Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.065
Εχθές το βράδυ που λες αγαπητέ μου Δημήτρη εφτά εφτά εφτά, μετά τις μάσες στο Εβόρα και τα κρασιά, πήγα σπίτι κατά τις 12 ψάχνοντας το κρεβάτι, και άφησα μια 5-αδα ιμερσιβ φρέσκο πράμα που μου έδωσε ο φαλάκρας για άλλη ώρα, δεν άντεχα να κάτσω να ακούσω, ύπνος.

Γιατί όμως δεν άντεχα;

Γιατί το προηγούμενο βράδυ, μεταξύ διαφορετικών μαλτ, είδα την ώρα να έχει πάει 3:20 μετά τα μεσάνυχτα, ακούγοντας σερί μόνο ιμερσιβ δίσκους, με αποκορύφωμα αυτόν τον εξαιρετικής εγγραφής και περιέλιξης των Yello.

Κι αυτά ξεκίνησαν αφού είδα ένα (το τελευταίο) επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς foundation, από apple.

Σήμερα ανυπομονώ να πάει βραδι να τα βάλω τα νέα αυτά δισκάκια να μπω μέσα στη μουσική, θέλω τρομπέτες να πετάνε πάνω μου. Μετά, καμιά ταινία, έχω στη σειρά καμιά 20-αρια φρέσκιες με άτμος 4κ hdr και δε συμμαζεύεται.

Παιδιά, δε ξέρω πως ζείτε με δικάναλο, πραγματικά, μου φαίνεται άξιο απορίας, αλλά από την άλλη ο φίλος μας ο μπρετσος ζει με μπάμιες, οπότε όλα είναι δυνατά σε τούτο το σύμπαν. 😜

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
Όλα αυτά που λες λίγη σημασία θα έχουν όταν έρθει ο ''ξανθός'' να σου χτυπήσει την πόρτα.. :rolleyes:
(κάναμε όλες τις θεματικές μιξ π@υτ@ν' :roflmao:)
Εγώ θα πάρω τα 2 Yamahaκια κι ένα sub και θα πάω στον πεθερό στο βουνό που έχει και γεννήτρια.. :p

Πες στον άλλον να μην πεταχτεί να πει ''παράνομος''

Εσύ που θα βρεις νταλίκα?:fuckyou:

Πετάνε βρε οι τρομπέτες? :lol: (τι ζούμε..)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.065
Πετάνε βρε οι τρομπέτες?
Αν πετάνεεεε;;;; ουυυυυυ, άκουγα κάτι ιπτάμενες σε jazz προχθές, δε τις χόρταινα. Ταβανατες, μια ντανα από δω, μια ντανα από κει, χαμουλης μεγάλος, ματζικ.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.714
σου άρεσε το πατζάρι με τη σαρδέλα; 🤔
Πάρα πολύ. Η πρώτη μπουκιά με ξάφνιασε αλλά μετά ηρέμησα. Το συστατικό που έδωσε την ισορροπία ήταν οι φλοίδες πορτοκαλιού.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.314
Πάρα πολύ. Η πρώτη μπουκιά με ξάφνιασε αλλά μετά ηρέμησα. Το συστατικό που έδωσε την ισορροπία ήταν οι φλοίδες πορτοκαλιού.
δεν τα κατάφερα ποτέ με αυτό το πιάτο 😞

Reaction score
5.360
Φτάνει πουλάκι μου με τα κρέατα... σαρακοστή έρχεται!
Ναι ναι ναι..... Δίκιο έχεις.... Μετά τα κούλουμα ξεκινάω δίαιτα.... :biggrin:
Τα τηγάνια θα τα πλύνει ο Dretman , ή οι sons;
Το πλυντήριο της Σταυρούλας..... :tongue:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516