Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.844
Έβαλα μια αγγελία (ζήτηση) για ενισχυτή ADCOM GFA-5802 (Σχέδιο Nelson Pass ) .
Και πήρα τις εξής απαντήσεις....
Λίγη Ιστορία...
Πριν 2 χρόνια έφτιαξα class D.Στην αρχή 1 μοντούλα ,έπειτα 2 και έπειτα και σταθεροποιημένο διακοπτικό τροφοδοτικό για αυτές .Ναι μεν ....αλλά κάτι
έλλειπε .Έπειτα μετρήθηκαν κιόλας και το έλλειμα φάνηκε και στις μετρήσεις .Τότε είχα κωλώσει να φτιάξω HYPEX .
Αγοράστηκε ο SPL και τα πάντα ήρθαν σε μιά πολύ καλύτερη ισορροπία .:431:
Ο καιρός περνάει,έρχεται για δοκιμή ένας Wyred4sound 1000άρης.....δεν πάλι .
Σε κουβέντες που γίνονται στο Βόλο φέτος μαθαίνω από "γνώστη και υπερασπιστή" της νέας τεχνολογίας οτι υπάρχουν μυστικά για να παίξουν αυτά τα διαόλια σωστά και μουσικά.Μόνο ο Lipinski και ο Jeff Rowland τα μαγειρεύουν σωστά μου λέει και εξηγεί κάποια ακαταλαβίστικα σε μένα(από καθαρά τεχνικής μεριάς).
Χμμ......να το δούμε λοιπόν.
Ακούω τον Λιπίνσκι τον στερεο με τα ηχεία του σε σπίτι.Respect .Καθαρά και ξάστερα .Το σετ παίζ μουσική .Αλλά κοστίζει κιόλας παραπάνω απ'ότι αντέχω να "επενδύσω":120:
Παίρνει ο Βλάσης τον McCormack DNA 1 deluxe.Τον φέρνει σπίτι και ρίχνει κάτι "ψιλές" στον δικό μου .Ένθα ψιλές , καλύτερο και πιό γρήγορο χαμηλό με έλεγχο και καλύτερη εστίαση στις μεσαίες και τα ψηλά με καθαρότητα.
Μικρολεπτομέρειες μεν,ικανές να σε βάλλουν στο τριπάκι δε .
Νά'σου κι ένας Jeff στο σπίτι (προ-τελικός ICE). Γάργαρο νερό ,περιγραφή,εστίαση,"άδειος "χαμηλά."Άδειο είναι το μυαλό σου"θα μου πουν κάποιοι.'Ισως αλλά έχω κατασταλάξει οτι θέλω να ακούω μουσική (τρομάρα μου) my way.
Καλά ρε κοπρίτη εσύ δεν μίλαγες για ενεργά ? το αμείλικτο ερώτημα.....
Όταν φτιάξω την υπόγα και εφ'όσον ακούω ακόμα (φύσει και θέσει) θα το δω εκ του μηδενός .
Προς το παρόν καθήμενος επί του καναπέως στο living room ατενίζοντας τα ηχεία μου σκέφτομαι οτι ίσως κάποιος 5802 ικανοποιήσει τα θέλω μου .
Η κάποιος Parasound HCA 3500 η ο McCormack του Βλάση
Η κάτι καλόπαιδα αν αξιωθούν και τελειώσουν τα Ncore (ακούς ενισχυτής σε χαρτόκουτο η πλεξιγκλας)και πάμε για άλλες πολιτείες .Ακούς Ζαπ η να στο στείλω με mail?
Πάντως γουρούνι στο σακί .......δεν.Να τα μολογήσει πρώτα και πάμε ταμείο αμέσως .
Λοιπόν........ τι μέλλει γενέσθαι ?
Και πήρα τις εξής απαντήσεις....
Δηλαδή ποιά ηχεία τον χρειάζονται ?Πάντως εγώ προσωπικά το ξανασκέφτηκα για τον συγκεκριμένο ενισχυτή και κατέληξα ότι αν είχα ηχεία που τον χρειάζονταν, θα έπαιρνα class D
Πάγωσε το αίμα στις φλέβες μου....δεν είχα φανταστεί οτι αυτός θα μπορούσε να είναι μόνιμα μέσα στο σαλόνι μουGeomiat που σου χρειάζεται...
Δηλαδή Ice καταχείμωνα...έπεσε η θερμοκρασία κατά 6° αμέσωςΓιατι απο τελικους εχω Adcom 7500, marantz, Rotel rb-993 κ.α και απο class D τους Rotel rb-1091 monoblock οι οποιοι παιζουν παρα πολυ καλα καλυτερα απο τους παραπανω(δικη μου αποψη τουλαχιστον) και εχουν και τα watt τους!
Λίγη Ιστορία...
Πριν 2 χρόνια έφτιαξα class D.Στην αρχή 1 μοντούλα ,έπειτα 2 και έπειτα και σταθεροποιημένο διακοπτικό τροφοδοτικό για αυτές .Ναι μεν ....αλλά κάτι
έλλειπε .Έπειτα μετρήθηκαν κιόλας και το έλλειμα φάνηκε και στις μετρήσεις .Τότε είχα κωλώσει να φτιάξω HYPEX .
Αγοράστηκε ο SPL και τα πάντα ήρθαν σε μιά πολύ καλύτερη ισορροπία .:431:
Ο καιρός περνάει,έρχεται για δοκιμή ένας Wyred4sound 1000άρης.....δεν πάλι .
Σε κουβέντες που γίνονται στο Βόλο φέτος μαθαίνω από "γνώστη και υπερασπιστή" της νέας τεχνολογίας οτι υπάρχουν μυστικά για να παίξουν αυτά τα διαόλια σωστά και μουσικά.Μόνο ο Lipinski και ο Jeff Rowland τα μαγειρεύουν σωστά μου λέει και εξηγεί κάποια ακαταλαβίστικα σε μένα(από καθαρά τεχνικής μεριάς).
Χμμ......να το δούμε λοιπόν.
Ακούω τον Λιπίνσκι τον στερεο με τα ηχεία του σε σπίτι.Respect .Καθαρά και ξάστερα .Το σετ παίζ μουσική .Αλλά κοστίζει κιόλας παραπάνω απ'ότι αντέχω να "επενδύσω":120:
Παίρνει ο Βλάσης τον McCormack DNA 1 deluxe.Τον φέρνει σπίτι και ρίχνει κάτι "ψιλές" στον δικό μου .Ένθα ψιλές , καλύτερο και πιό γρήγορο χαμηλό με έλεγχο και καλύτερη εστίαση στις μεσαίες και τα ψηλά με καθαρότητα.
Μικρολεπτομέρειες μεν,ικανές να σε βάλλουν στο τριπάκι δε .
Νά'σου κι ένας Jeff στο σπίτι (προ-τελικός ICE). Γάργαρο νερό ,περιγραφή,εστίαση,"άδειος "χαμηλά."Άδειο είναι το μυαλό σου"θα μου πουν κάποιοι.'Ισως αλλά έχω κατασταλάξει οτι θέλω να ακούω μουσική (τρομάρα μου) my way.
Καλά ρε κοπρίτη εσύ δεν μίλαγες για ενεργά ? το αμείλικτο ερώτημα.....
Όταν φτιάξω την υπόγα και εφ'όσον ακούω ακόμα (φύσει και θέσει) θα το δω εκ του μηδενός .
Προς το παρόν καθήμενος επί του καναπέως στο living room ατενίζοντας τα ηχεία μου σκέφτομαι οτι ίσως κάποιος 5802 ικανοποιήσει τα θέλω μου .
Η κάποιος Parasound HCA 3500 η ο McCormack του Βλάση
Η κάτι καλόπαιδα αν αξιωθούν και τελειώσουν τα Ncore (ακούς ενισχυτής σε χαρτόκουτο η πλεξιγκλας)και πάμε για άλλες πολιτείες .Ακούς Ζαπ η να στο στείλω με mail?
Πάντως γουρούνι στο σακί .......δεν.Να τα μολογήσει πρώτα και πάμε ταμείο αμέσως .
Λοιπόν........ τι μέλλει γενέσθαι ?