Τι να κάνω, να πάω;

Reaction score
5
Ένας πολύ φίλος έφτιαξε πριν από μερικές μέρες το εξής σύστημα:

MartinLogan Vantage (τα περίμενε λέει καιρό, χειροποίητα βλέπεις)
Pathos Logos (γιατί ήθελε λέει πολύ ρεύμα...)
Arcam CD36 (ένα απλό καλό player όπως μου είπε)
power: Shunyata Hydra 4, with the Shunyata Taipan Helix powersnake (μου ορκίζεται ότι δεν είναι snake oil...)

Θέλει λέει καμμιά 250αριά ώρες για να το στρώσει, και έχει κάνει 140. Το ερώτημα είναι...

Πιστεύετε ότι αξίζει μια βόλτα από το σπίτι του στην Νέα Υόρκη για να τα ακούσω; Να τον βοηθήσω στο "στρώσιμο";
Θα με κάνει και εμένα "χαϊεντά" ή "χαϊβάνι";
:lol:

Reaction score
5
Καλό και αυτό. Αλλά μεταξύ Νέου Κόσμου και 'New World' εσύ τι θα έπαιρνες;;;; ;)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
- Όχι καλό. Καλύτερο. :wink:

Καλά εγώ είμαι και λίγο περίεργος... σίγουρα Νέο Κόσμο θα έπερνα. 8)
Πάντως αν μπορέσεις να πας. Που ξέρεις μπορεί το hi end να σου κάνει κούκου! :lol: :lol:

Reaction score
5
Νίκος Τσαρουχάς said:
- Όχι καλό. Καλύτερο. :wink:
Πωπω ανταγωνισμός στο hi-end!!!
Καλά εγώ είμαι και λίγο περίεργος... σίγουρα Νέο Κόσμο θα έπερνα. 8)
ΠΟΛΥ περίεργος βρε αδερφάκι μου :lol:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
πήγαινες καλά θα περάσεις, έχουν και ωραία λεμονάδα στο Ν.Υ. !

Reaction score
5
Έχω ζήσει αρκετό καιρό στην Ν.Υ. Απλά ψάχνω δικαιολογία για να ξαναπάω :D Άσε που τα Vantage που έρχονται εδώ είναι ταλαιπωρημένα από αεροπλάνα και παπόρια και μετακινήσεις και χτυπήματα και κρύο και ζέστη. Λέω να πάω εκεί, κοντά στην πηγή, μήπως ακούγονται καλύτερα :lol:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
έχεις δίκιο, αυτά είναι φτιαγμένα για το αμερικάνικο ρεύμα 8)και οι μεμβράνες τους να φανταστείς για την αμερικάνικη υγρασία, εδώ δεν λέει :mrgreen:

Reaction score
5
Δεν πήγα ακόμα δυστυχώς :(
Λέω να το συνδυάσω με μια βόλτα στην California, οπότε θέλω κανα μήνα για το όλο εγχείρημα. Άντε να το βρω διαθέσιμο... :(

Reaction score
5
Άσε Μιχάλη...τα έτρωγα για πολλά χρόνια, και μου λείπουν εδώ :D Μέχρι που σκέφτηκα να τα εισάγω εγώ, αλλά τελικά τα έχει η Unilever, που έχει και τα Haagen Dazs και λόγω του ότι υπάρχει Unilever Hellas, δεν μπορώ να κάνω τίποτα...
Εκεί να δεις "hiend" παγωτό :D
Πάντως έχω φέρει μαζί μου το βιβλίο που έγραψαν ο Ben και ο Jerry, και φτιάχνουμε καμμιά φορά παγωτό στο σπίτι ;)

Reaction score
2
ak1s said:
Πάντως έχω φέρει μαζί μου το βιβλίο που έγραψαν ο Ben και ο Jerry, και φτιάχνουμε καμμιά φορά παγωτό στο σπίτι ;)
θελω και γω...!!!!!!!! :(

anyway...και γιατι δεν τα προωθουν καθολου...??? :p

Reaction score
5
Θα κανιβαλίσει τις πωλήσεις Haagen Dazs ίσως; Θεωρούν ότι η αγορά πολυτελούς (βλέπε ακριβού) παγωτού εδώ είναι δεδομένη; Το ελληνικό branch κοιμάται με τα τσαρούχια; Ποιός ξέρει.
Αν μπορούσα θα εμπορευόμουν το παγωτό αυτό πάντως. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει θραύση.
Βέβαια αυτό που φτιάχνουμε στο σπίτι δεν είναι εντελώς ίδιο με το τυποποιημένο, αυτό έλειπε άλλωστε (π.χ. δεν βρίσκω double heavy cream στην Ελλαδα). Αλλά αν φτιάξουμε ένα πετυχημένο, θα φέρω σε κάποια ακρόαση :D

Reaction score
0
Τελικα για το συστημα θα πας ,για βολτα ,η για ...παγωτο;;; :lol:
Να ξερουμε τι να σου παραγγειλουμε.
Καρτ Ποσταλ,καλωδια η 2 κιλα παρφε κρεμα. :D

Reaction score
25.532
ναι αμα ειναι και ο προεδρος στην ακροαση φερε κανα κουβα ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm