Τι κινητο να παρω?

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Τι κινητο να παρω?

Μπα… δε σε banαραν ακόμα;:happy_8:
Το ρεβγιού είχε και χαβιάρι; :cool_11:
Ούφ! το γλίτωσα το Banάκι εκεί...το review δεν είχε χαβιάρι αλλά ταραμόψαρα :happy_9:

Reaction score
4
Φτου ! Εχουμε και λεμε...

Παω για Ν75 η για ΗΤC σαν του Φαααν

Φαααααν το HTC λεει σαν destinator ?

Και να σου πω. Οταν εχεις τον χαρτη και οδηγεις οταν σε καλεσουν κλεινει προσωρινα ο χαρτης για να μιλησεις στο τηλεφωνο ετσι?

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Τι κινητο να παρω?

Και να σου πω. Οταν εχεις τον χαρτη και οδηγεις οταν σε καλεσουν κλεινει προσωρινα ο χαρτης για να μιλησεις στο τηλεφωνο ετσι?
Ναι
Αν το ποσο που θα πεταξεις ειναι της ταξης τιμης του Ν95 τοτε σου εχω αλλη λυση.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Τι κινητο να παρω?

Ο φίλος μας δε μας γράφει αν θέλει να αποκλείσουμε τα smartphones (αν και λογικά, αφού θέλει WiFi, θέλει και smartphone). Οπότε, αποκλείουμε όλα τα φυσιολογικά κινητά. Εγώ (που τα έχω δοκιμάσει όλα) θα πρότεινα είτε το HTC Touch (το ομορφότερο Windows Mobile ever), είτε (κάνοντας και οικονομία) το Nokia E51 που έχει τα πάντα σε πολύ ελκυστική τιμή (περί τα €330). Δες αυτά τα 2 (το 2ο μάλιστα το έχει ήδη φέρει πρώτη η Wind) και θα με θυμηθείς!
Και κάτι ακόμη: η Wind είναι η χειρότερη εταιρία όταν πρόκειται για καινούργιες συσκευές. Οι άλλες δύο τις φέρνουν 1-2 μήνες πριν από τη Wind! Εξαίρεση η προαναφερθήσα...

Υ.Γ.: Τα HTC Cruise και TyTN II είναι καθαρά επαγγελματικά (ειδικά το πρώτο έχει σχεδιαστεί για να αντέχει και την κακομεταχείριση) και κοστίζουν πολύ πάνω από το όριο των €500. Βέβαια το TyTN ΙΙ (έχω 2) είναι το κάτι άλλο (αν εξαιρέσεις την άθλια μπαταρία του).

Reaction score
5
Στο TyTN II τι διάρκεια μπαταρίας παίρνεις Κώστα και με τι χρήση;
Υπάρχει κάποια μεγαλύτερης χωρητικότητας αλλά ίδιου πάχους;

Reaction score
0
Απάντηση: Τι κινητο να παρω?

Θα προτεινα με αυτα που ζητας Ν82(εχει τα παντα κανει τα παντα..απο photo λενε πολυ καλο(αναμενεται))η το N95 το απλο(αλλα αθλια κατασκευη)..το P1 θα σου ελεγα οχι θα τυραννιέσαι με το wifi γιατι κανει πολλα κολλήματα..Αλλη επιλογη σου ειναι win mobile αλλα δυσκολα βρισκεις κομψα.

Reaction score
4
Λοιπον.
Το καινουριο μου κινητο θα ειναι το ....

TyTN II :bravo::bravo::bravo:

Ευχαριστω ολους για τις αποψεις και τις υποδειξεις τους ... :respect:

Το εκανα παραγγελια στην Wind. Θα αργησει να το φερει αλλα ... Πραγματικα ειναι ολα σε ενα !!!

Συνδεεται και με το ραδιοcd στο αμαξι που δεν εχει mp3 θα του ριξω και το destinator και ΤΕΛΟΣ !!!
Και στην δουλεια που εχω Forthnet απο τα κοντινα starbucks θα μου προσφερει ευχαριστες ωρες περιηγησης στο ιντερνετ ...

Οσο για την μπαταρια απο την χρηση που εκανα παντα στα κινητα μου ετσι και αλλιως, τα φορτιζα σχεδον καθε μερα ...

Δεν αξιζει να πληρωσεις 500 και 600 ευρω για κινητο symbian οταν με 700 - 800 ευρω παιρνεις στην ουσια ενα μικρο laptop !!!

(βεβαια οπως ειπα υπαρχει επιδοτηση 400 ευρω. Αλλιως δεν εσκαγα 800 ευρω με τιποτα! )

Reaction score
5
Πάντως υπάρχει και το Nokia E90, με την μεγαλύτερη οθόνη που κυκλοφορεί στο μέγεθος αυτό. Αλλά υπάρχει σχετική έλλειψη στην αγορά.
Και έχω τσαντιστεί με την Νokia τελευταία (ίσως γράψω κάποια στιγμή γιατί), οπότε δεν στο προτείνω! Να μην το πάρεις! :-D

Reaction score
1.213
Λοιπον.
Το καινουριο μου κινητο θα ειναι το ....

TyTN II :bravo::bravo::bravo:

Ευχαριστω ολους για τις αποψεις και τις υποδειξεις τους ... :respect:

Το εκανα παραγγελια στην Wind. Θα αργησει να το φερει αλλα ... Πραγματικα ειναι ολα σε ενα !!!

Συνδεεται και με το ραδιοcd στο αμαξι που δεν εχει mp3 θα του ριξω και το destinator και ΤΕΛΟΣ !!!
Και στην δουλεια που εχω Forthnet απο τα κοντινα starbucks θα μου προσφερει ευχαριστες ωρες περιηγησης στο ιντερνετ ...

Οσο για την μπαταρια απο την χρηση που εκανα παντα στα κινητα μου ετσι και αλλιως, τα φορτιζα σχεδον καθε μερα ...

Δεν αξιζει να πληρωσεις 500 και 600 ευρω για κινητο symbian οταν με 700 - 800 ευρω παιρνεις στην ουσια ενα μικρο laptop !!!

(βεβαια οπως ειπα υπαρχει επιδοτηση 400 ευρω. Αλλιως δεν εσκαγα 800 ευρω με τιποτα! )

Kαλα θα δωσεις αλλα 400 Ε απο την τσεπη σου για ...κινητο ?:cool_11::cool_11:

Ε ρε βιτσια....παντως οταν σου ερθει καλοριζικο να ειναι..:cool_11:

Reaction score
4
Kαλα θα δωσεις αλλα 400 Ε απο την τσεπη σου για ...κινητο ?:cool_11::cool_11:

Ε ρε βιτσια....παντως οταν σου ερθει καλοριζικο να ειναι..:cool_11:
Θα πουλησω και 400 το mio 520 που το πηρα 550 :cool_11:
Οποτε αφου θελω και gps και το ποσο αυτο το εχω δωσει θεωρητικα το ΗΤC μου ερχεται δωρεαν. :happy_8:

Οσο για τα βιτσια ε... Τι να κανουμε. εγω το εχω πει !!! Μην βρεθω ποτε με πολλα χρηματα στα χερια μου.
Οσο ειμαι ελευθερος και δεν υπαρχει γυναικα να μου βαλει φερμουαρ στην τσεπη, θα ταιζω τις εταιριες !!!

Τι να κανουμε?
Δυο ειναι οι απολαυσεις στην ζωη πανω στην γη !!!
Το φαγητο και τα Gadgetakia !!! :cool_11:

(Τις γυναικες δεν τις βαζω στην απολαυση αλλα στις αναγκες) :happy_9:

Στις πιο ωραιες αναγκες ομως !!!

Reaction score
0
34 posts για να διαλέξεις κινητό.
έχεις ξεσηκώσει όλο το φόρουμ..

γίδι ξεσαμάρωτο που θέλεις και destinator στο κινητό σου.. :happy_8:

Reaction score
2
Στο TyTN II τι διάρκεια μπαταρίας παίρνεις Κώστα και με τι χρήση;
Υπάρχει κάποια μεγαλύτερης χωρητικότητας αλλά ίδιου πάχους;
1.5 μέρα με λίγα τηλέφωνα, 15-20 λεπτά πλοήγηση στο internet (είτε με wi-fi, είτε με 3G), συνεχώς ενεργό bluetooth, WiFi και 3G. Αν μάλιστα κάνω πλοήγηση (Destinator ή iGO), κλαφτα Χαράλαμπε!. Υπάρχει μεγαλύτερη μπαταρία (όχι αυθεντική) στα 1.600mah με τις ίδιες διαστάσεις, αλλά εγώ πήρα τη 2.700 με διπλάσιες διαστάσεις (και άλλο καπάκι), αλλά και διπλάσια αυτονομία!

Reaction score
2
Φίλε μου, να υπολογίσεις και 30€ για φορτιστή αυτοκινήτου (απολύτως απαραίτητος, ειδικά αν έχεις πλοήγηση και ρουφιέται η μπαταρία σε 1 ώρα)...

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Τι κινητο να παρω?

Φίλε μου, να υπολογίσεις και 30€ για φορτιστή αυτοκινήτου (απολύτως απαραίτητος, ειδικά αν έχεις πλοήγηση και ρουφιέται η μπαταρία σε 1 ώρα)...
Με μολις 11 ευρω παιρνεις της μοτορολα και εισαι οκ

Reaction score
173
Απάντηση: Τι κινητο να παρω?

Τερουκο χαρηκα που το αποφασισες γιατι μου τα εχεις κανει τσουρεκακια:cool_11:Θα εχω και αδεια οποτε θα το λιωσουμε το μαραφετι.Μεχρι καφε θα σου φτιαχνει:bravo:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.110
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead