Τι θέλουμε να μας φέρει ο Αγ.Βασίλης;

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.393
Τέρμα η πλάκα! Σήμερα ανεβαίνω Αθήνα για..........

Το καλύτερο (προσιτό) δωράκι!

(Και κατόπιν σουβλάκι στο Μοναστηράκι) ;):drinks:

Reaction score
119
Εγω πάλι που του έστειλα γράμμα έκανα την προσευχή μου πριν το φαγητό του άναψα λαμπάδα σαν το μπόι μου συν το μπόι από τα 3 παιδάκια μου τι του ζήτησα; σήμερα το πρωί όταν ξυπνήσω να έχω ΕΓΩ πάντα δίκαιο οχι η γυναίκα μου. να γίνεται οτι θέλω ΕΓΩ και όχι η γυναίκα μου να μιλάω εγώ και όχι εκείνη. Ξέρετε τι πηρα;;
Να σας πω : μια εντολή να στρώσω το κρεβάτι μάς και μετά να καθαρίσω τα κρεμμύδια για το μεσημεριανό. Να ελπίζω ακόμα ότι θα πραγματοποιηθεί η ευχή μου η την έκατσα την βάρκα; :prankster::prankster::prankster:

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.229
Εγω πάλι που του έστειλα γράμμα έκανα την προσευχή μου πριν το φαγητό του άναψα λαμπάδα σαν το μπόι μου συν το μπόι από τα 3 παιδάκια μου τι του ζήτησα; σήμερα το πρωί όταν ξυπνήσω να έχω ΕΓΩ πάντα δίκαιο οχι η γυναίκα μου. να γίνεται οτι θέλω ΕΓΩ και όχι η γυναίκα μου να μιλάω εγώ και όχι εκείνη. Ξέρετε τι πηρα;;
Να σας πω : μια εντολή να στρώσω το κρεβάτι μάς και μετά να καθαρίσω τα κρεμμύδια για το μεσημεριανό. Να ελπίζω ακόμα ότι θα πραγματοποιηθεί η ευχή μου η την έκατσα την βάρκα; :prankster::prankster::prankster:
9C2F989F-1521-48A9-A192-960EF7C45518.jpeg

Reaction score
4.327
{Ρε στάσου στο ύψος σου και ρίξτης ένα δυνατό χαστούκι. Και μετά άλλο ένα (ξέρει αυτή γιατί)}. Μέρος από τα ποιητικά γνωμικά και αποφθέγματα του παρόντος forum (συγγραφέας νομίζω ο zizik) :drinks:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.094
Φταις....Όχι, φταις....

Ζήτα το Τζόκερ, είναι πιο εύκολο. :p:D

Reaction score
119
Αυτό το μικρό μπλε πλαματακι επειδή μας βάζει χέρι που και που και μας τα χώνει
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια κατά μέτωπο επίθεση από το άλλο φύλλο. Δεν γνωρίζω τι εμπειρία υπάρχει. Οπότε καλά τα λόγια αλλά;

Και ναι φταίω αλλά ελπίζω. (σε ένα θαύμα) :showingbiceps::showingbiceps::showingbiceps::showingbiceps:

Reaction score
23
Nα ρωτνήσω εδώ γιατί είμαι λίγο άσχετος από την δομή του φιλόξενου φόρουμ και για να μην ανοίγω άλλο τόπικ επειδή δε ξέρω που να το ανοίξω ή να το ποστάρω :

Που μπορώ να ρωτήσω που θα βρω κανέναν ενισχυτή μεταχειρισμένο ως 100-150 € ?
Βασικά το ρώτησα ήδη εδώ :p
Επίσης ένα κασσετόφωνο Denon DRM-510 που είχα πάρει από κάποιο μέλος του φόρουμ θέλει λαστιχάκι και δε ξέρω που να βρω. Ξέρει κανείς?

Reaction score
5.360
Πανε (που λενε και οι βοριοι..) στις αγγελιες και φτιαξε ενα... "ζητητε το ταδε ως τοσα ευρω ή τοσα αβγδ (αν ξερεις την ισοτιμία) ... ειναι απλο... για το λαστιχακι η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τι πρεπει να κανεις... τι λαστιχακι ειναι;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab