Τι να παρω?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μολις μου ανακοινωσαν πως λογω "μεγαλων" λογαριασμων λαμβανω μια γερη επιδοτηση.
Τι να παρω?
Σκεφτομαι για το Ρ990, υπαρχει κατι καλυτερο?

Reaction score
4
Γιατι δεν παιρνεις το δικο μου Ν73 ?
Οχι το ιδιο μοντελο αλλα το ΔΙΚΟ μου :d:D :grin:

(Σε πειραζει αν δεν καλει?)

Reaction score
5
Το P990 το αντεξα με το ζόρι εναμιση μήνα. Καλό κινητο, γεμάτο δυνατότητες αλλα... "αργα βαδίζω, ζωή κερδίζω". μέχρι να ανταποκριθει στο ένα κουμπί που είχα πατήσει, τα δαχτυλα μου ειχαν πατήσει αλλα δέκα... Δεν είναι γρήγορο δυστυχως.

Ετσι επέστρεψα στο παλιό καλό μου k800i ^_^ και Cybershot (και καλα...) και γρήγορο. Σκυλί ενα πράμα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ευχαριστω για τις εως τωρα απαντησεις σας.
Να διευκρινησω οτι εχω ηδη το w800 και ζητω κατι καλυτερο.
Επισης απαραιτητα...oxi Nokia;)

Reaction score
38
HTC 3300. Και κινητό και palmtop (windows mobile 5) και GPS !
Α, είναι και όμορφο και μαζεμένο σε διαστάσεις.

Reaction score
5
Απάντηση: Τι να παρω?

Αντρεα δες και το ETEN X-500 Glofiish. Παρομοια χαρακτηριστικα με το HTC 3300, αλλα με ισχυροτερο επεξεργαστη, και νομιζω χαμηλοτερη τιμη. Ομως χειροτερη υποστηριξη απο το "Πλαισιο" (γνωμη μου αυτη). Νομιζω ομως οτι το εμπορεύεται μονο το Πλαισιο.

Reaction score
4
Μακρια απο 990...!!!το ειχα και εγω 2 μηνες...και πολυ το αντεξα...Π........Ο......Λ.......Υ Α..........Ρ............Γ.............Ο.Οτι κανει το κανει καλα,αλλα μεχρι να το κανει........................................................κοιμαααααααααααααασεεεεεεε

Reaction score
62
Σε έναν Ανδρέα θα ταίριαζε μόνο το ΝΟΚΙΑ 8800!!! Μουράτο και Τιτάνιο. Εναλλακτικά ένα BENQ-Siemens!!!!

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Τι να παρω?

Μακρια απο 990...!!!το ειχα και εγω 2 μηνες...και πολυ το αντεξα...Π........Ο......Λ.......Υ Α..........Ρ............Γ.............Ο.Οτι κανει το κανει καλα,αλλα μεχρι να το κανει........................................................κοιμαααααααααααααασεεεεεεε
Συμφωνω απολυτως με τα παραπανω. 20 μερες τ'αντεξα και να σκεφτεις οτι απο P910 πηγα σ'αυτο.
Χτες πηρα το HTC P3300. Αντρεα νομιζω πως αν δεν αλλαξαν οι αναγκες σου ειναι το καλυτερο μετα το Tytn το οποιο ειναι πιο γρηγορο, αλλα χωρις ενσωματωμενo GPS. Οτι θες εδω ειμαστε.

Reaction score
3
Αν και δεν ασχολούμαι πολύ με τα κινητά, έχω ακούσει για τα Q-Tec ότι είναι πάρα πολύ καλά. Μάλιστα στη δουλειά ένας συνάδελφος πρόκειται να πάρει ένα τέτοιο.

Reaction score
786
Παρε οτι να'ναι, αλλα να του βαλεις αυτο...

Και μετα θα εισαι (ακομα πιο) πρωτη μουρη...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ακουσα τις γνωμες σας, ψαχτηκα και αρκετα μονος μου και πιστευω πως δεν θα μπορουσα να βρω τιποτα καλυτερο απο αυτο που κυκλοφορει σε ενα μηνα:

Nokia N95
Τα εχει ολα?

Reaction score
5
Εσύ δεν έλεγες "όχι Nokia", "οτιδήποτε εκτός Nokia", "κάτω η Nokia και οι καπιταλιστές του Βορρά" και άλλα τέτοια;

Reaction score
51
Το Ν95 είναι πολύ καλό! Τουλάχιστον σε προδιαγραφές....Έχει και ενσωματωμένο GPS και πολλά άλλα ακόμα....Το σκέφτομαι (μου αρέσει που είναι slide)

Βασικά θέλω touch screen και περιμένω τον αντικαταστάτη του 7710.....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt