Darkness και λοιπά, τα βλέπω συχνά. :)

Δυστυχώς αν και του 2000 στο blu-ray δεν πολυασχολήθηκαν με την εικόνα, είναι και τρίωρο. 7-/10

υπομονη και αγορασε το UHD θα ειναι εντελως διαφορετικη η εικονα!

https://realorfake4k.com/my-product/the-patriot/

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.835

Ωχ! Σου άρεσε το Gringo περισσότερο από το Death Wish άρα να μην περιμένω και πολλά, αφού σε αυτού του είδους τις ταινίες έχουμε ανάποδα γούστα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.835
Γιατί χάνω το χρόνο μου. Καλύτερα να είχα κάνει επανάληψη κάποιων που μου αρέσουν.
Αν σκεφτόμουν έτσι θα είχα αυτοκτονήσει αφού οι 9 στις 10 ταινίες που βλέπω δεν μου αρέσουν. Κι αυτό μετά από επιλογή. :D

Γι` αυτό προτιμώ τις σειρές για να ξέρω από πριν τι θα δω.

Το Death Wish μου άρεσε γιατί πατάει στη γνωστή τετριμμένη συνταγή που έχει χιλιοπαιχτεί αλλά έχει ένα προσόν: είναι αυτό που θέλω. Σαν άλλο ένα επεισόδιο αγαπημένης σειράς.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.991
Γιατί χάνω το χρόνο μου. Καλύτερα να είχα κάνει επανάληψη κάποιων που μου αρέσουν.
Για τον ίδιο λόγο ξαναέβαλα το Den of Thieves. Μου φάνηκε καλύτερο από την πρώτη φορά.

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.404
Terminal 2018 1/10 :thumbsdown:

Δηλαδη αυτο που παιρνουν 2 καλους ηθοποιους και τους χαντακώνουν ετσι δε το καταλαβαινω. o_O

Και οι 2 εχουν παιξει σε αλλες ταινιες και ειναι σουπερ!

Εχασα το χρονο μου απο τα πρωτα 10 λεπτα κιολας. Κριμα. (και οσους ρωτησα ετσι στα γρηγορα στις διπλανες θεσεις την ιδια αποψη ειχαν)

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.074
Phantom Thread (2017) - /10
Στο πρώτο τέταρτο ένας ράφτης γνωρίζει μια κυρία που γίνεται το μοντέλο του.
Στο πρώτο μισάωρο, ο ράφτης και η κυρία παίρνουν πρωινό.
Στην πρώτη ώρα, ο ράφτης φτιάχνει ένα πράσινο φόρεμα για μια φραγκάτη άσχημη κυρία.
Μετά δε ξέρω τι γίνεται.:lazy::lazy:

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
35.576
Περαστικος , μην το αφησεις ετσι, γιατι θα ειναι βαθυ το τραυμα ! Δες γρηγορα δυο φορες το τελος του last of the mohicans !!

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.074
Για σήμερα έχει αυτό:
''No Country for Old Men'' - by Joel & Ethan Coen . . . 2007

- ''σύγχρονο'' western από το γνωστά αδέλφια . . . επάνω σε μία κακή ανταλλαγή ναρκωτικών κάπου στην έρημο

- πολύ βίαιο και νοσηρό , μιάς και οι εκρήξεις μίσους και επιθετικότητας διακόπτουν το αργό γενικώς γύρισμα και την όλη χαλάρωση που αποπνέει το δυτικό Τέξας . Αν και η σκηνοθεσία αλλά και οι ερμηνείες είναι άρτιες , εύκολα περνιέται ως αδαμάντινο b-movie . . . εξ επίτηδες όμως για να μην χαθεί ο κάλως εννοούμενος ερασιτεχνισμός , που πάντα ζωντανεύει τις αισθήσεις . Για αυτό επισημαίνω πως καλό θα ήταν να κριθεί η εν λόγω ταινία όχι ''εν θερμώ'' . . . δυο - τρείς επαναλήψεις επίσης , κρίνονται απαραίτητες

- οι γωνιές που επιλέγονται για τις λήψεις είναι αρκετά εξεζητημένες , αλλά βοηθούν στην κατανόηση πως ένας από τους εκάστοτε πρωταγωνιστές αντιλαμβάνεται την τρέχουσα δράση

- εάν ήταν γυρισμένο στο σκοτάδι , θα μιλάγαμε για σκληρό θρίλερ ( όχι δηλ. πως τώρα δεν είναι και έτσι )

- μας τελείωσαν οι βαρεθήκαμε τις επαναλήψεις σε ταινίες του Sam Peckinpah ? . . . κανένα πρόβλημα . . . εδώ είμαστε !

View attachment 96146

- καλή θέαση . . . 8,5/10

No Country for Old Men - Official Trailer

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.835
Tomb Raider (2018)

gfg.jpg

Κάτι δεν πήγε καλά. Φταίει η Alicia Vikander που κάνει το αγοροκόριτσο χωρίς ίχνος θηλυκότητας συγκριτικά με την ιστορία της ταινίας; Μήπως η υπερβολική ομοιότητα με το video game σε σημείο που να νομίζω ότι βλέπω φίλο μου να παίζει; Δεν ξέρω. Τόσο καλοφτιαγμένα σκηνικά και να παρακολουθείς με αδιαφορία. Κρίμα.

5/10

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.074
Tomb Raider (2018)

View attachment 97860

Κάτι δεν πήγε καλά. Φταίει η Alicia Vikander που κάνει το αγοροκόριτσο χωρίς ίχνος θηλυκότητας συγκριτικά με την ιστορία της ταινίας; Μήπως η υπερβολική ομοιότητα με το video game σε σημείο που να νομίζω ότι βλέπω φίλο μου να παίζει; Δεν ξέρω. Τόσο καλοφτιαγμένα σκηνικά και να παρακολουθείς με αδιαφορία. Κρίμα.

5/10
5/10
Pong Gameplay circa 1972 - Imgur.gif

Reaction score
362
1000/10 γιατι εως ενα σημειο ηταν ενδιαφερον και ξεκουραστο
το συστημα που το'δα και οι μπυρες που'πια

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.138
Members