Τι ειναι αυτα στο portal?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μιλαμε πως δεν μου εχει πει τιποτα και εχω παθει την πλακα
της ζωης μου.
Ποσες φορες πρεπει να προσκυνησω αυτον τον ανθρωπο για να δειξω
την εκτιμηση και τον θαυμασμο μου?

Reaction score
0
Η καινούρια αρχική σελίδα είναι ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ή!!!
Τώρα που άλλαξε το layout δράττομαι της ευκαιρίας να κάνω μια παράκληση: να μην μπαίνουν μεγάλες φωτογραφίες στην κεντρική σελίδα γιατί την ξεχειλώνουν και είναι ιδιαίτερα σπαστικό για χρήστες Mac που σπανίως δουλεύουν τον browser σε παράθυρο που καταλαμβάνει όλη την οθόνη και πρέπει να κάνουν συνέχεια resize. Δεν είναι τρομερό αλλά νομίζω ότι κάνει κακή εντύπωση, ειδικά σε νέους χρήστες.

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Τι ειναι αυτα στο portal?

Πολυ καλο,μπραβο.
Αισθητικα και λειτουργικα αψογο.

Reaction score
6
Απάντηση: Τι ειναι αυτα στο portal?

Πολύ καλο σε ανάλυση 1280Χ1024…
Πιθανολογώ πως πολλοί χρησιμοποιείτε αυτην την αναλυση γιατι σε 1024Χ768 είναι να σε πιανει απογοήτευση..

Reaction score
12
Ομορφο ειναι μονο η σπαστικη διαφημηση της κεφ μου σπαει τα νευρα(pop up ειναι αυτο γινεται να μην βγαινει?)

Reaction score
47
ένα μεγάλο μπράβο!!!
Πολύ καλή σκέψη
Καθε φορά γίνεται και καλύτερο

Reaction score
0
Ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει ever .
Παρα πολυ καλο .
Eυγε !!!

Reaction score
1.213
Επειδη τις περισσοτερες φορες προσπερναω την αρχικη σελιδα σημερα προσεξα οτι στα recent posts μπαινουν ποστ απο ολες τις κατηγοριες και οχι μονο απο τις τεχνικες οπως πιστευα.
Σημερα βλεπω πχ δυο ποστ απο τις αγγελιες.Μηπως δεν πρεπει να μπαινουν ποστ απο κατηγοριες οπως οι ''γενικες συζητησεις '' η οι αγγελιες ? Ειναι κατηγοριες οπου ενδεχομενως θα πεις το μακρυ και το κοντο σου , πιθανοτατα και κατι που θα φανει ασχετο σε καποιον που δεν ειναι μελος.Στις αγγελιες πχ μπορει σε ενα ποστ να δινει καποιος το κινητο του.Πρεπει ολα αυτα να εμφανιζονται στην πρωτη σελιδα ? (ακομα και σαν μικρο αποσπασμα ).

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Τι ειναι αυτα στο portal?

Ομορφο ειναι μονο η σπαστικη διαφημηση της κεφ μου σπαει τα νευρα(pop up ειναι αυτο γινεται να μην βγαινει?)
Συμφωνω αλλα πληρωνει το ...ρευμα:137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis