- Reaction score
- 32.041
Πίτσα champion corner !

Minunata ! Με καυτερή πιπεριάφαίνεται πολύ καλή Τέο![]()
Μπιφτέκι κοτόπουλο ιιιικ ααααΈχω πολύ ωραία πράματα σήμερα. Μπιφτέκι κοτόπουλο, σαλατούλα, ψωμάκι ζέας και ρώσικη.View attachment 300483
Όλα αγορασμένα
Έχω πολύ ωραία πράματα σήμερα. Μπιφτέκι κοτόπουλο, σαλατούλα, ψωμάκι ζέας και ρώσικη.View attachment 300483
Όλα αγορασμένα
@abcd αβουγουδού σβήσε τη ρώσικηΜπιφτέκι κοτόπουλο ιιιικ αααα
ρώσσικη , αγοραστή , αν δεν είναι ΒΕΜ ιιικ αααα.
Τα άλλα αδιάφορα.
Αν δεν μάθεις να φιάνς μοναχόςς μαγιονέζα και μετά κατά συνέπεια ρώσσικη , ιιικ ααα .
Η μόνη λύση είναι η ΒΕΜ από αγοραστές.
Το ΖΕΑΣ ε! έτσι κι έτσι .
Εγώ φτιάχνω ρώσικη αλλά μου γίνεται πολύ κυριλέ, γι αυτό προσθέτω άλλη τόση αγοραστή, έτσι, για την αλητεία.Μπιφτέκι κοτόπουλο ιιιικ αααα
ρώσσικη , αγοραστή , αν δεν είναι ΒΕΜ ιιικ αααα.
Τα άλλα αδιάφορα.
Αν δεν μάθεις να φιάνς μοναχόςς μαγιονέζα και μετά κατά συνέπεια ρώσσικη , ιιικ ααα .
Η μόνη λύση είναι η ΒΕΜ από αγοραστές.
Το ΖΕΑΣ ε! έτσι κι έτσι .
Είχα βάλει στοίχημα με τον αβγδ πως άμα ξανά έβγαινε ο Κούλης δεν θα ξανά ανέβαζα μπάμιες, έχασαΟ ένας μας έχει ταράξει στην μπάμια και ο άλλος στα ζυμαρικά.
Για την μαϊμού λέω.![]()
Ρώσικη έχω να φάω χρόνια αλλά όταν έτρωγα (σπάνια) μόνο ΒΕΜ. Λόγω της οξύτητας, που λες.Τι έπαθες πάλι βρε γρουσούζη?
Σκέφκα ότι η ρώσικη θα ταίριαζε με το μπιφτέκι μου, αλλιώς ούτε που θα τη επέλεγα, μαγιονέζα αφού...
Όπως λοιπόν καταλαβαίντς ρώσικη τρώω ελάχιστα, από όλες στα ψυγεία των Σ/Μ ως τελευταία επιλογή έχω τη BEM, έχει μια οξύτητα στη γεύση που με χαλάει, ιγώ τη θέλω να γλυκίζει![]()