- Reaction score
- 5
Λοιπόν! Βάση του NDA απαγορεύεται αυστηρά να κάνω post οποιαδήποτε πληροφορία για το παιχνίδι. Είτε σε μορφή γραπτού λόγου, είτε screenshot. Τίποτα, Nothing and for no reason!
Αυτό όμως που μπορώ να κάνω είναι το εξής. Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να ρωτήσετε κατευθείαν αυτό που θέλετε έναν από τους δημιουργούς του παιχνιδιού;
Ως beta tester έχω πρόσβαση σε ενα κλειστό forum, μονο για τους beta testers. Εκεί μιλάμε με τους developers του παιχνιδιού και αναλυουμε προβληματα και θέματα του παιχνιδιού.
Θέλω να σας δώσω λοιπόν την δυνατότητα να έχετε, έστω, μία έμμεση επαφή με τους δημιουργούς του παιχνιδιού. Όποιος θέλει μπορεί να κάνει την ερώτησή του εδώ. Μόλις συγκεντρωθεί ένα αριθμός ερωτήσεων θα τις συγκεντρώσω, θα τις μεταφράσω στα αγγλικα (εκτός αν είναι ήδη) και θα τις στείλω στους ανθρώπους της GOA ώστε να λάβετε επίσημες απαντήσεις και όχι "άκουσα εδώ κι εκεί"!
Ελπίζω σύντομα να μας δώσουν την άδεια να σας δείξω και εικόνες. Θέλω να ξέρετε πάντως, ότι υπάρχει ΠΟΛΥ υλικό που μπορώ και θέλω να σας δώσω. Ο μόνος λόγος που δεν το κάνω ακόμα είναι οτι θα ήταν κρίμα να χάσω την θέση που έχω τώρα.
Σας δίνω τον λόγο μου, πάντως, ότι με το που το NDA μας επιτρέψει, σε ελάχιστες ώρες θα έχετε ενα pre-guide για το τι είδαμε, τι ακούσαμε και τι σας περιμένει!
Μπορείτε να ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε, τα παιδιά της GOA είναι καταπληκτικά και είμαι σίγουρος ότι θα χαρούν να δώσουν απάντηση εκεί που μπορούν!
Attachments
-
64,6 KB Προβολές: 651