Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
αν τους πετάξεις θα χάσεις 6 κιλά το μήνα. νόμος.Χυμοί. (γιατί κοντεύει να τρυπήσει το στομάχι από τους καφέδες...)
Με τα σπανακόρυζα και τις λίγδες έχω 360 ftp, για δείξε μου λίγο το θκός με τις μπριτζόλες να δω κάτιΚωλόπαιδο @bretsos θα βγάλω φωτογραφία την μπριζολάρα που θα φάω απόψε και θα "φάνε" delete όλες οι φωτογραφίες σου με τις λίγδες και τα σπανακόρυζα!![]()
Άσε αρέ τον κόζμο να πίνει χυμούς, μη γίνεσαι σπασικλάκιαν τους πετάξεις θα χάσεις 6 κιλά το μήνα. νόμος.
καλύτερα καφε ή τσάι παρά αυτή την υγρή ζάχαρη
Στη θεωρία θα συμφωνήσω 100%. Στην πράξη τα νεύρα μου δεν αντέχουν άλλη καφείνη και ακόμη και ο ντεκαφεινέ πειράζει το στομάχι. Όλη μέρα γραφείο κάτι πρέπει να πίνω. Αν έχεις κάποια πρόταση, είμαι όλος αυτιά!αν τους πετάξεις θα χάσεις 6 κιλά το μήνα. νόμος.
καλύτερα καφε ή τσάι παρά αυτή την υγρή ζάχαρη
Μμμμμ... Γυαλιστερέ επιδειξία!Με τα σπανακόρυζα και τις λίγδες έχω 360 ftp, για δείξε μου λίγο το θκός με τις μπριτζόλες να δω κάτι![]()
![]()
Ρίχτους στις γλάστρες, θα ευδοκιμήσουν όλα τα φυτά, θα δεις.Χυμοί. (γιατί κοντεύει να τρυπήσει το στομάχι από τους καφέδες...)
φάε τη μπριτζόλα και μπες λίγο μετά στο rouvy να δεις κάτι που θέλω!!Μμμμμ... Γυαλιστερέ επιδειξία!![]()
Στο Rouvy θα μπω οταν θέλω εγώ, όχι όταν θέλεις εσύ, καταπιεστικέ γυαλιστερέ επιδειξία!φάε τη μπριτζόλα και μπες λίγο μετά στο rouvy να δεις κάτι που θέλω!!![]()
Πωπω μεγάλο ρύζι! Μπάμιες το ταΐζεις?Δεν είναι άλλο ένα σπανακόρυζο, είναι το θκόμ σπανακόρυζο, άμα μπορούσες να το δοκιμάσεις θα καταλάβαινεςView attachment 372844
Να τρώτε τα φρούτα ατόφια, όχι χυμούς.Άσε αρέ τον κόζμο να πίνει χυμούς, μη γίνεσαι σπασικλάκι![]()
Βρες τσάι που σου αρέσει δεγμτ , κάνει ένα λίτρο και βάλε 30 παγάκιαΣτη θεωρία θα συμφωνήσω 100%. Στην πράξη τα νεύρα μου δεν αντέχουν άλλη καφείνη και ακόμη και ο ντεκαφεινέ πειράζει το στομάχι. Όλη μέρα γραφείο κάτι πρέπει να πίνω. Αν έχεις κάποια πρόταση, είμαι όλος αυτιά!
Αν φας την πίτσα, σου δίνουν και μπαλάκι να παίξεις ρακέτες;
Τωρα το προσεξα!Αν φας την πίτσα, σου δίνουν και μπαλάκι να παίξεις ρακέτες;