Τι ειδατε στην Hi End Εκθεση 2007?

Reaction score
8.349
ναι συμφωνω.αξιοπρεπες ηχος με λιγα λεφτα.για τα ηχεια της ηχοδιαστασης τα diy τι γνωμες εχετε?
παντως τα accapela εκεινα τα κοκινα μικρα ηχεια με τις 2 κορνες μπροστα δεν μου αρεσαν καθολου για τα 8.500 που ζητανε.κοροιδια.
haliaetus τα λενε,εμενα μου αρεσαν αλλα οχι για τοσα λεφτα,γενικα ο τυπος μιλαγε με κατι νουμερα αστρονομικα αλλα τα hyperion ηταν λογικη τιμη σχετικα.Αυτο που μ'αρεσε μ'αυτον ηταν οτι επαιζε δυνατα.Πολλα δωματια παιζανε πολυ σιγα και δεν ακουγα τιποτα.

Reaction score
188
ο τυπος με την κοτσιδα λες?μας εβαλε ενα cd που επαιζε παλια ντραμς στην αμερικη,και τα παρατησε γιατι εκοψε 2 τενοντες.ωραιος τυπος αν και λιγο ψωνιο

Reaction score
14
Δεν με εντυπωσίασε τίποτα απολύτως.

Χμμμμ....εεεεε....όχι ακριβώς τίποτα....

Το περίπτερο της Meridian ξεχώριζε πολύ εύκολα. :happy_6:

Τα υπόλοιπα τίποτε το ιδιαίτερο.
Όσο ....εξωγήινη εμφάνιση και να είχαν.

Reaction score
188
οχι αλλα ημουν εγω και 2 πιτσιρικαδες,και μας ελεγε που επαιζε ντραμς στην αμερικη καπου στο σικαγο δεν θυμαμαι στο percusionist center,και μας ειπε 2-3 δασκαλους που ειχε,δεν συγκρατισα ονοματα και διπλα μου τα παιδια μεινανε μ@λ@κες ελα ρε ειχες δασκαλο αυτον???πωωω ουαου και τετοια.

μου εδειξε το χερι που ειχε σημαδια απο τις μπακετες.και το χερι του που δεν ελεινε τελειως.

Reaction score
0
Τι ειδα εε?
Tα μαυρα πανελ -δεν θυμαμαι εταιρια-
αλλα ειχαν κατι χαμηλα ...που δεν τα πιστευα,
τα KEF Reference , κατι MAC,
τα κοριτσια στους διαδρομους .
Αυτα τα Sonus τελικα ...
καθε φορα που τα βλεπω ,
καθε φορα μου αρεσουν και πιο πολυ .
Η Hi End Εκθεση ηταν για μενα καλυτερη
και πιο "κυριλε" απο την CES.
Σιγουρα δεν ηταν και πολυ Vision
ομως ηταν παρα πολυ Sound.
Δεν χρειαζεται να ειμαστε και τοσο αυστηροι
με τις εκθεσεις και τους εκθετες.
Πανω απο ολα ειναι ενα ειδος γιορτης.
Χορταινει πρωτα το ματι και μετα το αυτι.
Για οποιον θελέι να το ψαξει παραπανω
υπαρχουν και τα μαγαζια
με ειδικους χωρους ακροασεων.
Χαρηκα που ειδα παιδια που ειχα καιρο να δω
και με ειχαν βοηθησει με την συναναστροφη
και την παρεα τους να μαθω 4-5 πραγματα.
Πανω απο ολα με την παρεα τους
καταλαβα οτι εκτος απο το hobby
και την επιστημονικοτητα του σπορ
υπαρχει και η κοινωνικη πλευρα του.
Χαβαλες ,χιουμορ ,καλο φαι και καλο κρασι.
gkar,Χρηστο Γιε ,Δασκαλε ,Γιωργο Κοψ κ.α. :happy_4:
Επισης χαρηκα που ειδα τον Αντωνη Χατζηκωνσταντή
της StepCom .
Οταν καθεσαι στο ιδιο τραπεζι
με εναν τυπο που τον βλεπεις
και σε βλεπει πρωτη φορα
μιλατε για Home Cinema για Ηχο
σου λεει την γνωμη του και 5 συμβουλες ,
-εσυ εισαι ασχετος τελειως-
και μετα απο καιρο ανακαλυπτεις
οτι ο τυπος ενω ειναι επαγγελματιας
σου μιλουσε λες και ηταν χομπιστας
χωρις να αναφερει την ιδιοτητα του
η να εκμεταλευτει την αγνοια σου...
εεεε καταλαβαινεις το ποιον του και το ηθος του.
Αντωνη χαρηκα που σε ξαναειδα .:happy_4:
Gio too.:cool_4:

Δεν την γυρισα ολη αν και πηγα 2 μερες.
Σιγουρα στα μειον ειναι τα χαμηλοταβανα δωματια
και οι στενοι διαδρομοι.
Kαι αμα το ψειρισουμε και αλλο
θα βρουμε παρα πολλα μειον.
Ομως πανω απο ολα ειναι μια γιορτη ρε παιδια.
Αφορμη για να δεις γνωστους και φιλους,
να συζητησεις για το hobby σου
να δεις μηχανηματα και γιατι οχι ...και να ακουσεις.
Για την γευση .;-)

Reaction score
877
Αυτό που μου την δίνει είναι πως κάθε φορά επαληθεύομαι τραγικά γμτ μου...
(Για να μη παραθέσω τι έχουν γράψει και οι 'δίπλα' για τα KEF reference...)
------------------------------------------------------------------

Andrew

Τι ειδα εε?
Tα μαυρα πανελ -δεν θυμαμαι εταιρια-
αλλα ειχαν κατι χαμηλα ...που δεν τα πιστευα,
τα KEF Reference , κατι MAC,
τα κοριτσια στους διαδρομους .
Αυτα τα Sonus τελικα ...
καθε φορα που τα βλεπω ,
καθε φορα μου αρεσουν και πιο πολυ .

Σπύρος Μπλάτσιος

Άλλα δωμάτια που με εντυπωσίασε ο ήχος τους ή τα προϊόντα τους.
- Αυτό με τα KEF 207Ref Με τα ενισχυτικά της sim audio (Obscure Audio). Από τα λίγα "μεγάλα" ηχεία που έπαιζαν πολύ καλά ακόμη και σε μεγάλες στάθμες.
- Το δωμάτιο της Audio Spectrum με τα Aeolos και Electra να οδηγούνται από ενισχυτικά της Parasound.
- To Ribbon της Spicom. Φοβερή κατασκευή αλλά πολύ ακριβό...
- Το δωμάτιο της SPL, μίας νέας εταιρίας από την Αλεξανδρούπολη με ενδιαφέροντα ηχεία και ενισχυτικά.
- Τα μονομπλόκ του Τσακιρίδη (δεν θυμάμαι όνομα). Πολύ καλά και πολύ φθηνά για αυτά που προσφέρουν.
- Ο συνδιασμός των ηλεκτρονικών της NAIM με τα ηχεία της Triangle.

ΧΑΡΙΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ας τα παρω απο την αρχη.με εντυπωσιασε ο ηχος απο τα ηχεια της macintosh...
τα μικρα sonus faber που ακουσα ηταν φοβερα.πολυ χαμηλο για ενα τετοιο ηχειο..............
αλλη μια ευχαριστη εκπληξη ηταν τα ηχεια της ηχοδιαστασης.DIY ηχεια με πολυ μεγαλη στερεοφονικη εικονα,...............
kef reference.απιστευτο ηχειο.αυτο και το macinstoh τα καλυτερα που ακουσα στην εκθεση.ειναι πολλα τα λεφτα βεβαια. 20 χιλιαρικα.
την μεγαλυτερη πλακα την επαθα στην meridian.....................

Παναγιώτης Κατσιβαρδής

- Για άλλη μια χρονιά έπαθα πλάκα με τα Sonus Faber Cremona Auditor (σε έκδοση «Μ» φέτος). ……………
- Το δωμάτιο με τα Wavac - Hyperion. Εξαιρετικη φυσικότητα και ξεκούραστο άκουσμα. ………………..
- Το δωμάτιο με τα Lamm – Verity. Σταθερή αξία, ΠΑΝΤΑ έχουν κορυφαίο ήχο και βέβαια δεν είναι τυχαίο.
- Το σύστημα SIMAUDIO – KEF Reference. Ίσως το μόνο μεγάλο ηχείο που απέδιδε σωστά σε μικρό χώρο. Πολλά τα λεφτά βέβαια...
- Το (μεγάλο) δωμάτιο με τα Mcintosh. Ήχος που προκαλούσε ανατριχίλες. Και οι τιμές φαντάζομαι...
- Τα μικρά αλλά εξωτικά Wilson Benesch, σε συνδυασμο με subwoofer της ιδιας φίρμας. Άψογο «δέσιμο», πλήρες άκουσμα αλλά πολύ υψηλές τιμές.
- Τα Creek Evo με τα Epos. Απρόσμενα καλός ήχος και λογικές τιμές
- Το σύστημα Audio Spectrum Aeolos - Parasound.
- Και το κερασάκι (κυριολεκτικά), το...φορητό της Meridian. ……………………

leonmix

- Audio Technologies ESL12,SIMAUDIO
– KEF Reference
& Sonus Faber Cremona αυτα μου εκαναν εντυπωση &
τα ομορφα κοριτσια στους διαδρομους..

mygiakis

Οι δικές μου εντυπώσεις:
Acapella
Meridian (το φορητό)
TLA & Wilson
SIM AUDIO & KEF 207 reference (!!!!!!)
Audio Technologies
Τα συστήματα της Αφροδίτης

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πριν γράψω τι άκουσα, ας γράψω πω δύο λόγια γενικά για την έκθεση.

Οι εκθέσεις ΔΕΝ είναι για να ακούμε τα μηχανήματα. Κυρίως είναι για να τα βλέπουμε, να συζητάμε με τον αντιπρόσωπο ή τον κατασκευαστή, να μαθαίνουμε λίγα τεχνικά χαρακτηριστικά και να παίρνουμε μόνον μια ελάχιστη γεύση των δυνατοτήτων τους. Είναι παράλογο να κρίνουμε τις μηχανές με μια ακρόαση 5-10 λεπτών (και πολλά είπα) και είναι εντελώς άτοπο να κρίνουμε μηχανές σε αυτούς τους χώρους. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καταλληλότερο παράδειγμα έτσι ώστε να επαληθευτούν στο έπακρο, όλα όσα κατά καιρούς γράφουμε για την αξία του χώρου ακρόασης σε σχέση με τις μηχανές.

Συνεπώς οι κρίσεις όλων μας καλές ή κακές, είναι σε ένα μεγάλο ποσοστό προϊόντα τύχης, ακόμη κι αν το αποτέλεσμα ήταν καλό (συγκριτικά) ή ασυνήθιστα καλό, για τον δεδομένο χώρο ακρόασης. Αυτό κατά την άποψή μου πρέπει να μας κάνει ιδιαιτέρως φειδωλούς σε ότι αφορά στην αποτύπωση των συμπερασμάτων μας, με σκοπό να μην αδικήσουμε ή να μην υπερεκτιμήσουμε κάποια μηχανήματα. Δυστυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν από εκθέσεις και άλλοι που περιμένουν τις εντυπώσεις μας για να προβούν σε μια μελλοντική αγορά. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν, όσο μπορούμε να είμαστε δίκαιοι.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Οργανωτικά, η έκθεση φέτος ήταν από τις καλύτερες που έχω επισκεφθεί, είχε μεγάλη συμμετοχή από εκθέτες και πολλούς επισκέπτες.

...

Reaction score
877
Για τον ONGAKU κανένας...τίποτα...κουβέντα...Αυτό το φανταστικό μηχανάκι(άν και υπερ-υπερ τιμημένο) κανένας δεν το ξεχώρισε???(Φαίνεται στα posts 33 και 34 του παρόντος)...
Άκουσα την α' πλευρά του 'the amazing adventures of Simon Simon' του John Surman(ECM)...Συνύπαρξη synthies και ακουστικών οργάνων...Τα καλύτερα πιατίνια που έχω ακούσει...και γενικά από τους πιο κρυστάλλινους ήχους ever...Αν και τα μικρά δίδρομα που οδηγούσε την Κυριακή το απόγευμα ήταν λίγα πιστεύω για την απόδοση αυτού του φανταστικού ενισχυτή...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τι μου έκανε εντύπωση στην έκθεση:

1. Οι "έξυπνοι" δεν ανεβάζανε εντάσεις. Οι πολύ έξυπνοι τα είχαν εντελώς κλειστά…
2. KEF REF και SIM:
Νομίζω ότι πήρε άνετα και με διαφορά το βραβείο στησίματος. Δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα οφείλεται στις μηχανές, στον χώρο ή στα μαγικά του Gio, αλλά σίγουρα για τα μέτρα μιας έκθεσης είχαμε ένα ισορροπημένο σύνολο που με ξάφνιασε ευχάριστα. Ακόμη και σε εκκωφαντικές εντάσεις, ο χώρος άντεχε και το σύστημα σε εξωθούσε να το «χώσεις» κι άλλο. Τα δε ηχεία, έδειξαν πέραν πάσης αμφιβολίας τα δόντια τους. Φαντάζομαι ότι σε έναν προσεγμένο χώρο, έχουν να δώσουν πολλά περισσότερα. Αν και είναι πολύ κουτιά για τα δικά μου γούστα ήταν από τα ελάχιστα δωμάτια που πραγματικά γούσταρα μουσική, από vivaldi μέχρι κάτι τρομακτικά χλαπατσίμπαλα...

3. Audio Technologies:
Εδώ έχουμε μια αξιόλογη προσπάθεια από έναν εγχώριο κατασκευαστή, που απέδειξε ότι ένα σωστά σχεδιασμένο ηλεκτροστατικό ηχείο, μπορεί να είναι ταυτόχρονα μελωδικό αλλά και ρυθμικό, να είναι αέρινο αλλά και στακάτο. Επίσης απέδειξε ότι η γεμάτη και επαρκής μεσοχαμηλή περιοχή, αρκεί για το 99,9% των ακροατών που ψάχνουν τους 18 κύκλους χωρίς να έχουν ακούσει ποτέ σωστά τους 50-80. Πρέπει να ήμουν από τους ελάχιστους που δεν έψαχναν για subwoofer αναγνωρίζοντας βεβαίως την ηχητική ταυτότητα ενός fullrangeηλεκτροστατικού. Παρόλα αυτά, το λανθασμένο στήσιμο έκανε την μουσική να γέρνει αριστερά, εκεί δηλαδή που έγερνε και το μεσοχαμηλό των ηχείων. Προφανώς ο κατασκευαστής ήθελε απλά να τονίσει περισσότερο ότι το ηχείο μπορεί να πάει εκεί, παρά να προβάλει άλλες πανελίστικες χάρες του. Αξιόλογα επίσης τα ενισχυτικά και η πηγή του.

http://www.avsite.gr/vb/attachment.php?attachmentid=8120&stc=1&d=1194952268

...

Attachments

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
4. AscendoHegel:
Το ότι το ribbon είναι ο βασιλιάς των tweeter, είναι γνωστό. Όμως τα ribbonδεν είναι σαν την κόκα κόλα (που πάει με όλα). Ένα κουτί κι ένα ribbon, είναι ένα πολύ τολμηρός συνδυασμός. Νομίζω ότι αυτοί οι γερμαναράδες είναι από τους λίγους που ξέρουν καλά τι κάνουν. Τυχαία ή όχι, το δέσιμο με τα hegel ήταν αρκετά καλό και αυτή είναι και η άποψη που αποκόμισα από το εν λόγω σύστημα. Σίγουρα όμως, πρόκειται για ένα setupπου θα ήθελα πολύ να ακούσω σε καλύτερες συνθήκες. Με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω.

5. AudioPhysic:
Η αλήθεια είναι ότι τα εν λόγω ηχεία ποτέ δεν ήταν του γούστου μου. Επίσης αλήθεια είναι, ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο στο στήσιμο ηχείο. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι το τόλμησαν, βύθισαν το ηχείο στο χοντρό χαλί και παιδεύτηκαν για να φέρουν ένα καθώς πρέπει αποτέλεσμα. Και τουλάχιστον όταν εγώ πήγα στο δωμάτιο, ο Γιάννης δεν έπαιζε μόνο DiannaKrallή γιαπωνέζους κιθαρίστες της JVC... Έπαιζε EAGLES σε βινύλιο. Τελικά όμως πέραν της οφθαλμοφανούς γνωστής οβάλ γρίλιας, με λίγη προσπάθεια ο καθένας μπορεί (αν παρατηρήσει καλύτερα πχ τα tweeter του ηχείου), να δει ότι ο εν λόγω κατασκευαστής αν μη τι άλλο έχει άποψη...

...

Attachments

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
6. Peak Consult – Castor – Hewlett Packard:
Θυμάμαι έναν φίλο που κάποτε μου έλεγε για την ψηφιακίλα που ακούει στους ψηφιακούς ενισχυτές, στα ψηφιακά μέσα, στην ψηφιακή... ιδέα. Όποιος την βρει, ας την στείλει και σε μένα ρε παιδιά. Πάντως ο Castor φέρθηκε στα ηχεία σαν να ήταν πραγματικές πριγκίπισσες. Για τον weissδεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Άλλωστε μόλις τελειώσει η απομαγνητοφώνηση από τον Κώστα Φου. θα διαβάσετε την άποψή του για πολλά θέματα που συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της συνέντευξης που του πήραν οι απεσταλμένοι reporter μας. :cool_11: :cool_11:

7. Meridianbabyboom:
Τι κάνει, πως το κάνει… δεν ξέρει κανείς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήταν εντυπωσιακό. Αν οι εκθέσεις γίνονται για να δούμε κάτι νέο, κάτι τεχνολογικά πρωτοποριακό, τότε η meridianμας κάλυψε πλήρως.

8. Δέος...:

Attachments

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

Το συγκεκριμένο σύστημα δεν είναι καθόλου αποκαλυπτικό. Αφ' ενός μεν, ο καθ' όλα πρόθυμος ηλικιωμένος κύριος που ήταν στο δωμάτιο δεν ήταν σε θέση να μας πει πόσο ήταν το συνφ της ΔΕΗ εκείνη τη στιγμή, ούτε καν πόση ήταν η τάση του δικτύου. Επιπροσθέτως δε, θα ήθελαν να προσθέσω προσθετικώς, ότι πήρα ένα από αυτά τα ακουμπιστήρια που φαίνονται στο ξύλινο κουτάκι, και το τοποθέτησα επάνω στον αριστερό τελικό, αλλά ο ήχος δεν άλλαξε καθόλου. Δεδομένου ότι αυτό το ακουμπιστήρι δεν είναι διάφανο ηχητικά, αντιθέτως έχει μια σαφή ηχητική υπογραφή προς όφελος της ανωτέρας μεσοχαμηλής, (εκεί που ο Ζαμπέτας λέει "ΑΑΑΑΑΑΑΑ -ΛΛΛΛΑ"), μπορούμε να συμπεράνουμε με απόλυτη ασφάλεια ότι αυτό το σύστημα δεν ήταν καθόλου -μα καθόλου- αποκαλυπτικό. Θα ημπόρουν να είπω, δε, πως ήταν ένα απολύτως απαράδεκτο σύστημα, και ως εκ τούτου παρακαλώ να αποσταλεί δι' ανακύκλωσιν πάραυτα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έχεις άδικο.
Όταν κούνησες το ακουμπιστήρι λίγο πιο πάνω από την αρχική θέση στην οποία το είχες τοποθετήσει, άλλαξαν τα πάντα. Οι χροιές έγιναν πιο γλυκές, οι φωνές πιο ζεστές, τα όργανα επέβαλαν την τάξη, ο μπακλαβάς έδεσε με το σιρόπι, το νερό κύλησε στο αυλάκι, ο τέντζερης βρήκε το καπάκι ενώ ο Μπλάτσιος έβαλε τα κλάματα και έφυγε τρέχοντας. Μέχρι και το γκομενάκι στην πόρτα, μπήκε μέσα και μου έκανε ερωτική εξομολόγηση (μόλις έφυγες). :happy_9:

...

Reaction score
23
Απάντηση: Τι ειδατε στην Hi End Εκθεση 2007?

Λοιπόν στην έκθεση είδα με αγωνιστική σειρά τον Καφατο με τα ίδια κρύα αστεία περί μακαρονάδας σε ένα γάμο και για τα δακτυλάκια μου.
Εγω με την σειρά μου του τα έχωσα για το σαβουρόσκυλο που μου πάσαρε.
Τον Αναμουρλίδη με νέο θαμνώδες λούκ, και σε ερώτηση αν θα ήθελα να ξαναγινόμουν διαχειριστής, παρολίγον να γινόμασταν μαλλιοκούβαρα και από πού να τον πιάσεις.
Χάρηκα που γνώρισα τον G. Kar από κοντά ο οποίος περιφερόταν με ένα κομμάτι μεταξωτό ύφασμα, ένα κομπιουτεράκι και αναρωτιόταν για το πόσα τουιτερ μεταξωτού θ(ώ)λου ( η κουστουμάκια) μπορεί να φτιάξει από ένα αλεξίπτωτο.
Τον Νίκο Τσαρουχά που του είχε ανατεθεί να μου δώσει το φακελάκι, για την επιτυχία του θέματος “τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους”.
Τον Κ. Κόγια δεν τον είδα αλλά αποτι έμαθα από παρακείμενο ταχυφαγείο, εθεάθη Κύριος με πλούσια κόμη και το μαγαζί έχασε όλα τα καλώδια από τις φρυτεζες, όποιος γνωρίζει κάτι δίδεται αμοιβή από τον ιδιοκτήτη.
Από το παλιό Av Club κανα δυο A(r)ca-des και μερικούς καινούργιους που δεν γνώριζα.
Φυσικά κανένας τους δεν είχε καλό ήχο.
Πάντως ένας από τους καλύτερους χώρους αν όχι ηχητικά, ήταν στο δωμάτιο με τις πριμαλούνες, εκείνο με τον κύριο που φορούσε τον ακλαστήρα και το άπαιχτο ξανθό παιδί με τους ωραιότατους ηχοδιασπάστες, για να είμαστε και στο πνεύμα.
Τον καλύτερο ήχο της έκθεσης τον είχε το καφενείο.
Hταν τόσο φυσικά τα όργανα που νόμιζες ότι η ελιά που ήταν στο κέντρο του χώρου βρισκόταν στον αέρα, σε σημείο που να μπορείς να διακρίνεις ακόμα και τις ρίζες της.
Ωχ πάλι ξέφυγα από το θέμα…..

Reaction score
23
Απάντηση: Τι ειδατε στην Hi End Εκθεση 2007?

Όπως πρέπει να γνωρίζουν όλοι στη έκθεση πας για γνωριμία με το προϊόν, οφθαλμόλουτρο, και τις ωραίες παρουσίες στον τέταρτο όροφο.
Τα υπόλοιπα από κοντά με τον εκάστοτε αντιπρόσωπο, ο οποίος οφείλει να έχει έναν αξιοπρεπή χώρο – ήχο, για να μπορεί να πουλάει και την πραμάτεια του.
Πάντως σε σύγκριση πάντα με τους άλλους:
Tο δωμάτιο με τα Wavac – Hyperion - Sovereign ( ο κατασκευαστής του εν λόγω ενισχυτή είναι ο τύπος με τα στουντιακα μικρόφωνα Neumann U87 κλπ).
Το δωμάτιο με τα Octave.
Το δωμάτιο με τα Lamm Verity
Το δωματιο με τα SIMAUDIOKEF Reference
To δωμάτιο με τα VON SCHWEIKERT - EDGE και το cd player EMM LABS
Έκπληξη ηταν το μικρό αλλά εντυπωσιακό Meridian

Το δωμάτιο με τα Cary - Montana ωχ τι έγινε μπέρδεψα πάλι τις εκθέσεις

Υπήρχαν και πολλά δωμάτια τα οποία αδικήθηκαν ηχητικά από τα προβλήματα χώρου - οδήγησης.

Οι άλλοι δεν με λάδωσαν, οπότε στην άλλη έκθεση.

Σε γενικές γραμμές ήταν όλα υπέροχα-ες φυσικά αναφέρομαι στις παρουσίες στον τέταρτο και στο ιατρείο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Τι ειδατε στην Hi End Εκθεση 2007?

...φυσικά αναφέρομαι στις παρουσίες στον τέταρτο και στο ιατρείο.
Είχε στημένο σύστημα και στο ιατρείο? Μάλλον θα ήταν αυτό που λέμε για τους άρρωστους... :happy_9:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON