bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.733
Τα φασουλάκια ήταν ταμάμ και τα σουβλάκια πλεοναζμός, τα έφαγα όλα όμως + μια μπρόκολο που λησμόνησα να βάλω 

Όχι ρε π0ύστη μου...μια μπρόκολο που λησμόνησα να βάλω
Βασικά το υποσυνείδητο με έβαλε να το ξεχάσω επειδή λογικά σκέφτηκα εσένα και κανά δγιό ακόμα, είδες πόσο καλό παιδί είμαι. Αντί να το εκτιμήσεις, με σβήνεις τα φαγητάμΌχι ρε π0ύστη μου...
Μια ολιά λάδι ήθελε . Μη σου πω και 2Και μεγάλος το ίδιο θα κάνει![]()
Λόγου χάρη, τι νομίζεις θα έκανε με τα υπέροχα φασουλάκια που έχω σήμερα?
Απορώ αν έχει φάει ποτέ ώστε να ξέρει ότι είναι υπέροχαView attachment 324998
Λάδια και αλάτια βάζω ελάχιστα στα φαγητάΜια ολιά λάδι ήθελε . Μη σου πω και 2![]()
Αλήθεια που είναι ο oldy , έχει πολύ καιρό να φανεί.Μια ολιά λάδι ήθελε . Μη σου πω και 2![]()
Τι σόι λαδερό φτιάχνεις, χωρίς λάδι ;;;;;Λάδια και αλάτια βάζω ελάχιστα στα φαγητά
Πόσο πρέπει να βάλω για να είναι λαδερό?Τι σόι λαδερό φτιάχνεις, χωρίς λάδι ;;;;;
Άλλαξε λάδι.Με αναγουλιάζει το πολύ λάδι, είτε στα μαγειρευτά και ειδικά στις σαλάτες, οπότε με ένα σμπάρο, δγιό τρυγόνια, και οικονομία και fit κατάσταση![]()
Αυτά δε παν πακέτο.θκιέσμ ελιές και ποιότητα άλφα
Αυτά δε παν πακέτο.
Σαν του Κοσμίδη, δεν έχει Σταύρο.Δοκιμάστε χαλβά χύμα που τον έχουν κομμένο σε έτοιμα πακετάκα στο Marketin. Τού τόν φτιάχνει φασόν δεν ξέρω ποιος. Είναι ο δεύτερος γευστικός που έχω δοκιμάσει μετά του Κοσμίδη! Και είναι πάμφθηνος!
Ναι!![]()
Εδω ησουν η καμια σχεση??
Εγω απο κει το μαθα. Δεν ηξερε οτι ειχε κεντρο κ αλλο. Δουλευε απεναντι η γυναικα μου και η βιτρινα ειναι χαρακτηριστικη πολυ. Δεν εχω φαει ποτε ομως απο κει να δοκιμασω. Μονο καφεδες η μπυρες επαιρνα οταν την περιμενα.Ναι!
Το επισκεπτόμουν παλιότερα στο κέντρο και χάρηκα όταν ήρθε πιο κοντά. Σε συνδυασμό με το ήσυχο ΑΒ απέναντι είναι καλή βόλτα.