Τι εχει αλλαξει στο AV SITE;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.155
στο φορουμ ειμαστε ελευθεροι ολοι κ χωρις περιορισμους να γραψουμε αν θελουμε, οσο θελουμε (πολυ η λιγο) κ οποτε θελουμε , αν εχουμε χρονο κι αν αν αν αν ...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Αποδρασεις με ακροασεις 2013 με τυχαια σειρα.

Βασιλης M, gonis, kogni, kotsidis, geomiat, vlasis, Manos 58, Markou, jorman, toptubes, Athens Pro audio, stepcom, kops, MFaudio, aurionaudio, zizik, Yiannis_b, delamostre, antkots, Λ.Στεφανιδης ........................

Συνολο 20, + οσους ξεχασα, τι αλλο να κανω , τι αλλο να κανω ...

Reaction score
1.788
Αποδρασεις με ακροασεις 2013 με τυχαια σειρα.

Βασιλης M, gonis, kogni, kotsidis, geomiat, vlasis, Manos 58, Markou, jorman, toptubes, Athens Pro audio, stepcom, kops, MFaudio, aurionaudio, zizik, Yiannis_b, delamostre, antkots, Λ.Στεφανιδης ........................

Συνολο 20, + οσους ξεχασα, τι αλλο να κανω , τι αλλο να κανω ...
ανακαινιση!!:p

Reaction score
1.844
.... Συνολο 20, + οσους ξεχασα, τι αλλο να κανω , τι αλλο να κανω ...
Θεωρείς ότι αυτό το σχόλιο απευθύνεται κυρίως σε σένα ή κάποιους σαν εσένα;

Ξεκαθαρίζω πως όχι.

Και παράλληλα πως θεωρώ ότι κάνεις υπεραρκετά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. :p

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.965
Με πολυ απλα λογια Γιαννη , οτι ο τροπος γραφης καποιων , βαζω και εμενα μεσα , απωθει [το λεω πολυ ευγενικα] καποιους να γραψουν, ισως γιατι θα τους κανουν καποιοι μαρς, ειτε γιατι καποιοι αλλοι επιμενουν σε αυτο τον τροπο που εχουν [μαθει] να ακουνε και δεν μπορουν ευκολα να δεχτουν κατι καινουριο.
Αρκουνται μονο να διαβαζουν περιστασιακα καποιο θεμα μεχρι εκει που τους ενδιαφερει , και δεν κανουν τον κοπο ουτε καν να κανουν μια ερωτηση .Ξερω παρα πολλους ! [τα τηλεφωνα πολλα!]
Το οξυμωρο και αντιφατικο ειναι οτι ενω βλεπουν τον [χαβαλε] φοβουνται να γραψουν !
Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να αλλξει λιγο το υφος γενικοτερα!!

Γιωργο, Βλαση, Μανο, Γιαννη ...............αυτο εννοω οτι ειναι αλλου η ουσια! δεν εχει να κανει με το ποια ειναι η γνωμη μου στο τεστ του Σταματακου για τα grimm..
Re C Τάκη, ήμαρτον! Ποιο είναι αυτό το sequel? Το 3ο, το 4ο, to 8o; Έχω χάσει το λογαριασμό. Άμα δε θέλει κάποιος να συμμετέχει, ε ας μη συμμετέχει. Άμα φοβάται, τί να τον κάνουμε δηλαδή; Να τον πάρουμε απ' το χεράκι, έλα αγοράκι μου να γραααααάψεις - όχι ζε σέλω ζιατί σα μου την πείτε; Έλεος πια...

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.448
Επίσης, πολλοί που παίρνουν ή έχουν καλά συστήματα δεν τα παρουσιάζουν γιατί είναι προκλητικό για την εποχή.
πολυ σωστη παρατηρηση...ακομα και για λογους ασφαλειας...
οι καιροι ειναι ζορικοι.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Όταν αρχίζουν τα "παλιά ήταν όλα καλύτερα" σημαίνει ότι γέρασες.

Παρουσιάστηκαν διακόσια πράγματα, ειπώθηκαν όλα χίλιες φορές, ήρθε η κρίση.-

Επίσης, πολλοί που παίρνουν ή έχουν καλά συστήματα δεν τα παρουσιάζουν γιατί είναι προκλητικό για την εποχή.
To edit πιο γρηγορα παρακαλω !!!!

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Θεωρείς ότι αυτό το σχόλιο απευθύνεται κυρίως σε σένα ή κάποιους σαν εσένα;

Ξεκαθαρίζω πως όχι.

Και παράλληλα πως θεωρώ ότι κάνεις υπεραρκετά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. :p
Μητσο σπιτι σου δεν εχουμε ερθει ακομα, αν περιμενεις να παρεις πρωταθλημα, θα εχουμε πεθανει ....

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Συμπληρωνω τις επισκεψεις στΗΝ AVART, στην Sony στο Mall, στον petkef.
Την επομενη εβδομαδα κατεβαινουμε Κρητη. Δεν προλαβαινω λεμε .......

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Προς τα αγαπητα μελη και την διαχειριστικη ομαδα.

Ειναι πολυ καιρο τωρα που διαπιστωνω μια αλλαγη στο παλαι ποτε φιλοξενο φορουμ μας.
Φιλικα Τακης.
Τάκη μου, αν θέλεις πες, ποιός ultra χαιεντάς σου παραπονέθηκε οτι δεν γράφει γιατί φοβάται οτι θα τον πάρουν απ τα μούτρα.
Αυτό βέβαια δεν συνιστά αλλαγή , αλλά συνέπεια.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί λες ''πάλαι ποτέ φιλόξενο''.
Δεν έχουμε φιμώσει ποτέ κανέναν ακόμα κι αυτούς που μας βρίζουν κατά καιρούς...

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Καλέ, εγώ δεν βλέπω καθόλου τελευταία (πάνω απο μήνα) τον amberjack και την pentagiotissa. Πού έχουν χαθεί;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss