- Reaction score
- 29.519
Τα κρεατικά ρε .Έλειπα για ιερό σκοπό και όπως αποδείχτηκε απέδωσε καρπούς, εμείς στο κόμμα κάνουμε προεκλογικό αγώνα στους δρόμους και όχι πάνω από το πληκτρολόγιο
Πχιά είναι αυτά?
Δεν σε νοάω...
Τα κρεατικά ρε .Έλειπα για ιερό σκοπό και όπως αποδείχτηκε απέδωσε καρπούς, εμείς στο κόμμα κάνουμε προεκλογικό αγώνα στους δρόμους και όχι πάνω από το πληκτρολόγιο
Πχιά είναι αυτά?
Δεν σε νοάω...
Το πας φιρί φιρί να βάλω φώτο και το κυρίως πχιάτο με φαίνεται... Μπάμιες με γουμαράγκαθα είχα.Τα κρεατικά ρε .
Το πας φιρί φιρί να βάλω φώτο και το κυρίως πχιάτο με φαίνεται... Μπάμιες με γουμαράγκαθα είχα.
Δεν συνοδευόταν η πρασινάδα με κρεατικά βρε, κρέας είπαμε ότι τρώω ελάχιστο και εφόσον ξέρω τη ποιότητα.
Το ψωμί φαίνεται να είναι πολύ νόστιμο!Ειναι?Ηταν?
Αρχίσανε τα μπαλκονάτα!
Το ψωμί μέσα στο λίπος από το λουκάνικο ρε συ? , αν ήμουν σε αυτό το μπαλκόνι και με έβγαζες αυτό το πχιάτο, πηδουσα άνετα καταεί...
- κρασί για το σβήσιμο είναι . . . το λιπος το πετάωΤο ψωμί μέσα στο λίπος από το λουκάνικο ρε συ? , αν ήμουν σε αυτό το μπαλκόνι και με έβγαζες αυτό το πχιάτο, πηδουσα άνετα καταεί...
Επιτέλους ρε Χρήστο πόσταρες και ένα φυσιολογικό φαγητό. Εύγε.Γιουβετσάρα με κριθαράκι ολικής, το μουσκάρι ητο εξαιρετικό, νόστιμο και πολύ μαλακό View attachment 292938
Θα χαρούμε να σας δούμε τότε στο παρόν νήμα....Ευχαριστώ κύρ Γιάννη, κρέας πάλι τον άλλο μήνα.