Τι θα μου προτείνατε μεταξύ Panasonic sd900 canon hfs10

Reaction score
0
Απάντηση: Τι θα μου προτείνατε μεταξύ Panasonic sd900 canon hfs10

Αν διαθέτεις μέχρι 500,τότε σίγουρα θα βρεις την SD-90 κάπου εκεί .Ένα πολύ καλό μοντέλο.

Reaction score
139

(για να μην ανοιγω καινουριο θρεντ κι επειδη ενδιαφερομαι για καμερα γυρω στα 600e..)
δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι panasonic 700, 750, 900κλπ με 3 x 2,53mpix και 1,4 lux παρουσιαζονται στα ριβιουσ καλυτερες απο τις canon hfs που εχουν 1x 6,01mpix mos sensor και 0,3lux.
πιστευετε αξιζει η προσφορα της panasonic 750 ?

Reaction score
7

Αυτήν την στιγμή η canon hf m46 με εσωτερική μνήμη 16 gb είναι κατω από τα 500 €. Υπάρχει αντίπαλος αυτήν την στιγμή με την απόδοση της;
Η panasonic sd 90 μπορεί να συγκριθεί μαζί της;

Reaction score
7

Αυτήν την στιγμή η canon hf m46 με εσωτερική μνήμη 16 gb είναι κατω από τα 500 €. Υπάρχει αντίπαλος αυτήν την στιγμή με την απόδοση της;
Η panasonic sd 90 μπορεί να συγκριθεί μαζί της;
Βλέποντας πολλά βίντεο στο you tube δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποια από τις canon hf m46 και panasonic sd 90 έχει καλύτερη ευκρίνεια και χρωματική απόδοση. Σε low light συνθήκες λογικά υπερτερεί η canon αλλά δεν την παίρνω μόνο για τα πάρτυ των παιδιών μου... Ούτε σε κίνηση ή εστίαση μπορώ να πω ποια υπερτερεί.

Επειδή η canon έχει καταρεύσει τιμολογιακά (σε ιντερνετικο κατάστημα έπεσε στα 429€!!!) και έρχονται και γιορτές επείγομαι να επιλέξω μία σύντομα κια θα με βοηθούσαν οι απόψεις σας για αυτές τις δύο που είναι κοντά τιμολογιακά.

Reaction score
0

Καλησπέρα και χρόνια πολλά,
αν κινείσαι γύρω στα 500 ευρώ, θα συνιστούσα Panasonic. Η SD90 είναι πολύ καλή περίπτωση, την έχω δουλέψει και με έχει εντυπωσιάσει πραγματικά, σε όλους τους τομείς. Για τις Canon σε αυτήν την κατηγορία τιμής δεν ξέρω, πάντως σίγουρα μείνε μακριά από Sony...
Όσο για λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ας μη γελιόμαστε, καλή εικόνα θα δεις σε κάμερες άνω των 3-4 χιλιάδων ευρώ. Στις κάμερες χαμηλής κατηγορίας τιμής, στα υποφωτισμένα πλάνα, ο κόκκος τάληρο που λέμε και στη δουλειά...

Reaction score
0

Έχω μία HFS10 για πούλημα αν ενδιαφέρεσαι, πολύ καλή camera, δυστυχώς δεν έχω χρόνο πλέον να την δουλέψω. :110:

Reaction score
7

Ευχαριστώ για την προσφορά αλλά ενδιαφέρομαι για νεότερο μοντέλο πλέον.

Βλέποντας τις νέεες panasonic μου κλεισε το μάτι η V700 με μεγάλο αισθητήρα και καλή ευαισθησία στο low light. Την έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος για να μας πει εντυπώσεις για ευκρίνεια χρώμα φωτισμό κτλ;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
βαλε και μια σχετικα καλη καρτα γραφικων στο πακετακι...!

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Τι θα μου προτείνατε μεταξύ Panasonic sd900 canon hfs10

βαλε και μια σχετικα καλη καρτα γραφικων στο πακετακι...!
Γλυκοκοιτάζω την panasonic v700 με μεγάλο αισθητήρα για λήψη επαρκούς φωτισμού σε low light . Επίσης ευρυγώνιος φακός καλό ζουμ και καλή τιμή. Την άποψη σα παρακαλώ και αν την έχει δοκιμάσει κανένας.
Τουλάχιστο όσο είμαστε ακόμα στο ευρώ να μπορέσουμε να εξοπλιστούμε...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef