Τι ειδατε στην Hi End Εκθεση 2007?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Τι ειδατε η μαλλον καλυτερα τι ακουσατε?
Ανοιγω αυτο το θεμα ωστε ολοι οσοι εχουν επισκεφθει την εκθεση να μπορουν να περασουν τις εντυπωσεις τους για τους λιγοτερο τυχερους που δεν θα μπορεσουν να ειναι παροντες.
Επισης εδω βαζουμε και φωτογραφικο υλικο κλπ

Αντε να δουμε ποιος θα ξεκινησει πρωτος...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Τι ειδατε στην Hi End Εκθεση 2007?

Σκέτη απογοήτευση για εμένα, SOUND & VISION αλλά απο VISION μηδέν, απο ήχο βέβαια δεν μπορώ να πώ είχε πολύ και καλό, αυτό που μου έκανε έκπληξη ήταν οτι όλοι οι εκθέτες είχαν πρώτη μόστρα τα βινύλια, πολλα πικάπ και demo με δίσκους βινυλίου!!!(όχι οτι με πείραξε καθότι fan του αναλογικού ήχου & εικόνας).

Reaction score
25.672
τα δωματια οσο πανε και μικραινουν η ειναι ιδεα μου?

δεν εχω παντως και απαιτησεις υποτις παρουσες συνθηκες, θα ριξω μια βολτα και το πρωι μπας και...
παντως τα μηχανηματα ολα θαβονται βαθια και με κοκκινοχωμα.
νομιζω οτι πρεπει να βρεθει αλλος χωρος για να παρουσιαστουν τα συστηματα.
τωρα θα μου πειτε σωπα ρε μεγαλε τι μας λες κλπ
ε τι να κανω , οταν το καθε δωματιο ειχε εξοπλισμο απο 5000 και πανω και το αποτελεσμα ειναι να παρινει ο κοσμος μια στρεβλη εικονα για τα προιοντα αν μη τι αλλο δε βοηθαει καθολου.
εντωμεταξυ πολυ τσικι τσικι επαιξε φετος η ιδεα μου ηταν?

Reaction score
3.582
H έκθεση σε γενικές γραμμές μου άρεσε και τα συστήματα ήταν πολλά, πάρα πολλά.
Αν είχα το χρόνο να τα ακούσω ένα-ένα με την ησυχία μου θα μπορούσα πιστεύω να τα κρίνω πιο αντικειμενικά. Απλώς πήρα μια γεύση.

Οι χώροι μικροί και με κακή γεωμετρία με ήχο που παρουσίαζε έντονα προβλήματα με το χαμηλό και το μεσο-χαμηλό να σκεπάζει τις φωνές και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορώ να διακρίνω με ευκολία τα lyrics ακόμα και στα μουσικά θέματα που είχα ξανακούσει.

Αυτό το χαρακτηριστικό ήταν έντονο αν όχι σε όλα, στα περισσότερα δωμάτια-συστήματα.

Δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που αισθάνθηκα ότι ένα καλοστημένο μικρό και ενεργό σύστημα ηχείων με δύο δορυφόρους και με ένα sub της Logitech που αγόρασα για πλάκα με 60 ευρώ, ίσως και να απέδιδε πιο σωστά και πιο καθαρά την ευαίσθητη μεσαία περιοχή. Αν δεν μπορείς να διακρίνεις την ανθρώπινη φωνή, τι το θες το high-end ?

Κάποια δωμάτια ήταν κάπως καλύτερα από πλευράς γεωμετρίας από κάποια άλλα και αυτό βοηθούσε εκείνα τα συστήματα να παίξουν πιο σωστά και ειδικότερα τα μικρότερα ηχεία που αυτά βέβαια κάτω από normal οικιακές συνθήκες δεν έχουν μπάσο.

Γνώρισα από κοντά αρκετό κόσμο και συνάντησα φίλους που επικοινωνούμε μόνο μέσω του πληκτρολογίου.

Πέρασα πολύ όμορφα και σήμερα το πρωί που ακούω μουσική από το δικό μου σύστημα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Συνεπώς η επίσκεψη στην έκθεση μου έκανε πολύ καλό και στην τσέπη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON