Τι θα θέλατε να μάθετε για το Warhammer Online;

Reaction score
5

Λοιπόν! Βάση του NDA απαγορεύεται αυστηρά να κάνω post οποιαδήποτε πληροφορία για το παιχνίδι. Είτε σε μορφή γραπτού λόγου, είτε screenshot. Τίποτα, Nothing and for no reason!

Αυτό όμως που μπορώ να κάνω είναι το εξής. Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να ρωτήσετε κατευθείαν αυτό που θέλετε έναν από τους δημιουργούς του παιχνιδιού;

Ως beta tester έχω πρόσβαση σε ενα κλειστό forum, μονο για τους beta testers. Εκεί μιλάμε με τους developers του παιχνιδιού και αναλυουμε προβληματα και θέματα του παιχνιδιού.

Θέλω να σας δώσω λοιπόν την δυνατότητα να έχετε, έστω, μία έμμεση επαφή με τους δημιουργούς του παιχνιδιού. Όποιος θέλει μπορεί να κάνει την ερώτησή του εδώ. Μόλις συγκεντρωθεί ένα αριθμός ερωτήσεων θα τις συγκεντρώσω, θα τις μεταφράσω στα αγγλικα (εκτός αν είναι ήδη) και θα τις στείλω στους ανθρώπους της GOA ώστε να λάβετε επίσημες απαντήσεις και όχι "άκουσα εδώ κι εκεί"!

Ελπίζω σύντομα να μας δώσουν την άδεια να σας δείξω και εικόνες. Θέλω να ξέρετε πάντως, ότι υπάρχει ΠΟΛΥ υλικό που μπορώ και θέλω να σας δώσω. Ο μόνος λόγος που δεν το κάνω ακόμα είναι οτι θα ήταν κρίμα να χάσω την θέση που έχω τώρα.

Σας δίνω τον λόγο μου, πάντως, ότι με το που το NDA μας επιτρέψει, σε ελάχιστες ώρες θα έχετε ενα pre-guide για το τι είδαμε, τι ακούσαμε και τι σας περιμένει!

Μπορείτε να ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε, τα παιδιά της GOA είναι καταπληκτικά και είμαι σίγουρος ότι θα χαρούν να δώσουν απάντηση εκεί που μπορούν!

Attachments

Reaction score
62
Το θέμα stickαρεται!! Επειδή γνωρίζω τις ενέργειες του Λάμπρου να μας παρέχει τις πληροφορίες που ενδέχεται να ρωτήσετε, παρακαλώ μην ντρέπεστε και ρωτήστε άφοβα.Και για να εξηγούμαι, επειδή είναι μιά σοβαρή προσπάθεια εκ μέρους του, τα άσχετα post απο εδώ και πέρα θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. Το θέμα είναι καθαρά για πληροφόρηση και όχι για κοντές. Όποιος διαφωνεί, μορεί να ανοίξει άλλο θέμα, αλλά όχι ΕΔΩ!!

Μιά ερώτηση που θα ήθελα εγώ,αν και μπορεί να φανεί ηλίθια, για τους μυημένους :116: είναι, αν υπάρχει περίπτωση να μεταφεθεί το παιχνίδι και στις κονσόλες. Αν ναι, θα υπάρχει δυνατότητα crossgaming μεταξύ χρηστών PC και κονσολών??

Reaction score
0
Μια ερωτηση , πως αντιμετωπίζουν το λαγκ ? λολ Απο netcode πχ τι παιζει ; θα εχει αψογο gameplay ακομα και με lag spikes ? πχ καποτε παρατησα το css επιδη ανεβαζα 12000ms σε οποιο ελληνικο server συνδεομουν .Μου ανεφεραν ενα παιχνιδι το οποιο ακομα και με 56k modem μπορουσες να παιξεις!!!Αυτο ηταν το wow τα πραγματα ομως δεν ήταν έτσι... οταν ημουν σε σημαντικα raid τα cast καθυστερουσαν με αποτελεσμα να μην κανω cast την ωρα που επρεπε... να μπεις να χαζεψεις auction house αντε να κανεις και κανενα απλο quest, και επιδη τοτε ειχε προβλημα η forthnet με seabone ειχαμε 1200ms το παιχνιδι δεν παιζοτανε.
Τι απαιτησεις απο bandwidth θα εχει ; μεχρι ποσα ms μπορεις να παιξεις αυτο το παιχνιδι ; σε τι gameservers θα ειναι ; να τεσταρουμε Pings :p

HV

Reaction score
0
Εδω θα βρειτε απαντησεις σε πολλα ερωτηματα.
FAQ

PS : Μπορειτε να μπειτε στο Closed Beta αν και εφοσον εχει ανοιχτα spots. ( Τωρα εχει, αυριο ισως οχι )
Για να εχετε την ευκαιρια να μπειτε πρεπει να κανετε Subscribe και απλα να περιμενετε...Στελνουν αρκετες προσκλησεις σε νεους subscribers οποτε οι πιθανοτητες ειναι αρκετες.
Enter Beta

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.308
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower