Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.733
Όχι ρε π0ύστη μου...
Βασικά το υποσυνείδητο με έβαλε να το ξεχάσω επειδή λογικά σκέφτηκα εσένα και κανά δγιό ακόμα, είδες πόσο καλό παιδί είμαι. Αντί να το εκτιμήσεις, με σβήνεις τα φαγητάμ :biggrin:

Reaction score
11.652
Και μεγάλος το ίδιο θα κάνει :rolleyes: :roflmao:

Λόγου χάρη, τι νομίζεις θα έκανε με τα υπέροχα φασουλάκια που έχω σήμερα?
Απορώ αν έχει φάει ποτέ ώστε να ξέρει ότι είναι υπέροχα :biggrin: View attachment 324998
Μια ολιά λάδι ήθελε . Μη σου πω και 2 :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.733
Με αναγουλιάζει το πολύ λάδι, είτε στα μαγειρευτά και ειδικά στις σαλάτες, οπότε με ένα σμπάρο, δγιό τρυγόνια, και οικονομία και fit κατάσταση ;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.904
Με αναγουλιάζει το πολύ λάδι, είτε στα μαγειρευτά και ειδικά στις σαλάτες, οπότε με ένα σμπάρο, δγιό τρυγόνια, και οικονομία και fit κατάσταση ;)
Άλλαξε λάδι.

Άμα σε αναγουλιάζει όπως λες, μάπα το λάδι.

Το ωραίο το λάδι το φχαριστεσαι και σκέτο, και με λίγο ψωμάκι και αλάτι.

Έχω κάνει σε σαλάτα (που κολυμπούσαν οι ντομάτες στο λάδι) με ψίχα ψωμιού κάτι βουτιές μέσα στο λάδι, μιλάμε για μακροβούτια Ολυμπιακών αγώνων, και μόνον αναγουλα δεν υπήρξε.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.733
Η ποσότητα με αναγουλίαζει και όχι η ποιότητα, έχω θκιέσμ ελιές και ποιότητα άλφα!
Το ίδιο και το αλάτι, άμα συνηθίσεις χωρίς ή ελάχιστο αλάτι όλα τα υπόλοιπα που έχουν ως στάνταρ κάποιοι με φαίνεται αλμυρό.
Άλλο παράδειγμα ο καφές, τον πίνω σκέτο, έστω και ένα κόκκο ζάχαρης να έχει το καταλαβαίνω και μου αλλοιώνει τη γεύση

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.795
Δοκιμάστε χαλβά χύμα που τον έχουν κομμένο σε έτοιμα πακετάκα στο Marketin. Τού τόν φτιάχνει φασόν δεν ξέρω ποιος. Είναι ο δεύτερος γευστικός που έχω δοκιμάσει μετά του Κοσμίδη! Και είναι πάμφθηνος!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.733
Αυτά δε παν πακέτο.

Οταν δεν πάνε πακέτο το ξέρω, το πάω χημείο για ανάλυση, κάθε έτος
Δοκιμάστε χαλβά χύμα που τον έχουν κομμένο σε έτοιμα πακετάκα στο Marketin. Τού τόν φτιάχνει φασόν δεν ξέρω ποιος. Είναι ο δεύτερος γευστικός που έχω δοκιμάσει μετά του Κοσμίδη! Και είναι πάμφθηνος!
Σαν του Κοσμίδη, δεν έχει Σταύρο.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.514

Reaction score
460
Ναι!

Το επισκεπτόμουν παλιότερα στο κέντρο και χάρηκα όταν ήρθε πιο κοντά. Σε συνδυασμό με το ήσυχο ΑΒ απέναντι είναι καλή βόλτα.
Εγω απο κει το μαθα. Δεν ηξερε οτι ειχε κεντρο κ αλλο. Δουλευε απεναντι η γυναικα μου και η βιτρινα ειναι χαρακτηριστικη πολυ. Δεν εχω φαει ποτε ομως απο κει να δοκιμασω. Μονο καφεδες η μπυρες επαιρνα οταν την περιμενα.

Αλλα φαινοτανε πολυ προσεγμενο μαγαζι με πολυ ευγενικη κυρια που μαλλον το ειχε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef