Τι εγινε στο Tango

Reaction score
4.749
Re: Απάντηση: Re: Τι εγινε στο Tango...

Είσαι μια Θεά μωρο μου! Μόνο δίπλα στον Κόγια μπορείς να κάτσεις. όλοι οι άλλοι ειμαστε πολύ λίγοι για σένα :rei:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
4.749

Γιώτα μου να ήξερες πόσο σε νιώθω. Και εμένα, αυτή η τελειότητά μου με φέρνει σε δύσκολη θέση... :happy_8:
Τελικά το μόνο μας μειονέκτημα είναι η μετριοφροσύνη μας! :happy_5:

Όπως λέει και κάποιος που αγαπώ πολύ "η μετριοφροσύνη είναι για τους μετρίους"...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Είσαι μια Θεά μωρο μου! Μόνο δίπλα στον Κόγια μπορείς να κάτσεις. όλοι οι άλλοι ειμαστε πολύ λίγοι για σένα :rei:
Γκουχ, γκουχ!

Reaction score
164

Όπως λέει και κάποιος που αγαπώ πολύ "η μετριοφροσύνη είναι για τους μετρίους"...
Έτσι... έτσι...
Ακόμα εκεί είσαι; Δεν ξεκίνησες να με βρεις; :happy_5:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι εγινε στο Tango...

Ούτε ένα αστείο δεν πιάνεις.
Διάβασε τα παραπάνω ποστ για να καταλάβεις (από αυτό του johnkok).
Όσο για το "υπεράνω σχολίων και απλά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ!" γνώμη σου.
Εγώ είπα, θα περιμένω να δω το βίντεο και μετά θα πω την άποψή μου.
Πάντως απ' ότι είδα μέχρι τώρα από τις φωτό, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα.
Πάντως εγώ που ήμουν εκεί και έχω άποψη απο κοντα όλες μια χαρα τις βρήκα......κεφάτες ....χαμογελαστες......στυλάτες.....συζητούσαν χωρις να φλυαρούν...χόρευαν περνούσαν καλά και ομόρφαιναν την παρέα......έτσι κι αλλιώς πάρτυ του AVSITE ήταν όχι των playmates 2007......:crazy_3:

Κορίτσια μην μασάτε ...είσασταν όλες υπέροχες!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
5

Που δεν θα μας χαλαγε βεβαια......:cool_1:
κάτι μου λέει οτι, όχι προβολέα δεν θα πάρεις... και το κοκό ξέχνατο για κανα χρόνο ετσι οπως το πας :happy_9::happy_9::happy_9:

Reaction score
14

χόρευαν περνούσαν καλά και ομόρφαιναν την παρέα......έτσι κι αλλιώς πάρτυ του AVSITE ήταν όχι των playmates 2007......:crazy_3:

Κορίτσια μην μασάτε ...είσασταν όλες υπέροχες!!!!!!!!!!!!!
Mαααα είχαμε και τον γυιό του οργανωτή των καλλιστείων των κύριο Preve...

Reaction score
4

κάτι μου λέει οτι, όχι προβολέα δεν θα πάρεις... και το κοκό ξέχνατο για κανα χρόνο ετσι οπως το πας :happy_9::happy_9::happy_9:
Οντως το πιεζω πολυ γμτ μου.........:cool_4:

Reaction score
14
λοιπόν εχουμε και λέμε μετά απο 15 ΠΜ που μου ζητάνε επίμονα και ευγενικά το βίντεο σε αμοντάριστη εκδοση και αφου το είδα και πράγματι αμοντάριστο καιει πολλούς, θα το ανεβάσω αμοντάριστο όπως γυρίστηκε, αξίζει έτσι γιατί ειναι φυσικότατο!

Επίσης λόγω ελλειψης χρονου, σκέφτηκα αν το θέλει ο μερακλης φίλος Κωνσταντίνος να του το δώσω σε SD μορφή να το μοντάρει όπως ο ίδιος επιθυμεί, να βάλει το δικό του στύλ και να μας παρουσιάσει όποτε μπορεσει την δική του βέρσιον εμπλουτισμένη με φωτογραφίες που κάνει. Τι λές Κωστα το αναλαμβάνεις μιάς και δεν μπόρεσες να είσαι εκεί τουλάχιστον να μας προσφέρεις την μαεστρία σου?

Πες μου και εγώ στο ετοιμάζω να βρεθούμε να στο δώσω απο κοντά.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι εγινε στο Tango...

Που δεν θα μας χαλαγε βεβαια......:cool_1:
Βλέπετε;
Ο pseiras τα λέει ευθέως και παρουσία της lady pseiras.
Εύγε.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Τι εγινε στο Tango...

λοιπόν εχουμε και λέμε μετά απο 15 ΠΜ που μου ζητάνε επίμονα και ευγενικά το βίντεο σε αμοντάριστη εκδοση και αφου το είδα και πράγματι αμοντάριστο καιει πολλούς, θα το ανεβάσω αμοντάριστο όπως γυρίστηκε, αξίζει έτσι γιατί ειναι φυσικότατο!

Επίσης λόγω ελλειψης χρονου, σκέφτηκα αν το θέλει ο μερακλης φίλος Κωνσταντίνος να του το δώσω σε SD μορφή να το μοντάρει όπως ο ίδιος επιθυμεί, να βάλει το δικό του στύλ και να μας παρουσιάσει όποτε μπορεσει την δική του βέρσιον εμπλουτισμένη με φωτογραφίες που κάνει. Τι λές Κωστα το αναλαμβάνεις μιάς και δεν μπόρεσες να είσαι εκεί τουλάχιστον να μας προσφέρεις την μαεστρία σου?

Πες μου και εγώ στο ετοιμάζω να βρεθούμε να στο δώσω απο κοντά.
Βεβαίως, όποτε μπορέσεις μου το δίνεις. Άλλωστε είχα προτείνει και γω σε παραπάνω ποστ για τον ήχο, αλλά αφού θα μου το δώσεις σε SD μπορώ να κάνω και την εικόνα.
Εξάλλου διακοπές δεν θα πάω, οπότε θα μπορώ να το φτιάξω.
Μόνο που θα πρέπει να μου πείτε αν θα αφήσω όλες τις σκηνές ή θα μπορώ να κόψω κάποιες που δεν θα πρέπει να είναι στο βίντεο.

ΥΓ. Θα χρειαστώ όμως λίγες μέρες για να το φτιάξω, μιας και στο σπίτι έχω και την φροντίδα της μάνας.

Reaction score
14

Βεβαίως, όποτε μπορέσεις μου το δίνεις. Άλλωστε είχα προτείνει και γω σε παραπάνω ποστ για τον ήχο, αλλά αφού θα μου το δώσεις σε SD μπορώ να κάνω και την εικόνα.
Εξάλλου διακοπές δεν θα πάω, οπότε θα μπορώ να το φτιάξω.
Μόνο που θα πρέπει να μου πείτε αν θα αφήσω όλες τις σκηνές ή θα μπορώ να κόψω κάποιες που δεν θα πρέπει να είναι στο βίντεο.

ΥΓ. Θα χρειαστώ όμως λίγες μέρες για να το φτιάξω, μιας και στο σπίτι έχω και την φροντίδα της μάνας.
Μπράβο βρε!!! Ωραία, σκηνές θα κόψεις μόνο ότι εσύ κρίνεις ότι ή δεν είναι καλόγυρισμένο, θαμπό, ανεττάριστο, και φυσικά μοντάζ θα κάνεις εσύ κρίνεις τι βάζεις και τι όχι.

Ομορφα θα στο ετοιμάσω και θα βρεθούμε μέχρι την Παρασκευή.

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Lady pseiroula ησουν κι εσυ αναμεσα στα υπεροχα γυναικακια....κι ας μη χορεψαμε....τα ειπαμε αυτα μου το χρωστας.....:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
0
Lady pseiroula ησουν κι εσυ αναμεσα στα υπεροχα γυναικακια....κι ας μη χορεψαμε....τα ειπαμε αυτα μου το χρωστας.....:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Υπόσχεση :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Reaction score
3
Μία ώρα μου πήρε για να δω και να διαβάσω...40 σελίδες...μου βγήκαν τα μάτια :cool_3: ,απο την πολύ ώρα που ήμουν μπροστά στην οθόνη,επεξήγηση για να μην παρεξηγηθώ.Εδω μέσα πρέπει να βαδίζουμε τοίχο τοίχο με αυτά που διαβάζω...:happy_9:

Βλέπω ότι περάσατε καλά και πραγματικά στενοχωρέθηκα που δεν μπορούσα να είμαι εκεί μαζί σας στην παρέα.
Αλλωστε το είχα πει απο την αρχή οτι την συγκεκριμένη ημερομηνία δεν γινόταν να έρθω.

Να μην μιλήσω για τις κοπελιές που πραγματικά ήταν χάρμα οφθαλμών σε όλες τις φωτό,εκτός εαν υπήρχε κάποια ρύθμιση που τις έδειχνε κούκλες...:happy_9:

Είδα όλη την παλιοπαρέα ή σχεδόν όλη,είδα όμως και πολλά καινούργια πρόσωπα που μόνο σαν username τους είχα συναντήσει εδω μέσα.
Μακάρι να γινόταν να ήμουν εκεί και να τους γνώριζα και απο κοντά.
Στην επόμενη συνάντηση.:cool_4:

Υ.Γ. Ν Αρβανιτάκη,έβαλες μουσική? έκανες πρόγραμμα ή δεν σε άφησαν?:happy_9:
Γενικέ,όλο για πετρέλαια μίλαγες?:happy_5:
Μάριε όλο με ροζάκια σε βλέπω.Σημαίνει τίποτα αυτό?:crazy_3:
Dremoγιαννε,μια χαρά σε βλέπω ακόμη και μπροστά απο τον φακό...:happy_9:
Αντρέα σαν να ξανάνιωσες. Ηταν καλά ρυθμισμένο το λευκό της φωτογραφικής μηχανής?...:happy_9:

Υ.Γ2 Δίπλα στην θάλασσα είσαστε,μπάνιο κάνατε?

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Γιώργο ήσουν μεγάλη απώλεια για τη βραδιά... Όπως και η Λουκίτσα επίσης (αλήθεια, πού είναι εκείνη)?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.417
Members
38.558
Νεότερο μέλος
173panos