- Reaction score
- 13.101
@Decembered γύρνα στα μακαρόνια
Οχι, απλά ασκώ επιρροή σε ανθρώπους που θέλουν να το γυρίσουν στη υγιεινή διατροφή (μη τρελαίνεσαι όμως, από αύριο θα μας ταράξει στο μακαρόνι και μόλις πληρωθεί στο σουβλάκιΜπρέτσο εσύ?
Αμάν ο μπρέτσος ξεκλείδωσε τον λογαριασμό της μαιμούς.
Εγώ φτιάχνω (και) τέτοια![]()
Κοντοσούβλι Μανιταριών - Taste Central Greece
tastecentralgreece.gr
Αν ποτέ φτιάξει κανείς θα τη δοκιμάσω.Εγώ φτιάχνω (και) τέτοια
Ας το παιδί να φάει ζάχαρη, μια ζωή τη έχουμεΛίγο ψυχραιμία με την ζάχαρη μερικοί
Περαστικά σας.Μελιτζάνα με λουκάνικο και μπεσαμέλ, σαλάτα πράσινη με μπέικον και πορτοκάλι, τσιγαριστά χόρτα εποχής με αυγό, μανιτάρια με κρέμα τυριών, μπάτζιος σαγανάκι (δίχως την μαρμελάδα ντομάτας δυστυχώς λόγω του ότι δεν ήταν επιθυμητή από τον μικρό) :
View attachment 309401 View attachment 309402 View attachment 309403 View attachment 309404 View attachment 309405
Πάμε στα ωραία τώρα, μπέργκερ με τηγανιτές πατάτες, αγριογούρουνο με δαμάσκηνα και πουρέ καρότου (εντυπωσιακό πιάτο και ακόμη περισσότερο ή γεύση) και αρνί τυλιγμένο με αμπελόφυλλα και μπεσαμέλ (έλιωνε στο στόμα) συνοδεία ξυνόμαυρου.
Τα άσχημα: Ξέχασα να τα φωτογραφίσω.
P.s τρία άτομα 81,50€ !
Αν εννοείς για το πόσο το θεώρησα χαμηλό πραγματικά .Περαστικά σας.
Για την ποσότητα μιλάει νομίζω. Εγώ γι αυτήν λέω.Αν εννοείς για το πόσο το θεώρησα χαμηλό πραγματικά .
Αυτό εννοούσα με την ποσότητα. Μού φαίνεται υπερβολική για τρία άτομα.ακόμη σκασμένοι