Τι είδαμε, τι θα δούμε

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.564
Εγώ περιμένω σαν παλαβός αυτό

Δεν νομιζω να υπάρχει νέα ταινία Lucy. Αυτό το "trailer" μοιάζει περισσότερο δημιουργία οπαδών ή ομάδων που αρέσκονται να φτιάχνουν trailers και posters με ΑΙ. Είναι μια νέα μόδα στα social media.

Reaction score
363

Δεν ξέρω ίσως επειδή είχα ακούσει πολλά για ταινία, είχα και μεγάλες προσδοκίες. Η ταινία δε με εντυπωσίασε. Δε λέω ότι δε μου άρεσε καθόλου λέω απλώς ότι δεν με εντυπωσίασε. Βλέπεται ευχάριστα αλλά μέχρι εκεί.

Νομίζω ότι είναι ένα σενάριο το οποίο μπάζει από παντού. Ερμηνείες επίσης, όχι αυτές που περίμενα. Ίδια ταινία με άγνωστους ηθοποιούς οποίους πιστεύω δεν θα έχει συζητηθεί καθόλου.

Από πού να ξεκινήσω και που να σταματήσω δεν ξέρω. Από τον DiCaprio που παίζει σα να παίζει το ρόλο του big Λεμπόφσκι; Από τον Σον Πεν ο οποίος έχει μπερδέψει την εκκεντρικότητα με την κουταμάρα;

Να μιλήσω για το χάπι εντ που αρχίζει να διαφαίνεται από το πρώτο μισάωρο; Να μιλήσω για το «συγκινητικό» γράμμα της μαμάς στο τέλος;

Τέλος πάντων. Ένα μήνυμα για τους σύγχρονους ερασιτέχνες -κατά δήλωση τους- «επαναστάτες», υπάρχει, αλλά κάπου ξεθωριάζει στον θόρυβο.

Είναι 6/10 από εμένα.

jag

Reaction score
31.640
Come Back to Me 2014
Τίποτα σπουδαίο όπως φαίνεται από τη βαθμολογία, όμως βλέπεται. 3-3,5
Συνήθως ότι λέει το ΙMDb είναι για χαμηλότερα, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.675
Members
38.591