Τι εχει αλλαξει στο AV SITE;

Reaction score
1.788
Προς τα αγαπητα μελη και την διαχειρηστικη ομαδα.

Ειναι πολυ καιρο τωρα που διαπιστωνω μια αλλαγη στο παλαι ποτε φιλοξενο φορουμ μας. Λεω [μας] γιατι και εγω αισθανομαι κοματι αυτου του χωρου. Δεν ειναι λιγες οι φορες που μεσα απο αυτη την δυσκολη πλεον καθημερινοτητα που ζουμε ολοι μας το site αποτελει μια διεξοδο των προβληματων μας. Μεσα σε αυτο τον χωρο διμηουργηθηκαν παρεες , φιλιες, εχθρες. Ανα καιρους παντα καποιοι επερναν την σκυταλη να πρωταγωνιστουν μεσα απο καποια θεματολογια ,ειτε αυτη ενδιεφεραι καποιους, ειτε οχι. Παντα ομως υπηρχε ενα ενδιαφερον .
Σημερα διαπιστωνω οτι τα πραγματα δεν ειναι ακριβως ετσι. Παρατηρω οτι η θεματολογια εχει περιοριστει σε οτι εχει να κανει μονο με την [συνχρονη ] κατα καποιους αναπαραγωγη του ηχου. Οτι αλλο δεν εχει χωρο εδω ,αλλα και μολις παει να γινει μια προσπαθεια να γραφτει κατι απαξιωνεται εως και χλευαστικα θα ελεγα.
Ριχνοντας μια ματια σε αλλα φορα του εξωτερικου θα δουμε οτι λειτουργουν τελειος διαφορετικα. Με θεματικες κατηγοριες χωρισμενες και τα μελη να ειναι πολυ υπευθηνα στο που πρεπει να γραψουν, και τι!
Δεν νομιζω οτι καποια θεματα πρεπει να μην γραφονται γιατι εχουν γινει αντικειμενο συζητησης στο παρελθον. Ακομα και στο diyaudio θα δει καποιος οτι πολλα θεματα νακυκλωνονται ξανα και ξανα χωρις τα παλαιωτερα μελη να εχουν επαρση στο να εξηγουν , η ακομα να ειρωνευονται! Πραγμα που δυστυχος ΥΠΑΡΧΕΙ στο δικο μας φορουμ.
Αυτο που παντα χαραχτηριζε το site ηταν η ανεση του λογου , ακομα και η χαλαροτητα που υπηρχε στο να γινεται παντα και λιγο πλακα ετσι για να κραταει αυτο το παρειστικο! Σημερα ομως βλεπω οτι κυριαρχει μονο ο χαβαλες. Ενας χαβαλες που εχω παρει μερος πολλες φορες και εγω!!!!
Αυτο που πρεπει ομως να δουμε ειναι λιγο την θεματολογια απο την αρχη.
Ας δουμε στην κατηγορια του hi-fi τι γραφονται
Ας δουμε προσεκτικα ολες τις κατηγοριες και το περιεχομενο τους.
Ας δουμε λιγο την DIY και ποιοι γραφουν .Την προσπαθεια καποιων παιδιων , δυστυχος πολυ λιγα, και ανεπιτρεπτο να μην υπαρχει ζωντανια σε αυτη την κατηγορια! Αυτη η κατηγορια θα επρεπε να ειναι η σημαια του site!! Ακομα και ενα απλο καλωδιο ρευματος , η ενα ιντερκοννεκτ θα επρεπε να υπαρχει σαν κατασκευη!
Επιτελους να υπαρχει θεματολογια απο εμπειριες στον παγκο και οχι μονο η θεωριτικη προσεγγιση απο πληροφοριες που μπορει να βρει ο οποιοσδηποτε απο το net.
Βλεπω μετα λυπης μου οτι καποιοι πραγματικα κυριοι δεν γραφουν πλεον. Και δεν γραφουν γιατι καποιοι αλλοι που τα γνωριζουν [ολα] δεν σευαστηκαν ποτε οχι μονο το ηθος αλλα ουτε και την ηλικια ορισμενων!! Δεν ξερω πραγματικα αν το site ειναι ενα φορουμ μονο για ανθρωπους που ανηκουν στο τμημα ερευνας και τεχνολογιας της NASA . Μακαρι να ηταν.
Ας δουμε ολοι μαζι τι πρεπει να αλλαξει !!!!

Φιλικα Τακης.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Σε όλους τους ζώντες οργανισμούς υπάρχει ακμή και παρακμή .

Όσο γι αυτό...
Βλεπω μετα λυπης μου οτι καποιοι πραγματικα κυριοι δεν γραφουν πλεον. Και δεν γραφουν γιατι καποιοι αλλοι που τα γνωριζουν [ολα] δεν σευαστηκαν ποτε οχι μονο το ηθος αλλα ουτε και την ηλικια ορισμενων!!
ο σεβασμός κατακτιέται,δεν δωρίζεται .

ΥΓ. Επειδή είσαι παλιός ξέρεις πολύ καλά οτι η ανιδιοτέλεια είναι είδος εν ανεπαρκεία σε forum που διακινείται χοντρό χρήμα ;)

Reaction score
3.967
Έλα Τακούλη, ξεκίνα εσύ και όποιος θέλει ακολουθεί, το φόρουμ δεν έχει υποχρεωτική συμμετοχή και συμπεριφορά.
Για πες λοιπόν, συμφωνείς με αυτά που έγραψε ο Σταματάκος για τα Grimm??:D
Ποιοί ενισχυτές -λαμπάτοι- σου άρεσαν στην έκθεση?:cool:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Σχετικα με την κινητικοτητα φετος πηγαμε Κορινθο 15 φορες, πηγαμε τριημερη εκδρομη στον Βολο και στην Θεσσαλονικη, καναμε περιπου 50 αποδρασεις χωρις ακροασεις και αλλες τοσες με ακροασεις, πηγαμε εκθεση και θα ξαναπαμε, το σαιτ ειναι πιο κινητικο απο ποτε, Ο Μανος πεταξε τα Μπελντεν και ο Βασιλης μετρηθηκε. Ο χωρος ειναι γενικοτερα σε παγωμαρα λογω της κρισης. Ηρθαμε πιο κοντα με τους ACAδες, επισκευθηκαμε την Athens pro audio, τι αλλο να κανουμε, φαγαμε τα λεφτα μας στην βενζινη, στις μπυρες και στα τσιπουρα ..............

Reaction score
1.788
Σε όλους τους ζώντες οργανισμούς υπάρχει ακμή και παρακμή .

Όσο γι αυτό...

ο σεβασμός κατακτιέται,δεν δωρίζεται .

ΥΓ. Επειδή είσαι παλιός ξέρεις πολύ καλά οτι η ανιδιοτέλεια είναι είδος εν ανεπαρκεία σε forum που διακινείται χοντρό χρήμα ;)
Μανο μου τα promo παντα θα υπαρχουν! Ειτε καποιος το κανει στρογγυλα, ειτε ευθεια ,αυτο δεν αλλαζει! Η ουσια ομως ειναι αλλου.

Reaction score
1.788
καπου εδω ειναι η ουσια! [ως παραδειγμα για τον Κοτσιδη]

@Η ουσία (αλκοολούχα) καταναλώθηκε (άπλετη) στις ηχητικές αποδράσεις χωρίς ακροάσεις και στα διάφορα ταβερνεία κλπ.

Reaction score
3.967
Τακούλη στο ξαναλέω, ξεκίνα και όποιος θέλει ακολουθεί.
Σαν άνθρωπο που γνωρίζεις τεχνικά θέματα, κατασκευάζεις συσκευές και ακούς συστήματα, σου απηύθυνα 2 θεματάκια προς σχολιασμό.
Με ενδιαφέρει η γνώμη σου πιό πολύ απο αναλύσεις αυτο- και ετερο- αναφορικών ενδοσκοπήσεων.
Ένας κύριος που δεν επιθυμεί να συμμετέχει για κάποιους λόγους, δεν είναι ζωντανό κομμάτι αυτού του φορουμ.
Άς ασχοληθούμε λοιπόν με τα ζωντανά, έ?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.131
δηλαδη Τακη εννοεις, πχ, λεω εγω τωρα, οτι καποιοι λενε ας πουμε λογια του αερα? χωρις να ακουνε? λενε ετσι απλα στον αερα τη γνωμη τους κλπ κλπ κ τρωνε κολληματα με κατι? (δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο παραλληλα...)
οτι τρωμε κ πινουμε πολυ παρα ακουμε? κατι τετοιο?

gonis

Luger
Reaction score
12.432
Μαλλον ο Μη φταιει ως συνηθως ..............
Συμφωνω!
Μου πειραξε το anti-skating για να φερει το δικο του το Direct να ξεκατινιασει το δικο μου το belt....
Δεν θα του την κανω τη χαρη ομως...
Και περιμενουμε και στρατηγικη επιθεωρηση το επομενο ΣΚ
Γυαλισμα τα εργαλεια και διαχυτες απο thomann κολλημενους με ζελοτειπ για να θολωσουμε τα νερα μπας και παρουμε παρασημο απο τον στρατηγο.

Reaction score
1.788
Με πολυ απλα λογια Γιαννη , οτι ο τροπος γραφης καποιων , βαζω και εμενα μεσα , απωθει [το λεω πολυ ευγενικα] καποιους να γραψουν, ισως γιατι θα τους κανουν καποιοι μαρς, ειτε γιατι καποιοι αλλοι επιμενουν σε αυτο τον τροπο που εχουν [μαθει] να ακουνε και δεν μπορουν ευκολα να δεχτουν κατι καινουριο.
Αρκουνται μονο να διαβαζουν περιστασιακα καποιο θεμα μεχρι εκει που τους ενδιαφερει , και δεν κανουν τον κοπο ουτε καν να κανουν μια ερωτηση .Ξερω παρα πολλους ! [τα τηλεφωνα πολλα!]
Το οξυμωρο και αντιφατικο ειναι οτι ενω βλεπουν τον [χαβαλε] φοβουνται να γραψουν !
Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να αλλξει λιγο το υφος γενικοτερα!!

Γιωργο, Βλαση, Μανο, Γιαννη ...............αυτο εννοω οτι ειναι αλλου η ουσια! δεν εχει να κανει με το ποια ειναι η γνωμη μου στο τεστ του Σταματακου για τα grimm..

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Όταν αρχίζουν τα "παλιά ήταν όλα καλύτερα" σημαίνει ότι γέρασες.

Παρουσιάστηκαν διακόσια πράγματα, ειπώθηκαν όλα χίλιες φορές, ήρθε η κρίση.-

Επίσης, πολλοί που παίρνουν ή έχουν καλά συστήματα δεν τα παρουσιάζουν γιατί είναι προκλητικό για την εποχή.

Last edited:

Reaction score
1.844
Δεν βρίσκω ότι αυτή η συζήτηση μπορεί να αποφέρει κέρδη για το φόρουμ. Αυτοί που ξέρουν ή μπορούν δεν θεωρώ ότι έχουν πρόθεση να αλλάξουν.
  1. Είναι πάνω από 2 μήνες που δεν έχουν γράψει μήνυμα 2 υψηλόβαθμα στελέχη του φόρουμ. Κρίνω ότι κανείς γνωρίζων δεν θέλει να μοιραστεί τους λόγους με τους υπόλοιπους, μόνο αν ενδεχομένως αναγκαστεί. Οικειοθελώς όμως, αυτοβούλως, όχι.
  2. Οι βαθμοφόροι δεν έχουν διάθεση να γράψουν θέμα ή σχόλιο με 5-6 παραγράφους, στη συντριπτική τους πλειοψηφία. Να πλευρίσουν ένα θέμα απ' όλες τις πάντες. Να κεντρίσουν τους υπόλοιπους σε μια συζήτηση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχει μειωθεί σημαντικά το πλήθος των μηνυμάτων τις τελευταίες εβδομάδες.
Καλό και ευχάριστο το πνεύμα χαλαρότητας (παρεΐστικο) που επικρατεί εδώ, πολύ μου αρέσει. Αλλά κρίνω ότι δεν επαρκεί για να κάνει το φόρουμ ενδιαφέρον. Στην πράξη αυτό αποδεικνύεται ΜΟΝΟ από το πλήθος των ενδιαφερόντων σχολίων. Σχόλια της μιας γραμμής ή της μιας παραγράφου είναι καλά για εκτόνωση αλλά δεν αφήνουν κάτι ουσιαστικό.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera