Τι εγινε στην Αμαρυνθο?

HV

Reaction score
0
Δυστυχως αλλα διαβασα την μεγαλυτερη χαζομαρα των ανθρωπων....
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ προστατευει το πως μεγαλωνουν τα παιδια ??????
Εντελως πληροφοριακα οσες κοπελες εχω γνωρισει που πηγαιναν ιδιωτικο μεχρι και το λυκειο και τωρα σπουδαζουν στο εξωτερικο ειναι ολες....Πως να το πω για να μην τις θιξω ?? Ας πουμε ελαφρων ηθων....Εν ολιγοις αυτα τα περι τα παιδια μου μεγαλωσαν σωστα επειδη τα εκλεισα σε ιδιωτικο σχολιο ειναι a load of bull οπως λενε και οι φιλοι μας οι αμερικανοι :)
Ολα εχουν να κανουν με το χαρακτηρα μιας κοπελας η ενος αγοριου οχι με το που σπουδαζει. Αν η κοπελα η το αγορι θελουν να ειναι σωστα ακομα και σε δημοσιο να πηγαινουν δεν παιζει ρολο η μηπως ξεχναμε ολοι που πηγαιναμε ? Η μηπως τοτε δεν γινονταν οργια ?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Εγώ σε ιδιωτικό πήγαινα, και το μοναδικό σοβαρό περιστατικό που συνέβη τότε μέσα στο σχολείο αντιμετωπίστηκε με άμεση και οριστική απομάκρυνση των μαθητών. Χωρίς να επέμβει κανένα ALTER, και με πλήρη και αδιαμαρτύρητη αποδοχή από τους γονείς που κατάλαβαν ότι υπάρχουν κάποια όρια για το βλαστάρι τους που αν έχει πρόβλημα πρέπει να δεχθεί βοήθεια, αλλά δεν μπορεί να μεταφέρει το πρόβλημά του και να καταστρέψει και τα υπόλοιπα παιδιά παρασύροντάς τα. Η κατανόηση προς τους εφήβους δεν μπορεί να επεκταθεί στις αξιόποινες πράξεις που αποτελούν αντικείμενο του κοινού ποινικού δικαίου.

Γιατί αλλιώς φτάνουμε στο σημείο όπου τα παιδιά που φέρονται ως δράστες της δολοφονίας του μικρού Άλεξ και που ακόμα κι αν δεν έκαναν τη συγκεκριμένη πράξη ακριβώς έτσι, περιγράφονται ως κυνικές, σκληρές και "με ψυχιατρικό ενδιαφέρον" προσωπικότητες που πιστεύουν ότι "το ξύλο τα λύνει όλα", εξακολουθούν να φοιτούν στο σχολείο τους και να τρομοκρατούν τα υπόλοιπα παιδιά, γιατί είναι δημόσιο και δεν μπορούν να τα διώξουν...
Για σκεφτείτε λίγο το παιδί σας ή το ανιψάκι σας εκεί, και μετά χαρακτηρίστε όσους επιλέγουν να πληρώσουν, ενίοτε με θυσίες, για να ξέρουν ότι εκεί που βρίσκεται το παιδί τους, το ξύλο, οι π***ούζες, οι κλοπές και τα ναρκωτικά, αν εμφανιστούν, αντιμετωπίζονται με μηδενική ανοχή και με άμεσα μέτρα και δεν αποτελούν καθημερινότητα σ' ένα σχολείο που δεν δικαιούται να φιλτράρει, κι όταν λέμε να φιλτράρει εννοούμε με βάση τη μη αξιόποινη συμπεριφορά (ε, ρε που καταντήσαμε...) και όχι με βάση κάποια "φυλετική καθαρότητα" ή "κοινωνική ανωτερότητα".

HV

Reaction score
0
Ναι οκ...Αυτα να τα πεις στα βλασταρια που βλεπουμε ανα καιρους που πανε σε ακριβα ιδιωτικα και μετα ακριβα πανεπηστιμια με τα λεφτα του μπαμπα και στο τελος σκοτωνουν καποια γυναικα η την βιαζουν...Μαλλον εκεινα δεν εχουν την ιδια αποψη.

Reaction score
8
HV said:
Δυστυχως αλλα διαβασα την μεγαλυτερη χαζομαρα των ανθρωπων....
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ προστατευει το πως μεγαλωνουν τα παιδια ??????
Εντελως πληροφοριακα οσες κοπελες εχω γνωρισει που πηγαιναν ιδιωτικο μεχρι και το λυκειο και τωρα σπουδαζουν στο εξωτερικο ειναι ολες....Πως να το πω για να μην τις θιξω ?? Ας πουμε ελαφρων ηθων....Εν ολιγοις αυτα τα περι τα παιδια μου μεγαλωσαν σωστα επειδη τα εκλεισα σε ιδιωτικο σχολιο ειναι a load of bull οπως λενε και οι φιλοι μας οι αμερικανοι :)
Ολα εχουν να κανουν με το χαρακτηρα μιας κοπελας η ενος αγοριου οχι με το που σπουδαζει. Αν η κοπελα η το αγορι θελουν να ειναι σωστα ακομα και σε δημοσιο να πηγαινουν δεν παιζει ρολο η μηπως ξεχναμε ολοι που πηγαιναμε ? Η μηπως τοτε δεν γινονταν οργια ?
Ναι φίλε μου υπό μία ένοια τα προστατεύει, π.χ. όταν ένας μαθητής τη κάνει κοπάνα μία μέρα απ' το σχολείο θα ειδοποιήσουν τους γονείς. Στο δημόσιο ? εκτός και αν έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που πήγαινα εγώ
σχολείο.
Όσο για τα κοριτσάκια που γνωρίζεις των ιδιωτικών, good for you :D, δυστυχώς εγώ αυτές που γνώρισα
ήταν όλες ξενέρωτες :(

Reaction score
0
RDoherty said:
......αλλά την ηθική των παιδιών μου θα την προστατεύσουν μόνον οι αρχές που τους έχω δώσει εγώ από το σπίτι. Δεν υπάρχει άνθρωπος, θεσμός, μηχανισμός ή "φορέας" που να μπορεί να το κάνει, αν δεν το έχω κάνει επαρκώς πρώτος εγώ.
Λυπαμαι που το λεω ... 8) αλλα το παραπανω ειναι η ουσια του ολου πραγματος.

Mister Rdoh αν το ειχατε γραψει πιο γρηγορα θα ειχα 1 post λιγοτερο ,
θα ειχα καταναλωσει λιγοτερη φαια ουσια ,
και θα ειχα γλυτωσει το μαρτυριο της συνταξης και του γραμματικου ελεγχου ,
.....λογω φοβου . :lol:

Nick νομιζω οτι γινεσαι απολυτος.
Σιγουρα υπαρχουν εκπαιδευτικοι-Δημοσιοι Υπαλληλοι
αλλα πιστευω οτι οι εκπαιδευτικοι στο συνολο τους ειναι Δημοσιοι Λειτουργοι.
Αλοιμονο σε μας και στα παιδια μας αν παψουν να ειναι.

VG

Reaction score
0
Οι δασκαλοι μπορουν και πρεπει να παιξουν ρολο στην διαπαιδαγωγηση των παιδιων.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τσαντουλής Βασίλης said:
...Αν έχεις σοβαρά και τεκμηριωμένα επιχειρήματα είναι προφανώς ευπρόσδεκτα και απολύτως επιθυμητά !...
Βρε Βασίλη μου…, κανονικά αυτό (με το οποίο συμφωνώ απόλυτα):

RDoherty said:
Λυπάμαι, Νίκο, αλλά την ηθική των παιδιών μου θα την προστατεύσουν μόνον οι αρχές που τους έχω δώσει εγώ από το σπίτι. Δεν υπάρχει άνθρωπος, θεσμός, μηχανισμός ή "φορέας" που να μπορεί να το κάνει, αν δεν το έχω κάνει επαρκώς πρώτος εγώ.
…θα έπρεπε να σε ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ διότι σε καθιστά εντελώς ΑΧΡΗΣΤΟ ως επαγγελματία εκπαιδευτικό του δημοσίου. Αν το ελληνικό κράτος αναγνώριζε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, γενική παιδεία ΕΚΤΟΣ της θεσμοθετημένης βασικής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι μισοί Έλληνες ΔΕΝ θα έστελναν τα παιδιά τους σχολείο, αλλά θα προσελάμβαναν δασκάλους οι οποίοι με ιδιαίτερα θα οδηγούσαν τα παιδιά τους στην τριτοβάθμια, διότι θα είχαν το κεφάλι τους ήσυχο για τις ενδεχόμενες εμπειρίες της σχολικής ζωής

Το σχολείο έχει καταντήσει ένας τρόπος να χάνει αφ’ ενός τον χρόνο του ένας καλός μαθητής και να χάνει εντελώς τον προσανατολισμό του ένας μέτριος…

Αν δεν διεκδικήσετε σοβαρό ρόλο σε αυτό:
VG said:
Οι δασκαλοι μπορουν και πρεπει να παιξουν ρολο στην διαπαιδαγωγηση των παιδιων.
…μαύρο φίδι που σας έφαγε και εσάς και τους γονείς των παιδιών…

Και κάτι σημαντικό γιατί σε βλέπω και το παίρνεις πατριωτικά και δεν θέλω. Κούκος ώντας, μην νομίζεις ότι θα έρθει η άνοιξη επειδή εσύ λειτουργείς έτσι. Τα πράγματα δυστυχώς χρειάζονται γενικό επαναπροσδιορισμό από όλους. Προς αυτή τη κατεύθυνση να κινηθείς αγαπητέ…

Τσαντουλής Βασίλης said:
Το προφανές και αδιαμφισβήτητο ατόπημα των συγκεκριμένων Καθηγητών
είναι ότι…
δεν ζήτησαν συγγνώμη δημοσίως για ότι έγινε στο σχολείο τους…

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Andrew said:
Nick νομιζω οτι γινεσαι απολυτος.
Φυσικά και γίνομαι απόλυτος.
Όταν θα έρθει η ώρα να στείλεις το κοριτσάκι σου στο σχολείο της Αμαρύνθου, εσύ να μην είσαι απόλυτος... :wink:

HV

Reaction score
0
Ισως και οι μανουλες να μην πρεπει να αγοραζουν στα κοριτσακια μινι φουστες 2 εκατοστα πιο κατω απο το ..... τους.....
Δεν αντεχω να βλεπω 13χρονα με τετοιες φουστες. Καμια φορα το να προκαλουμε δεν ειναι εγκλημα αλλα βοηθαει στο να γινει ενα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
HV said:
Ισως και οι μανουλες να μην πρεπει να αγοραζουν στα κοριτσακια μινι φουστες 2 εκατοστα πιο κατω απο το ..... τους.....
Μα φυσικά!
Ίσως όμως και ο καθηγητής, να τα στέλνει σπίτι όταν πηγαίνουν στο σχολείο με αυτήν την ενδυμασία... :wink:

HV

Reaction score
0
Δικιο εχεις αλλα τοτε 8α ελειπε το μισο σχολιο αν οχι παραπανω....Και οι τωρινοι καθηγητες ειναι απλα "κλανιαριδες" για να κανουν κατι τετοιο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
HV said:
Και οι τωρινοι καθηγητες ειναι απλα "κλανιαριδες" για να κανουν κατι τετοιο.
Αααα γειά σου... :wink:
Όταν είναι να διεκδικήσουν μεγαλύτερο μισθό όμως, δεν είναι. :mrgreen:

HV

Reaction score
0
Κλανιαριδες γιατι οι νεοι ειναι νεοι και οι παλιοι ειναι γεροι που φοβουνται τα παντα.

Reaction score
0
Ρε nick για κατσε λιγο.
Αν στειλω εγω σαν καθηγητης 10 κοριτσια σπιτια τους γιατι κ@υλωσαν ολο το σχολειο με την εμφανιση τους
και σκασουν μυτη μετα οι γονεις των 10 κοριτσιων και ο Συλλογος γονεων και κηδεμονων και πουν
"μια χαρα ειναι ντυμενα ,ετσι ειναι η μοδα ,εσυ κοιτα να τα μαθεις γραμματα που ειναι η δουλεια σου "
και επισης "τυγχανει" καποιοι απο τους γονεις η το συλλογο να ειναι και στο δημοτικο συμβουλια
- γιατ οπως ξερεις τα σχολεια ανηκουν και παιρνουν φραγκα απο τους δημους-
και σου πει ,"κατσε στα αυγα σου ,δεν ειναι αρμοδιοτητα σου,να κοιτας τη δουλεια σου "
ελα πες μου μετα εσυ τι θα εκανες στη θεση μου.
Αν οι ιδιοι οι γονεις δεν βαλουν χερι στα παιδια τους για το πως ντυνονται στο σχολειο οι δασκαλοι τι πρεπει να κανουν?
Να γινουν Fashion Police Cops???

Σημ.1.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ εκπαιδευτικος
Σημ.2.Τα περιστατικα που αναφερονται παραπανω ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απλα "εχουν αλλαξει οι τοποθεσιες και τα ονοματα για την προστασια των προσωπων". :D
Σημ.3.Να μην γενικευουμε.Μαζι με τα "ξερα" καιγονται και τα "χλωρα".
Εκτος αν ειναι "ξερος" ο τοπος οποτε...
Putting Out Fire....................... with gasoline
Σημ.4.Nick σου ριξε χυλοπιττα καμμια δασκαλα και το γυρισες μετα στα προβατα? :lol:
Τετοιο μενος μονο λογω ερωτικης απογοητευσης μπορει να ερμηνευτει.
Συμφωνα με τον Φρόιντ............................................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αυτό ορθώς, είναι μέρος της γενικής κατάπτωσης.
Ο γονέας θα την πέσει στον εκπαιδευτικό γιατί αυτός κάνει την δουλειά του σωστά. Το βασικότερο αίτημα λοιπόν του εκπαιδευτικού πρέπει να είναι η διατήρηση κανόνων λειτουργίας στο σχολείο και όχι αυτά που βγαίνουν και λένε στις τηλεοράσεις. Αυτό πρέπει να ζητήσουν από την πολιτεία, όχι να αδιαφορήσουν ή να αδιαφορήσουν για τα παιδιά όσων οι ίδιοι οι γονείς τους δεν ενδιαφέρονται.

Αλλιώς να επιτρέψουνε και στις δασκάλες, όχι μόνον τις μαθήτριες, να πηγαίνουν στα σχολεία με τα ξέκωλα. Αυτές γιατί να τις καταπιέζουμε?... :lol:

Reaction score
118
Μια γνωμούλα και απο μένα. 8)

Η κοινωνία μας γενικότερα έχει καταντήσει όπως την βλέπουμε όλοι μας τα τελευταία 15 τουλάχιστον χρόνια με φθίνουσα πορεία κάθε χρόνο. Τα τελευταία χρόνια πλησιάζουμε στον πάτο του βαρελιού.
Στο μερίδιο που αναλογεί λοιπόν στον καθένα, ευθύνονται όλοι.
Οσο και να μην το συνεριστείτε όμως αυτό που θα πω, γνώμη μου είναι πως όλα ξεκινάνε απο το κράτος. Ενα κράτος που κατευθύνει τα πράγματα, που δείχνει τον δρόμο της κατρακύλας, που δεν βοηθά προς την σωστή κατεύθυνση και που οδηγεί στην ανέχεια πολλές φορές και την έξαρση-εξέγερση των κοινωνικών ομάδων.
Το κράτος μας μας θέλει αγράμματους. Για να μιλήσουμε και για την παιδεία. Δεν υπάρχει σοβαρή προσπάθεια προς την αναβάθμιση της παιδείας. Αντιθέτως χαμηλώνει τον πήχη συνεχώς. Μπορείτε να εξηγήσετε τις περικοπές στην παιδεία για άλλους λόγους εκτός απο αυτόν που προανέφερα; Εγώ οχι. Και όλοι ξέρουμε για τα χρήματα της οικονομίας μας και για το που πηγαίνουν πολλά απο αυτά. Και να σκεφτείτε πως με τόσα κονδύλια απο την Ε.Ε. τα τελευταία χρόνια, θα έπρεπε υποτίθεται να αναπτύξουμε και την παιδεία, να καλύψουμε κενά του παρελθόντος. Εγώ δεν είδα τίποτα. Ισα ισα χειρότερα τα βλέπω.
Οι καθηγητές ακολουθώντας αυτή την "περπατημένη" που καθιέρωσε το κράτος, έγιναν δημόσιοι υπάλληλοι όπως όλοι αυτοί που βλέπουμε και στις υπόλοιπες υπηρεσίες. Σίγουρα βρίσκονται σε καλύτερο επίπεδο, όμως κυριαρχεί το "πνεύμα" αυτό. Ευτυχώς που υπάρχουν πολλοί δάσκαλοι και καθηγητές με πνεύμα των παλαιών λειτουργών. Έτσι βλέπουμε πολλές φορές πρωτοβουλίες που θαυμάζουμε. Όμως και πάλι έρχεται το κράτος και βάζει στην θέση του τον κάθε παρεκκλίνοντα της περιπατημένης.
Έχω ακούσει καθηγητές να λένε πως εαν προσπαθήσουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις των παιδιών εκτός της ύλης των βιβλίων, κινδυνεύουν με κυρώσεις. Έχουν σαφή εντολή απο το υπουργείο επ'αυτού.
Να μην πιάσω να πω για την ύλη που η ποιότητα πέφτει και εκεί.
Συν την κοινωνία του σήμερα με την άπλετη σεξομανία και την ξεπεσμένη ηθική εδώ και εκεί που παραδειγματίζονται αρνητικά τα παιδιά, ε τι θέλατε να γίνει; Λογική εξέλιξη τελικά όλα αυτά. Και πού'σαι ακόμα να πω; Εύχομαι να διαψευστώ.

Με όλα αυτά τα γεγονότα, έγινε πάντως η καλύτερη διαφήμιση στα ιδιωτικά.
Ήδη η δημόσια παιδεία ήταν ενα παραμύθι τα τελευταία χρόνια μιας και δίχως φροντιστήρια δεν πήγαινες πουθενά. Επειδή έχω αγώνα, σταματώ την ανάπτυξη της δικής μου γνώμης εδώ. Ευχαριστώ που με διαβάσατε. :)

HV

Reaction score
0
Αν ΟΛΟΙ οι δασκαλοι εστελναν ομοφωνα τα 10 κοριτσακια σπιτι τους δεν θα τους αγγιζε κανεις. Και τι να τους κανουν εξαλλου ? Να τους απολυσουν ?
Απλα δεν τους νοιαζει, απλα ποιος ξερει μερικοι μπορει να παιρνουν και ματι απο τα εκτροπα που γινονται. Απλα δεν πρεπει ΠΟΤΕ να παρουν αυξηση ( Δεν συμφερει ουτε εμενα που ειμαι Δ.Υ να μην παρουν γιατι αν παρουν θα παρει και εμενα η μπαλα. ) αν και εφοσον δεν αλλαξουν το τροπαριο του να μην δινουν δεκαρα.

Reaction score
14
Ένας γνωστός, πατέρας κόρης 18χρονης, όμορφης κοπελίτσας, αρκετά ευκατάστατος με γερό κομπόδεμα για τις σπουδές της κόρης της στο εξωτερικό ακούστε σοκ που έφαγε πριν ένα μήνα.

Την είχε ετοιμάσει πακέτο για Αγγλία όπου και θα σπούδαζε. Όλα σχεδόν έτοιμα, πανεπιστήμιο που την είχε δεχθεί, dormitories (δωμάτιο στο πανεπιστήμιο ΟΚ), μόνο τα αεροπορικά δεν είχαν αγορασθεί.

Έρχεται η κόρη και λέει ποια Αγγλία πατέρα, δεν θα φύγω, εδώ θα μείνω. Καλά είσαι τρελή τι μας λες? Όλα είναι έτοιμα, και θα κάτσεις Ελλάδα, για ποιο λόγο? Θα κάτσω εδώ γιατί έχω βρει δουλειά ένα χρόνο τώρα, βγάζω καλά λεφτά έχω κάνει πολλούς γνωστούς και έχω μεγάλο μέλλον. Να φύγω τώρα να γυρίσω μετά από 3 χρόνια να μην με θυμάται κανείς και να πάω να πιάσω δουλειά με τον βασικό 500-600 Ευρώ δεν σφάξανε?

Τι δουλειά και κουραφέξαλα μας λες, που δουλεύεις ρωτάει έντρομος ο πατέρας? Είμαι σε ένα πρακτορείο που ασχολείται με προώθηση μάρκετινγκ και πωλήσεις. Δουλεύω ως προωθήτρια (γλάστρα εκθέσεων και διανομέας φυλλαδίων), και βγάζω 1200-1500 τον μήνα γιατί έχω πέραση (είναι κουκλί το κορίτσι) και σε κάθε έκθεση με θέλουν να είμαι εκεί.

Αφού άρχισε διάλογος και καυγάς, μεταξύ μπαμπά και κόρης, η κόρη να λέει ότι στις εκθέσεις ειδικά σε κάτι με ρολόγια ακριβά, με αυτοκίνητα ακριβά, και γενικά περνάνε πολλοί "φραγκάτοι" και όλο την κορτάρουν, λέει σε μερικά χρόνια θα έχει φτιάξει ένα κύκλο από γνωριμίες που θα την πάνε ψηλά.

Περιττό να πω ότι ο πατέρας είχε πέσει από τα σύννεφα και του είχε έρθει το αίμα στο κεφάλι...

πάνω στην συζήτηση έρχεται και η ηθική αυτουργός μητέρα, που από ότι φαίνεται ήταν η σπρώχτρα, αυτή που έσπρωξε την κόρη πρώτον να γίνει ψιλοπόρνη πολυτελείας και δεύτερον να μην φύγει το κοριτσάκι της στο εξωτερικό και το χάσει...

Δεν χρειάζεται να σα πω σε πόσα ντεσιμπέλ η κουβέντα έφτασε, και ούτε το τι λέχθηκε, απλά το εγκεφαλικό ο πατέρας το γλίτωσε στο τσακ.

Τώρα τι κάνεις, βρίζεις την γυναίκα σου που την έντυνε σαν πουτ@νάκι και της έλεγε βγάλε αυτό το ρημάδι το τζιν σου και βάλε κανένα φουστάκι να δείξεις τα υπέροχα ποδαράκια σου? Βρίζεις την κόρη σου που δεν έχει μυαλό αλλά θέλει να τα κάνει όλα με την θήκη του σπαθιού της?

Βρίζεις τον εαυτό σου που δεν ασχολήθηκες και έχασες τον έλεγχο? Πηδάς από το παράθυρο? Τι κάνεις?

Σαν αυτήν την οικογένεια πολλές δυστυχώς....

HV

Reaction score
0
Αν την γυναικα την εχει βαλει καποιος στην θεση της πριν τον γαμο αμφιβαλλω πως θα εκανε οσα εκανε εκεινη η μητερα.
Δυστυχως πολλοι γαμοι γινονται στο χαλαρο χωρις καποιες "συμφωνιες" θα τολμησω να πω σχετικα με το αναθρεμα των παιδιων.
Αυτη η κοπελα οταν παει 30 ( και πολλα βαζω ) 8α παρει ποδι απο αυτες τις εταιρειες γιατι μια 18αρα θα ειναι απλα καλυτερη...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.307
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower