Τι ετοιμάζει η B&W;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.651
........ πολλά ακούγονται...
Eμένα μου είπε μια γειτόνισσα που είναι φίλη με μια άλλη που ο άντρας της είναι εξάδελφος εξ αγχιστείας με έναν νταλικιέρη που μεταφέρει ψάρια στην ιχθυόσκαλα και γνωρίζει έναν πωλητή στερεοφωνικών στη Λούτσα, ότι θα είναι ενεργά και θα είναι και φτηνά.

D

deleted user 10898

Guest
το ωραίο με την νέα τάση για ενεργά στο σπίτι είναι ότι κάνουν όσους έχουμε επενδύσει σε παθητικά ενισχυτές κλπ να αισθανόμαστε πολύ, μα πολύυυ κορόιδα.
εξ ου και οι "όμορφες" ατάκες τέτοιων νημάτων...
δεν πειράζει παιδιά, θα αλλάξουμε καλώδια, κάποια στιγμή θα παίξει....

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
το ωραίο με την νέα τάση για ενεργά στο σπίτι είναι ότι κάνουν όσους έχουμε επενδύσει σε παθητικά ενισχυτές κλπ να αισθανόμαστε πολύ, μα πολύυυ κορόιδα.
εξ ου και οι "όμορφες" ατάκες τέτοιων νημάτων...
δεν πειράζει παιδιά, θα αλλάξουμε καλώδια, κάποια στιγμή θα παίξει....
Μην κρίνεις εξ ιδίων.
Προσωπικά θα αισθανόμουν πολύ, μα πολύυυ κορόιδο αν έσπευδα να ξεφορτωθώ άρον - άρον τον εξοπλισμό μου για να είμαι μέσα στη νέα τάση σώνει και καλά.
Ο κωλωδιάκιας θα βρει πεδίον δόξης λαμπρόν ακόμα και στις ενεργές υλοποιήσεις. Ο αντικαλωδιάκιας θα παραμείνει επιφυλακτικός οποιαδήποτε σχολή κι αν ακολουθεί.

D

deleted user 10898

Guest
σωστά, εδώ αλλάζουν καλώδια ρεύματος σε ενεργά!
λάθος κάνεις όμως ως προς την τάση.
Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει όχι η τάση ή η μόδα.
εκεί μιλάμε για πραγματική κλοπή, υπέρ των ενεργών φυσικά.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.388
Εάν επαληθευτούν οι υποψίες μας και η B&W βγάλει ενεργά, τοτε πλέον θα έχουμε όλες τις μεγαλες εταιρίες ηχείων σε αυτήν την τάση.

Και οταν λεω μεγαλες, δεν εννοώ αυτές που νομίζει ο καθε πικραμένος, τις βιοτεχνιούλες, αλλα αυτές που πουλάνε εδώ και χρόνια τα περισσότερα κομμάτια, και εχουν και πολλούς οπαδούς.: Klipsch, B&W, JBL, Dynaudio κτλ. Θα μπουν τα ενεργά δυναμικά σε καθε κατάστημα πώλησης HiFi παγκοσμίως.

Στην επόμενη δεκαετία θα πωλούνται όλο και λιγότερα παθητικά ηχεία, δεν υπαρχει καμία αμφιβολία.

• Like
Reactions: PPG

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera