Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
27.383
Reaction score
79.487
Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο..
Εντάξει αν σε χαλάει τόσο από συναισθηματικής άποψης μην το φάς..
Εγώ πχ. δεν τρώω ποτέ μικρά πουλιά από κυνήγι κλπ..
Τα λυπάμαι εξίσου..
Πάντως υπάρχουν πολλές συνταγές..
Μπορείς να το βράσεις κ να το φάς με λαδόξυδο..
Η να το κάνεις κρασάτο κ κοκκινιστό!!
Κ εννοείται στην σχάρα.. (Σλουρπ σλουρπ!!:p)
Εκλεκτός μεζές!!!
Στην Κάλυμνο μετά απο αυτήν την διαδικασία, το χταπόδι γίνεται λιαστό, και σχεδον πάντα στα κάρβουνα.
 


Μηνύματα
4.419
Reaction score
14.360
Στην Κάλυμνο μετά απο αυτήν την διαδικασία, το χταπόδι γίνεται λιαστό, και σχεδον πάντα στα κάρβουνα.
Ναι, κατάλαβα..
Οπως τα βλέπουμε να κρέμονται από τα σχοινιά στις ψαροταβέρνες περιμένοντας:)
Πάντως εμένα προσωπικά ΤΟΡ είναι στα κάρβουνα, κ μετά έρχονται τα υπόλοιπα..
 




Μηνύματα
5.983
Reaction score
15.463
Τηγανιτές πατάτες με σουβλάκι είναι αυτό; :p
Γυρος μρε, πως το λετε επαδα πανω ... :D
ηφαγα τζι και τσι δυο
- ηπχια και τεσσερα μπυρακια
- ητμισα και ισαμε μισο ντεποζιτακι
- αν ειχα και μπαλα στο πλασμα θα 'ν' ημουν αρχηγος ...

το βραδυ εστρουφογυριζα οσα ντον οφι στο κρεβατι ομως ...

και ηντα να καμω ... ημπλεξε η καλοπαντρεμενη ... :D
 









VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Μηνύματα
8.074
Reaction score
14.058
Το έπιασε η πεθερούλα* μου προχθές, 1600 γραμμάρια.

View attachment 107387

Μάλλον θα το καταστρέψουμε και θα το φάνε τα σκυλάκια. Δεν μπορούσε να το στείλει μαγειρεμένο; >:(




* :o:oops::confused:

βαλτο καταψυξη. θα το ψησω την Τετάρτη
 

melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.930
Reaction score
41.199
Το έπιασε η πεθερούλα* μου προχθές, 1600 γραμμάρια.

View attachment 107387

Μάλλον θα το καταστρέψουμε και θα το φάνε τα σκυλάκια. Δεν μπορούσε να το στείλει μαγειρεμένο; >:(




* :o:oops::confused:
τι απόκανες; να παίρνεις τηλέφωνο άλλη φορά.
αν είναι φρέσκο και αχτύπητο και δεν θες να ξεσπάσεις πάνω του βάλτο στην κατάψυξη κάνα 2 μέρες και βγάλ' το για μαγείρεμα μετά.

Γενικά το μαγειρεύεις μόνο του στην κατσαρόλα, χωρίς νερό (λίγο, λίγο λέμε, κρασί αν θέλεις) σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει όσο μαλακό σου αρέσει.

αν έχεις όρεξη διάβασε και τα παρακάτω (women only leme)
https://www.womenonly.gr/geuseis/ar...ta_mystika_psemmata_ala_pandespani-130882755/
 


Μηνύματα
16.478
Reaction score
30.451
τι απόκανες; να παίρνεις τηλέφωνο άλλη φορά.
αν είναι φρέσκο και αχτύπητο και δεν θες να ξεσπάσεις πάνω του βάλτο στην κατάψυξη κάνα 2 μέρες και βγάλ' το για μαγείρεμα μετά.

Γενικά το μαγειρεύεις μόνο του στην κατσαρόλα, χωρίς νερό (λίγο, λίγο λέμε, κρασί αν θέλεις) σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει όσο μαλακό σου αρέσει.

αν έχεις όρεξη διάβασε και τα παρακάτω (women only leme)
https://www.womenonly.gr/geuseis/ar...ta_mystika_psemmata_ala_pandespani-130882755/
Εναλλακτικά ,αν έχεις κανένα παλιό πλυντήριο για πέταμα ,βάζεις τα χταπόδια στο στύψιμο στις 1000rpm..:D

Edit: με πρόλαβε ο @VLASSIS-S ,παραπάνω..
[DOUBLEPOST=1539544632][/DOUBLEPOST]
Ποτέ λεμόνι σε τηγανητό ψάρι.
Ποτέ γαλέος χωρίς σκορδαλιά.
Ποτέ ,never , jamais..:p
 
Last edited:

Μηνύματα
2.308
Reaction score
2.420
haris1308 said:
Ποτέ λεμόνι σε τηγανητό ψάρι.
Ποτέ γαλέος χωρίς σκορδαλιά.
Ποτέ ,never , jamais..:p
Για την σκορδαλια εχεις απολυτο δικαιο ,αλλα προεκυψε τελευταια στιγμη ο γαλεος.
 
Last edited by a moderator:


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.611
Μηνύματα
2.867.905
Members
37.939
Νεότερο μέλος
geo kok
Top