Τι θυμήθηκα τώρα


jag

Μηνύματα
9.276
Reaction score
27.593
Ξάδερφος μετά τον αποκλεισμό του Παο από τον Άγιαξ στα ημιτελικά του CL
βγήκε στους δρόμους με μπλουζάκι του Ajax και πανηγύριζε.
Από τότε έχω να του μιλήσω...
 
Μηνύματα
20.123
Reaction score
14.501
ΤΗΝ πολύκροτη υποθεση της διαφωνίας μεταξύ γειτόνων του φράχτη με συρματοπλεγμα Το έτος 1999.(μεταξύ της Ρεγκινας Ζ. Και του Γκέρτ T.)

Επρόκειτο για έναν θάμνο μπιζελιού που λέγεται ότι κατέστρεψε τον φράκτη της Ρεγκινας Ζ. Αυτή η ( τηλεοπτική ) δικαστική υπόθεση από μόνη της έγινε viral, με άφθονες τηλεοπτικέσ θεματικές εκπομπές κι απασχόλησε τα τοπικά και εθνικά ΜΜΕ για μήνες….

Η κυρία Ζίντλερ έχασε την υπόθεση σε πραγματικό τηλεοπτικό δικαστήριο αλλά ταυτόχρονα απέκτησε μεγάλη βάση θαυμαστών. Τα μέσα ενημέρωσης και οι υποστηρικτές του Zindler πολιορκούσαν το μικρό σπίτι στη Σαξονία για μήνες. Μερικοί «θαυμαστές» έκοψαν ακόμη και αναμνηστικά κομμάτια από τον φράκτη της αλυσίδας. «Μου ανατίναξαν το γραμματοκιβώτιό μου και μου έκλεψαν τις χειμερινές μπότες», λέει η κ. Zindler. Στη συνέχεια υπέστη νευρικό κλονισμό. - Zindler eventually sold her house and moved to Berlin.

Ενέπνευσε τον Στεφάν Ραπ να γράψει και τραγούδι που πήρε την πρώτη θέση στα τσαρτς σε Γερμανία και Ελβετία.


Stefan Raab gave DM 0.10 Deutsche Mark per sold CD to Zindler as royalties.Regina Zindler, accused her neighbour because a snowberrybush (Knallerbsenstrauch) was growing into her chain-link fence, hence damaging it. The 51-year-old Zindler spoke with a strong Vogtlander accent, and tried to make her speech more credible by using legalese to accentuate important passages; however, the coloring of her dialect and her insistence to always specifically describe her fence as a wiremesh fence and the neighbours bush as a common snowberry bush added to the hilarity.

…..

Το 1999, μπροστά στην κάμερα, επιτίθεται αυτή και η μητέρα της σε παριστάμενους μπροστά από το σπίτι της με ροζ στολή τζόκινγκ ( Επίθεση με ροζ στολή μάχης την χαρακτηρίζει ο δημοσιογράφος )

-« Δεν τελείωσα μαζί σας!»
- Η υπερηλικη σπρώχνει με ο,τι δύναμη της έχει απομείνει στο μπρατσο την γειτόνισσα.
- « Το είδατε αυτο!?» ,ενισταται η γειτόνισσα και εκλιπαρεί τον άλλο γείτονα με την κάμερα να το καταγράψει….( τότε δεν υπήρχαν τα κινητά τηλέφωνα και χρησιμοποιουνταν κανονικές βιντεοκάμερες από όσους είχαν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν )
«Ειρήνη στο φράχτη «

 

Μηνύματα
12.854
Reaction score
10.072
Τί πολιτισμένα που μαλώνουν! Πρώτα τελειώνει τη φράση η μία και μετά μιλάει η άλλη.
Wehrmacht φοράει η γιαγιά; :roflmao:
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.591
Μηνύματα
2.866.888
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top