- Reaction score
- 97.586
Αυτό είναι από το λεξικό των κρι-κρι;Μα τι γίνεται, ώρες ώρες νιώθω ότι μιλάω Σουαχίλι![]()

Αυτό είναι από το λεξικό των κρι-κρι;Μα τι γίνεται, ώρες ώρες νιώθω ότι μιλάω Σουαχίλι![]()
Έβαλε πολύ αλεύρι να της πείς.Η γυναίκα μου είδε το Μπουρανί του Μπρέτσου και μου έφτιαξε και μένα........Θα βάλω φώτο σε μικρογραφία να μην σας πεταχτούν τα μάτια.....![]()
Πατουλιά ρε φίλε... ΠατουλιάΗ ερώτηση ήταν περισσότερο για τα "πατλιά". Τι είναι τούτα;
Υ.Γ. Δεν χαραμίζω τα τσισάκια μου για χορταρικά.![]()
Έλεος με τους βάλτους!!!
Το παξιμάδι τι σε πείραξε και το έσβησες και αυτό...
Έλα μου ντε.Το παξιμάδι τι σε πείραξε και το έσβησες και αυτό...
Άλλωστε παξιμάδι με τυρί ταιριάζει
Εκτός αν είσαι με μασέλα, σε αυτό πάσο![]()
Εκτός αν είσαι με μασέλα, σε αυτό πάσο![]()
Είχα μεγαλες προσδοκίες για σένα, απογοήτευση, απογοήτευσηΤα χορταρικά τα αφήνω διότι είναι ωραία!
Θυμάμαι έτρωγα μικρός μπουρανί, το έφτιαχνε η μητέρα μου. Όμως το θυμάμαι με γιαούρτι,κάνω λάθος ή είναι παραλλαγη;Άλλαξα γνώμη, έχω Μπουρανί με ένα μπούστάκι κότας και λίγη πρασινάδα.
Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο για σήμεραView attachment 315512
Εντομοκτόνο να προσθέσεις μη μας φάνε τα ζουζούνια.Γράψτε ό,τι θέλετε ακόμη για μπουρανιά πατλιά και βρούβες τώρα, για να τα μεταφέρω όλα μαζί αλλού να μη φαίνονται.![]()
Και έτσι γίνεται, εγώ το προτιμώ με γραβιέρα και όχι με λευκά τυριά..Θυμάμαι έτρωγα μικρός μπουρανί, το έφτιαχνε η μητέρα μου. Όμως το θυμάμαι με γιαούρτι,κάνω λάθος ή είναι παραλλαγη;
Και φυσικά συνοδευόταν με φέτα.
Δεν με λες, από μικρός ήσουν έτσι άγριο αγόρι ή σου βγήκε τώρα που μεγάλωσες?Γράψτε ό,τι θέλετε ακόμη για μπουρανιά πατλιά και βρούβες τώρα, για να τα μεταφέρω όλα μαζί αλλού να μη φαίνονται.![]()