Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.870
Μαντέψτε πόσο με στοίχισαν όλα αυτά, μια φέτα, μια σαλάτα μαρούλι-φρέσκο κρεμμυδάκι, μια μπριάμ και μια μπιφτέκι με ρύζι.
Με όλα αυτά τρώνε 3 νορμάλ άνθρωποι, 2 φαγανοί και ένας σαν εμένα :biggrin:
IMG_20231017_123643.jpg

Reaction score
11.672
Μαντέψτε πόσο με στοίχισαν όλα αυτά, μια φέτα, μια σαλάτα μαρούλι-φρέσκο κρεμμυδάκι, μια μπριάμ και μια μπιφτέκι με ρύζι.
View attachment 308892
Εσένα πιο καλά να σε ντύνουν παρά να σε ταΐζουν 😂

Reaction score
5.502
View attachment 308892
25 ευρώ
Το ψωμι είναι ατομική μερίδα, μισή μπουκιά ασούμε....κοίτα το σε σχέση με το μικρό μαχαίρι...
Μπρέτσο, πρέπει να πάμε μια φορά μαζί για φαγητό γιατί έχεις πάρει πολύ αέρα και νομίζεις οτι τρώς πολύ...

Reaction score
11.672
25 ευρώ
Το ψωμι είναι ατομική μερίδα, μισή μπουκιά ασούμε....κοίτα το σε σχέση με το μικρό μαχαίρι...
Μπρέτσο, πρέπει να πάμε μια φορά μαζί για φαγητό γιατί έχεις πάρει πολύ αέρα και νομίζεις οτι τρώς πολύ...
Κοίτα, εξαρτάται απο το τι τρως , δηλ αν σου φέρω 2 κιλά μπάμιες ή 2 κιλά γουρουνόπουλα !!! Ποοσες μπάμιες να φας πχια ;;;;; Ενώ με το γουρουνόπουλο , τρως και 2 κιλά τηγανητές πατάτες 😂 :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.870
7-8€ συνήθως κάνει το λιγότερο μια μερίδα μπιφτέκι, 5+ νομίζω έχουν το μαρούλι, φέτα 4-5€ και άλλα 5-6 το μπριάμ (αυτό είναι πάντα φθηνότερο)
Βάζοντας τις ελάχιστες τιμές ήμαστε στα 21€, σωστά τα λέω?
Μήτσου το μαχαίρι είναι μεγάλο και το ψωμί 500g όχι ατομική μερίδα, είναι ζέας φυσικά!!
Μαζίς δεν βγαίνω για φαΐ, φοβάμαι!! :lolsign:

Reaction score
5.502
Κοίτα, εξαρτάται απο το τι τρως , δηλ αν σου φέρω 2 κιλά μπάμιες ή 2 κιλά γουρουνόπουλα !!! Ποοσες μπάμιες να φας πχια ;;;;; Ενώ με το γουρουνόπουλο , τρως και 2 κιλά τηγανητές πατάτες 😂 :roflmao:
Θα έτρωγα πιο ευκολα τις μπάμιες.....

Reaction score
5.502
7-8€ συνήθως κάνει το λιγότερο μια μερίδα μπιφτέκι, 5+ νομίζω έχουν το μαρούλι, φέτα 4-5€ και άλλα 5-6 το μπριάμ (αυτό είναι πάντα φθηνότερο)
Βάζοντας τις ελάχιστες τιμές ήμαστε στα 21€, σωστά τα λέω?
Μήτσου το μαχαίρι είναι μεγάλο και το ψωμί 500g όχι ατομική μερίδα, είναι ζέας φυσικά!!
Μαζίς δεν βγαίνω για φαΐ, φοβάμαι!! :lolsign:
το μαχαίρι είναι μικρό, ίσα με το πηρούνι είναι...
τελοσπάντων, κάποια στιγμή θα κατέβω Νίκαια για ένα τοπογραφικό, εκεί δίπλα σου...πάμε ρε να κεράσω κάτι και ας φοβάσαι :fuckyou:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.870
Όταν λέω Μαρή μεγάλο, εννοώ κανονικό, όχι αυτά τα μικρά μαχαιράκια που έχουμε για άλλες δλειές. Το ζέας έχει άλλο ειδικό βάρος λόγο υγρασίας.
Σε είπα μαζίς δεν βγαίνω για φαΐ, τέλος!

Reaction score
5.502
Όταν λέω Μαρή μεγάλο, εννοώ κανονικό, όχι αυτά τα μικρά μαχαιράκια που έχουμε για άλλες δλειές. Το ζέας έχει άλλο ειδικό βάρος λόγο υγρασίας.
Σε είπα μαζίς δεν βγαίνω για φαΐ, τέλος!
Καλά ρε, θα βγώ μόνος μου και θα φάω και τη δικιά σου τη μερίδα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut