Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.740
https://www.tasty-guide.gr/suntages/almires-syntages/702307/mpamies-tiganites-se-kourkouti/

για να μην είσαι αδιάβαστος Χρήστο ..... :lolsign:
Σιγά μη χρειάζομαι συνταγή για να τις φτιάξω, αποφεύγω τα τηγανιτά, επιτρέπω στον εαυτό μου μέχρι τηγανιτά αυγά και 2-3 φορές το δίμηνο πατάτες τηγανιτές που τις λατρεύω.
Ασε που ότι αλευρώνεται παραπέμπει σε ψάρια...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.740
Οχι απαραίτητα . Πχ κεφτεδάκια. Κολοκυθάκια και άλλα.
Το μυαλό όμως κάνει περίεργα παιχνίδια, δες ξανά τη φώτο, τη κοιτούσα δγιό λεπτά μέχρι να καταλάβω ότι είναι μπάμιες. Μοιάζει με αυτά τα σιχαμένα, γαύρος κλπ αηδίες...

Reaction score
2.681
Εσύ ξεπέρασες και μένα, τηγανιτές αλευρωμένες μπάμιες δεν έχω σιάξει ποτέ.
Γευστικά πως είναι?
Το κουρκούτι παραπέμπει σε κολοκυθάκι τηγανητό, με το δεύτερο μάσημα έρχεται η γεύση της μπάμιας και πραγματικά την κατατάσσω δεύτερη μετά την μελιτζάνα που μου αρέσει υπερβολικά, έχασε την δεύτερη θέση η πιπεριά. Τα κολοκυθάκια θα είναι το τελευταίο που θα έπαιρνα. Εύχομαι να βοήθησα, αξίζει να δοκιμάσεις, αυτή που τα έκανε είπε πως διάλεξε μεγάλες μπάμιες , τις αλεύρωσε όπως το σνιτσελ ή το ψάρι και για ελάχιστα λεπτά στο τηγάνι, πανευκολη διαδικασία.

jag

Reaction score
31.045
αποφεύγω τα τηγανιτά, επιτρέπω στον εαυτό μου μέχρι τηγανιτά αυγά και 2-3 φορές το δίμηνο πατάτες τηγανιτές που τις λατρεύω.
:thumbsup:

Σήμερα πατάτες τηγανιτές, 2η φορά του Αυγούστου. :geek:
Θα υπερβώ το όριο της μιας φοράς. 😀

Το προτείνω σε όλους. :roflmao:

Last edited:

Reaction score
2.681
Εγώ έχω καλύτερα......εθίστικα λέμε :

IMG_20230827_150204169_copy_868x1160.jpg

βέβαια το κυρίως ήταν άλλο πράγμα, σε πιατέλα καθώς το πιάτο έμοιαζε σαν να ήταν του καφέ.

IMG_20230827_161844800_copy_1160x868.jpg

Η φωτογραφία το αδικεί, το έξω ήταν κρατσανιστό και το μέσα ζουμερόοοοο !11

Last edited by a moderator:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος