East Electronics για γελια η για κλαμματα…

Reaction score
29.849
Αγαπητέ εννοείται να πληρώσω. Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Βέβαια το θέμα είναι να γίνει και η δουλειά…και φυσικά να κοπεί το ανάλογο παραστατικό…Αυτο ακριβώς λεω

Αυτοί είναι οι χειρότεροι… και αν είναι και ηλεκτρονικοί….βεβαια γενικότερα δεν ξέρεις από που να φυλαχθείς… μιλάμε για μια πιάτσα η οποία δυστυχώς έχει διάφορα θέματα… ο Καθείς βέβαια κάνει τις επιλογές του…
Δεν έχω καταλάβει τι ζόρι τραβάς με τον κύριο Πετρόπουλο , east electronics , αλλά θα ήθελα να μάθω .
Τώρα για κάποιους άλλους συναδέλφους του δεν μπορώ να έχω άποψη , αλλά πες μου αν θέλεις τι εχει συμβεί .

Reaction score
77
Δεν έχω καταλάβει τι ζόρι τραβάς με τον κύριο Πετρόπουλο , east electronics , αλλά θα ήθελα να μάθω .
Τώρα για κάποιους άλλους συναδέλφους του δεν μπορώ να έχω άποψη , αλλά πες μου αν θέλεις τι εχει συμβεί .
Με είδατε να αναφέρομαι στον συγκεκριμένο και δεν το ξέρω; Φρονώ ότι έχετε μπερδευτεί…

Reaction score
743
Με είδατε να αναφέρομαι στον συγκεκριμένο και δεν το ξέρω; Φρονώ ότι έχετε μπερδευτεί…
Τώρα μεταξύ μας…..έχετε κάνει αρκετή λεκτικη επιθεση στο εν λόγω άτομο και όχι μια φορά μόνο……
Βλέπετε τα γραπτά μένουν και κάποιοι τα θυμόμαστε.
Εγώ μάλιστα εχω απορήσει και με την υπομονή του κιόλας…..

Reaction score
77
Τώρα μεταξύ μας…..έχετε κάνει αρκετή λεκτικη επιθεση στο εν λόγω άτομο και όχι μια φορά μόνο……
Βλέπετε τα γραπτά μένουν και κάποιοι τα θυμόμαστε.
Εγώ μάλιστα εχω απορήσει και με την υπομονή του κιόλας…..
Που έχω αναφέρει το όνομα του; Διότι εγώ προσωπικά είπα ότι δεν τον ξέρω ούτε έχω πάει κάποιο μηχάνημα για επισκευή… δεν καταλαβαίνω από που τεκμαίρεται ότι του έχω κάνει επίθεση;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.308
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower