Τι είδε ο Αναπληρωτής Γενικός στην Μύκονο;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Καλά που πρόλαβα και γύρισα από τη Μύκονο, μπας και πάρω κάνα δώρο και εγώ! Ή μήπως δεν επιτρέπεται λόγω θέσης; @@@$%@#&@&

Παίδες, το τί είδαν τα μάτια μου δεν περιγράφεται!!!

Αλήθεια τι είδε ο Αναπληρωτής στην Μύκονο;

Πότε θα έχουμε τα καυτά νέα;

Κώστα περιμένουμε με αγωνία...

Υ.Γ. Πήγες στο chez marias? Τι κάνει η κορούλα της ιδιοκτήτριας;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Την κορούλα είδε βρε...

Μόνο που η κορούλα είχε μούσι και πριν από 10 χρόνια ήταν στα τεθωρακισμένα :lol: :lol:

Reaction score
2
Παιδιά, εκτός από τις γνωστές αδε....ρες (αναμενόμενο), είδα σκηνή σε πισίνα με τη μεγαλύτερη φαντασίωσή μας (δεν χρειάζεται να επεκταθώ νομίζω, άσε που είναι και ακατάλληλο). Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο σε ένα άλλο νησί του Αιγαίου γίνεται αυτό! Το τελειότερο όμως είναι που ήταν και οι δύο νέες και κουκλάρες!!!

Στο Chez Marias δεν πήγα. Βρήκα όμως ένα φοβερό γουρουνόπουλο στο "Ό,τι απέμεινε" στην Άνω Μερά και φυσικά καλό ψάρι και αστακομακαρονάδα στην Ελιά. Γενικά πάντως είναι πανάκριβη για αυτά που προσφέρει.

Βράδυ πήγα μόνο στο Caprice και βόλτες στα σοκάκια (γινόταν και ο κακός χαμός από φοιτητές, κάτι που απεχθάνομαι). Γενικά, ήταν καλά, αλλά και πάλι θα πάω μόνο από υποχρέωση.

Reaction score
457
Παιδιά, εκτός από τις γνωστές αδε....ρες (αναμενόμενο), είδα σκηνή σε πισίνα με τη μεγαλύτερη φαντασίωσή μας (δεν χρειάζεται να επεκταθώ νομίζω, άσε που είναι και ακατάλληλο). Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο σε ένα άλλο νησί του Αιγαίου γίνεται αυτό! Το τελειότερο όμως είναι που ήταν και οι δύο νέες και κουκλάρες!!!
δέχομαι pm με λεπτομέρειες και φώτος αν υπάρχουν....καθώς και τα τηλέφωνα-διευθύνσεις των πρωταγωνιστριών...:) :roll: :wink:

Reaction score
2
Νίκο, είχαμε μείνει όλοι αποχαυνωμένοι, οπότε κανένας δε σκέφτηκε να πάει στο δωμάτιο να φέρει τη κάμερα. Χώρια που αν τελείωναν μέχρι να γυρίσει, θα τον έπαιρναν τα κλάμματα!

Reaction score
5
Εγώ άμα δεν ρίξετε καμία photo δεν πιστεύω τίποτα από όσα λέτε!!

Μύκονος και πράσινα άλογα
[schild=2 fontcolor=FF0000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]doste photo sto lao![/schild]

Reaction score
457
αποχαυνωμένοι μείνατε..??
εγώ θα όρμαγα μέσα κανονικά...looool...

Reaction score
50
Νίκο, είχαμε μείνει όλοι αποχαυνωμένοι, οπότε κανένας δε σκέφτηκε να πάει στο δωμάτιο να φέρει τη κάμερα. Χώρια που αν τελείωναν μέχρι να γυρίσει, θα τον έπαιρναν τα κλάμματα!
Κώστα αρχίζω να ανησυχώ με σένα...........
Είναι δυνατόν με τόση ψύχωση στα κινητά να μην έχεις 1 (ΜΙΑ) φωτογραφία ή ένα μικρό βιντεάκι???

Μας δουλεύεις Κωστάκη.....?????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
2
Μακάρι να σας δούλευα, αλλά δεν...
Τώρα ό,τι και να πείτε δίκιο θα έχετε. Πάντως, το amateur είναι άλλο πράγμα!

Reaction score
50
Μακάρι να σας δούλευα, αλλά δεν...
Τώρα ό,τι και να πείτε δίκιο θα έχετε. Πάντως, το amateur είναι άλλο πράγμα!

Ώπαααα.............
Να και η ορολογία!!!
Σε εκπαιδεύει καλά ο Γενικός κύριε Αναπλ......... :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
2
Το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που έχω - τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα - είναι η περιγραφή του όλου συμβάντος μπροστά στην κάμερα από τις κοπέλες που δουλεύουν στο τμήμα μου. Όμως είναι σε format miniDV, οπότε δύσκολα μπαίνει εδώ.

Reaction score
7
Το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που έχω - τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα - είναι η περιγραφή του όλου συμβάντος μπροστά στην κάμερα από τις κοπέλες που δουλεύουν στο τμήμα μου. Όμως είναι σε format miniDV, οπότε δύσκολα μπαίνει εδώ.

Αν αξιζει τον κοπο, κατι θα κανουμε....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members