Τι είδαμε, τι θα δούμε


melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.817
Reaction score
40.983
Χωρις βαθμολογια και απο εμενα με το ιδιο μοτο,πρεπει να το δειτε ολοι.
Εκλεισα πριν απο χρονια το facebook (2011) και ποτε δεν το μετανιωσα.
Να το δουν όλοι, το τι θα κάνουν μετά είναι άλλο θέμα. Εγώ δεν κλείνω το φμπ
 




Μηνύματα
2.257
Reaction score
1.202

8/10

Εγώ ρε παιδιά,δεν είχα τι να δω,"στέρεψα" που λέμε και κατέβασα την ταινία να δω στα γρήγορα τα highlights (να βιάσω κοινώς την ταινία:p) ξέροντας οτι πρόκειται για φόλα αφού ένα 15χρονο βγάζει λέιζερ,πετάει με μπέρτα κτλ ασόβαρα πράγματα και μέσα σε 10 λεπτά λέω "τι ταινιάρα,Θέε μου",κάνω STOP,και θέαση απο την αρχή.
Απροσδόκητα πολύ καλή,είναι θρίλερ-επιστημονικής φαντασίας,πολύ καλογυρισμένο,καθόλου υπερβολές (αρκεί να δεχτείς οτι ουρανοκατέβατος πιτσιρικάς έχει σκοτεινές δυνάμεις=ίσως να είναι εξωγήινος) πολύ εντυπωσιακές σκηνές και πάνω απο όλα πρωτότυπη στο είδος.
Φτάνει στο 2ο μέρος να μη μαζευονται τίποτα Avengers για να τον αντιμετωπίσουν,εκεί θα ξεράσω...
 



MAD

Σιαρτάκιας
Μηνύματα
5.251
Reaction score
1.161
Godzilla King of the Monsters 2019 6/10 Πανικος ,χαμος ,μπαμ μπουμ,πολλα τερατα ,μαχες, καλα οπτικα εφε,,ο ηχος ειναι καλυτερος,και τα sub παρταρουν τρελα.
Το είδα εχθές! δεν γράφω τίποτα απο αυτά που σκέφτωμαι, γιατί θα με μπανάρει το AVSite!
 

Μηνύματα
2.090
Reaction score
5.463
brighburn 2019 Δεν ειναι επιστημονικη φαντασια ειναι thriler-horror με ατμοσφαιρα τετοιου ειδος ταινιας,το ξεκινησα αλλα δεν το τελειωσα γιατι δεν μου αρεσουν αυτου του ειδους οι ταινιες,το προχωρησα και ειδα καποιες σκηνες ,και μου εφτανε αυτο.
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.628
Reaction score
83.108
Seven Seconds



sss.jpg


Μίνι σειρά των 10 επεισοδίων. Ένας αστυνομικός κατευθύνεται στο μαιευτήριο που γεννάει η γυναίκα του. Χτυπάει θανάσιμα με το αυτοκίνητο έναν 15χρονο μαύρο ποδηλάτη και αρχίζει το μαρτύριο για τον θεατή. Τα επεισόδια θα μπορούσαν να είναι το πολύ 6. Κοινωνικοί προβληματισμοί και ρατσιστικά κατάλοιπα ανακυκλώνονται συνεχώς, έχοντας ως στερεότυπο τον διεφθαρμένο μπάτσο που δεν υπολογίζει τη ζωή των μαύρων του γκέτο. Καλογυρισμένη μαλ@κία. 8-)
 




Μηνύματα
2.090
Reaction score
5.463
Driven 2019 7/10 Ενδιαφερουσα ταινια της ιστοριας του σχεδιαστη αυτοκινητων john delorean .Καλες ερμηνιες,εχει καποιες ομοιοτητες με το american made αλλα μαλλον μοιαζουν οι ιστοριες σε καποια σημεια,γιατι βασιζονται σε πραγματικα γεγονοτα.
 


Μηνύματα
2.257
Reaction score
1.202

Πολύ μέτριο,ασόβαρο,υπερβολικό όπως το περίμενα. 3/10
Ήθελα πως και πως να δω τη σκηνή με τις μηχανές στη γέφυρα αλλά και δεν κράτησε πολύ και τα εφέ ήταν λες και έβλεπα video game.Πολύ πλάκα είχε η σκηνή στην αντικερί που ότι χατζάρες έβρισκε τις πετούσε και το τσεκούρι που κάρφωσε στο τέλος γενικά τα έβαλε με 3χιλ ή 4χιλ επαγγελματίες δολοφόνους...Ξεπέρασε τον Τσακ Νορις!


Μέτριο 4/10
Αν δεν έχετε τι να δείτε,δείτε το.
Μόνο και μόνο για την υπόθεση ήθελα να δω που το πάει.
 

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Μηνύματα
686
Reaction score
2.675
Καλοκαίρι, τα τελευταία χρόνια, χωρίς ισπανικό θρίλερ αστυνομικής και πολιτικής υφής δε νοείται...

Ο Έκπτωτος του Ροδρίχο Σορογκογέν ο οποίος προ διετίας μας είχε παραδώσει το στιβαρό Κανείς δεν μπορεί να μας σώσει, μια ιβηρική εκδοχή, τρόπον τινά, του Seven.

Ανερχόμενο στέλεχος κόμματος εξουσίας πιάνεται με τη γίδα στην πλάτη και τρέχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα μπας και σώσει την καριέρα του. Σε δεύτερο πλάνο απεικονίζεται ο κόσμος των υψηλών κλιμακίων της πολιτικής όπου παίζουν ρόλο τα πάντα όλα εκτός από την ιδεολογία. Όπως προειδοποιούσε η επιγραφή στην είσοδο της κόλασης του Δάντη "αφήστε κάθε ελπίδα, εσείς που μπαίνετε".

Μπουκωμένο και με δυσνόητη ίντριγκα στο πρώτο μέρος, απελευθερωμένο και περισσότερο λειτουργικό στο δεύτερο, αν και δε λείπουν οι υπερβολές του είδους.

Απελπιστικά γνώριμο και οικείο το σκηνικό που αποτυπώνει.

 

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Μηνύματα
686
Reaction score
2.675
Δε νοείται, επίσης, καλοκαίρι χωρίς θρυλικές επανεκδόσεις.

Murder by Death του Robert Moore ή Πρόσκληση σε γεύμα από έναν υποψήφιο δολοφόνο όπως το θέλησε κάποτε και το καθιέρωσε ο Έλλην διανομέας.

Θρυλικό cast, θρυλική πένα (Neil Simon), ανελέητη σάτιρα των συμβάσεων των κλασικών αστυνομικών μυθιστορημάτων, αλλά η ταινία έχει αρχίσει και δείχνει τα αρκετά χρονάκια της.
Χαμογελάς αλλά δε γελάς.

Δε βαριέσαι...τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα.

Murder by Death.jpg
 

Μηνύματα
2.090
Reaction score
5.463
The Nice Guys 2016 7.5/10 . Απο τις ταινιες που μου ειχαν ξεφυγει,ειχε στιγμες με πολυ γελιο ,πολυ καλες ερμηνιες των τριων πρωταγωνιστων ,μπολικη κυβερνητικη διαφθορα με προσπαθεια συγκαλυψης με οποιο κοστος κ.λ.π κ.λ.π.
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.314
Μηνύματα
2.858.234
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top