- Reaction score
- 84.339
Οκ θα περιμένω…Σε φοβάμαι αλλά θα το προσπαθήσω.
Τον κύριο Anderson δεν τον είχα ματακούσει, ούτε ξέρω κάποια από τη λίστα των ταινιών του που διάβασα.![]()

Οκ θα περιμένω…Σε φοβάμαι αλλά θα το προσπαθήσω.
Τον κύριο Anderson δεν τον είχα ματακούσει, ούτε ξέρω κάποια από τη λίστα των ταινιών του που διάβασα.![]()

Για να καταφέρω να δω ταινία χωρίς να κοιμηθώ πρέπει να έχει εκρήξεις από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τέλος. Αλλιώς τη βλέπω σε αυτοτελείς συνέχειες μιας και δεν θυμάμαι τίποτα από τα προηγούμενα.Οκ θα περιμένω…![]()

8,2 έχει, όχι 3 σαν την άλλη που είδες!Σίγουρα έτσι;![]()

πλέον έχω πάθει ανοσία στις Β μουβιζ8,2 έχει, όχι 3 σαν την άλλη που είδες!![]()

πιάσαμε από την αρχή τις ταινίες του Ντενζελ?

Φαίνεται;πιάσαμε από την αρχή τις ταινίες του Ντενζελ?![]()

There Will Be Blood (10/10) ίσως όχι αλλά Boogie Nights (9/10) είναι δυνατόν να μην έχεις δει;Τον κύριο Anderson δεν τον είχα ματακούσει, ούτε ξέρω κάποια από τη λίστα των ταινιών του που διάβασα.![]()

Δεν ήταν τίγκα στον woke adjenda; Έτσι μου είπε ο αδερφός μου που την είδε. Εγώ δεν την έχω δει ακόμα.
Εδώ σχολιάζουμε ταινίες. Το βιβλίο που χαλαρά και χιουμοριστικά μεταφέρει ο σκηνοθέτης στο παρόν, γράφτηκε στα '80s.Δεν ήταν τίγκα στον woke adjenda; Έτσι μου είπε ο αδερφός μου που την είδε. Εγώ δεν την έχω δει ακόμα.
Δεν ήταν τίγκα στον woke adjenda; Έτσι μου είπε ο αδερφός μου που την είδε. Εγώ δεν την έχω δει ακόμα.

πήγε να σου παίξει πστιά ο αντμιν
Γίνεται όλο και καλύτερο!