Τι κάνει ένας πύθωνας όταν τεντώνεται;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Γενικώς ομιλόντας τα φίδια χωνέυουν ολόκληρο το θήραμα τους μέσω των πανίσχυρων οξέων του στομαχιού τους.Ότι δεν μπορεί να διαλυθεί(πχ ορισμένα οστά) αποβάλλονται δια της γνωστής οδού και διαδικασίας:116:

Κατα την διάρκεια της χώνεψης πέφτουν σε ''νάρκη'',είτε σε φωλιές,είτε σε ελώδης περιοχές.

Γενικώς πρεί πυθώνων

Reaction score
855
Απάντηση: Τι κάνει ένας πύθωνας όταν τεντώνεται ??

... δεν ξέρω ο πύθωνας, αλλά πάντως εγώ όταν τεντώνομαι .... :142::142::142: loveless με K ....

Reaction score
40
Απάντηση: Τι κάνει ένας πύθωνας όταν τεντώνεται ??

... δεν ξέρω ο πύθωνας, αλλά πάντως εγώ όταν τεντώνομαι .... :142: loveless με K ....
:142: Που είσαι εσύ καλέ? Κάνεις τέτοια πράγματα όταν τεντώνεσαι?:143:

Reaction score
4
Μου το είπε ένας φίλος που έχει ένα φίλο κτηνίατρο.
Μια κοπελίτσα 13 - 14 χρονών είχε ένα φίδι, έναν πύθωνα για κατοικίδιο. Τον είχε από πολύ μικρό.
Κάποια στιγμή που ο πύθωνας πια είχε μεγαλώσει πολύ άρχισε να βγαίνει από το κλουβί που πάντα τον είχαν και πήγαινε στο κρεββάτι της δίπλα και καθόταν εκεί όντας ίσιος τεντωμένος.
Αυτή τον έπαιρνε πάλι και τον έβαζε στο κλουβί του. Εκεί που πάντα καθόταν ήσυχος.
Την άλλη μέρα ξανά ο πύθωνας έβγαινε και πήγαινε δίπλα της τεντωμένος.
Ξανά και ξανά ώσπου η κοπελιά ρώτησε τον κτηνίατρο για την ξαφνική περίεργη συμπεριφορά του πύθωνα.
Ο κτηνίατρος της είπε "δυστυχώς πρέπει να τον θανατώσουμε"
Γιατί; Ρώτησε με έκπληξη η κοπέλα.
"Ξέρεις τι κάνει ο πύθωνάς σου με αυτόν τον τρόπο; Σε μετράει"
"Σε μετράει για να δει αν μπορεί να σε φάει"
"Τρώει μόνο αν είναι σίγουρος ότι μπορεί να σε χωρέσει όλη στο σώμα του."
Τελικά του έκαναν ευθανασία.

Αυτό δεν το ήξερα και ομολογώ ότι δεν το περίμενα.
Υποτίθεται ότι όποιο ζώο το έχεις και το περιποιείσαι από μικρό και το ταΐζεις και το χαϊδεύεις κ.λ.π. αναπτύσεται μια στενή σχέση.
Όμως τελικά τα ένστικτα της φύσης δεν αλλάζουν.
Δεν μπορείς να επέμβεις σ΄αυτά και να τα αλλοιώσεις.
Γι΄αυτό προσοχή στα "ασυνήθιστα" κατοικίδια που μερικοί από μας έχουν.
Παιδια πανω σε αυτο να ξερετε ολοι σας οτι κανενα φιδι δεν μετρα το θυραμα του
Ειναι κατοχος βοα και παλαιοτερα και ενος πυθωνα εχω μιλησει με 100δες ειδικους και το εχω δει και ο ιδιος δεν μετραν οπως αναφερεις το θυμα τους απλα το σφυγκουν μεχρι να του κοπει η κυκλοφορια του αιματος κΑι μετα αρχηζει η καταποση ... ειχα δωσει θυμαμε στον πυθωνα μου οταν ηταν μικρος εναν μεγαλο ποντικο που δεν μπορουσε να τον φαει και ομως τον σκωτοσε και προσπαθουσε για 4-5 ωρες να τον φαει μεχρι που κουραστικε αλλα σε καμοια περηπτοση δεν σου περνει τα μετρα αυτο τι κανουν μονο οι νεκροθαυτες

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.572
αλλα σε καμοια περηπτοση δεν σου περνει τα μετρα αυτο τι κανουν μονο οι νεκροθαυτες

....είπε κάποιος που ξέθαψε νήμα του 2009 (no offence)

πλάκα πλάκα θυμάμαι ιστορικές στιγμές που ζήσαμε με το νήμα αυτό του Μιχάλη...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.683
Παιδια πανω σε αυτο να ξερετε ολοι σας οτι κανενα φιδι δεν μετρα το θυραμα του
Ειναι κατοχος βοα και παλαιοτερα και ενος πυθωνα εχω μιλησει με 100δες ειδικους και το εχω δει και ο ιδιος δεν μετραν οπως αναφερεις το θυμα τους απλα το σφυγκουν μεχρι να του κοπει η κυκλοφορια του αιματος κΑι μετα αρχηζει η καταποση ... ειχα δωσει θυμαμε στον πυθωνα μου οταν ηταν μικρος εναν μεγαλο ποντικο που δεν μπορουσε να τον φαει και ομως τον σκωτοσε και προσπαθουσε για 4-5 ωρες να τον φαει μεχρι που κουραστικε αλλα σε καμοια περηπτοση δεν σου περνει τα μετρα αυτο τι κανουν μονο οι νεκροθαυτες
Εσύ αγαπητέ προτίμησες για οικόσιτο ζωάκι συντροφιάς, έναν πύθωνα;
Τι σου προσφέρει πιο πολύ από ένα σκυλί ή μια γάτα;
Όταν σε βλέπει κουνάει την ουρά του από χαρά; Τον χαϊδεύεις;
Από περιέργεια ρωτάω. Επειδή δεν ξέρω και απορώ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.050
ξέρεις κανένα καλό μαγαζί για το επόμενο avτσιμπούσι?:p:D:roflmao:
ΚΟΙ, υπέροχο χέλι. Σιγά τη διαφορά... Με λίγο παραπάνω ζεστό σακε, κι εκείνη την καυτερή πρασινάδα από ρεπάνι, όλα νόστιμα είναι.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.325
Eδώ γελάμε :lolsign:όλο το νήμα.
Μη γελάς καλέ..στον Κίτσουλα όλο κάτι τέτοια τους μαγειρεύει αυτός ο καλός παππούληεπωςτονλεν και δεν λένε να ξεκολλήσουν:roflmao::roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης