Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 30.694
Όταν έχω χρόνο κάνω και καμιά δουλειά.
Α! Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα του πατσά.
Α! Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα του πατσά.
Η πρωτοβουλία προέρχεται από την Αγγλία.παγκόσμια μέρα του πατσά.
Λογικό. Ο πατσάς έχει γεύση*, άρα προβάδισμα στην αγγλική κουζίνα.Η πρωτοβουλία προέρχεται από την Αγγλία.
Επίσης λογικό που φίλος του πατσά γίνεσαι μόνο μετά από μεθύσι...Ο πατσάς έχει μόνο φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς.
Εγώ ανήκω στους πρώτους.
Προσηλυτίστηκα κάποτε έφηβος όταν δοκίμασα μετά από μεθύσι σε ντίσκο και μετά μπαράκι και ξενύχτι.
Από τότε δηλώνω φίλος.
Ναι, πάω αρκετά συχνά, απλώς ανεβάζω σπάνια τις φωτογραφίες.Χαλκιδική Προχθές το μεσημερι, (Κυριακή). Γιατρέ, απ' οτι ειδα ησουν εκεί την προηγούμενη, που θα πάει κάποια, στιγμή θα συναντηθούμε...![]()
- και οι νταλικερηδες επίσης φίλοι του πατσά καθ' ότι "πάσχουν" από στομάχι ... Νυχτερινές διαδρομές , πολλοί καφέδες , άγχος ωραρίου κλπΕπίσης λογικό που φίλος του πατσά γίνεσαι μόνο μετά από μεθύσι...
Δε θυμάμαι να τους έχω ξαναδεί με ντομάτα .Λαχανοντολμάδες
View attachment 309705
Με κιμά;Λαχανοντολμάδες
Και εγω πάω συχνά, γιατί έχω σπιτι εκεί. Τον Μιχάλη τον ιδιοκτήτη τον γνωρίζω. Είναι ντόπιος.Ναι, πάω αρκετά συχνά, απλώς ανεβάζω σπάνια τις φωτογραφίες.
Ωραία τα μικρά καλαμαράκια, όντως. Τηγανητά τα φάγαμε κι εμείς, λουκούμια.
Θα σου συνιστούσα κάθε φορά που πας, να ρωτάς τον σεφ (Μιχάλης) τι ωμό ψάρι έχει να σου βγάλει. Ανά περιόδους (αναλόγως τι βρίσκει) έχει εξαιρετικά ψάρια για καρπατσιο.
Το στάνταρ ψάρι για καρπατσιο (λαυράκι) σπανίως το παίρνω, μόνον εάν δεν έχει κάτι άλλο, καλύτερο.
Και οι γαρίδες είναι πολύ σπέσιαλ, οι σχεδόν ωμές.
Επίσης, πολλές φορές έχει τη δυνατότητα να σου βγάλει σπέσιαλ πιάτα εκτός καταλόγου. Μια ερώτηση δε βλάπτει.![]()
Περαστικά ρε φιλαράκι...