Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Μηνύματα
1.613
Reaction score
2.247

minas

Πισιά
Μηνύματα
3.928
Reaction score
3.732
,,,,,,,,,,,,,και ο λευτερης ο πολιτης φτιαχνει καλο - ΜΟΝΟ κεμπαπ.....
αν και ετρωγα απο καμποσους......
Αυτό. Όποιος δεν έχει φάει του Λευτέρη (στην Σατωβριάνδου στην Ομόνοια) πρέπει να το δοκιμάσει. Και εγώ το προτείνω ανεπιφύλακτα.
 

gstriftos

gilectronikos
Μηνύματα
17.602
Reaction score
4.137
Χθες μεσημέρι στο σπίτι.
Black Angus rib-eye, ψημένο reverse-seared, με λίγο βούτυρο, σκόρδο και δεντρολίβανο. Στο τέλος Stubb's BBQ sauce.

View attachment 109662 View attachment 109663
Αν δε με γελούν τα μάτια μου, δεν είναι μαντέμι ούτε χάλυβας. Σου πέτυχε σωστά το searing;
Η σάλτσα καλή; Τις βλέπω στο Θανόπουλο όποτε πάω αλλά δεν κάνω τη δοκιμή. Μ' έχoυν βολέψει η Hunt's ή η Hellmans αλλά θα ήθελα μια πιο ''καπνιστή''.
 


argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.024
Reaction score
6.876
στη γλυφαδα ερχεται ενα μπεργεκραδικο απο σαλονικα.....πιο πολλα συντομα......
 



D

Deleted member 23222

Guest
Έψησα κοτόπουλο, με καρφωμένο ένα βαζάκι στον πισινό.

Καλό βγήκε.
Φωτό δεν έχω γιατί το έφαγα όλο και θύμωσα...

Κυρίως όμως γιατί έσπασα ένα πυρέξ...

Ο κρότος που κάνουν, ξυπνά και πεθαμένο...
 

bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
13.307
Reaction score
42.040
Έψησα κοτόπουλο, με καρφωμένο ένα βαζάκι στον πισινό.

Καλό βγήκε.
Φωτό δεν έχω γιατί το έφαγα όλο και θύμωσα...

Κυρίως όμως γιατί έσπασα ένα πυρέξ...

Ο κρότος που κάνουν, ξυπνά και πεθαμένο...
Like για το σπασμένο πυρεξ:D:p
Σπαστα όλα!!
 

D

Deleted member 23222

Guest
Like για το σπασμένο πυρεξ:D:p
Σπαστα όλα!!
Να και μερικά κομμάτια που δεν πιάνονται...

Μνί τα κάναμε σήμερις...

Θα τα μάσει το δουλικό!!!:D

FC5DD875-2539-4B16-A9F5-887E125DA9F6.jpeg
 

Attachments

Last edited by a moderator:

Μηνύματα
4.419
Reaction score
14.360
Σήμερα βρεθήκαμε με τους κουμπάρους μας κ άλλους φίλους στην Νέα Αρτάκη για εκδρομούλα κ καφέ..
Κ φυσικά καταλήξαμε προς το βραδάκι στην ψαροταβέρνα "Κληματαριά"..

Μέσα σε όλα φάγαμε μία απίστευτη αστακομακαρονάδα..:)
Μιλάμε "ο" αστακός!!!:o

Εγινε κοινώς ""της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα...!!!":laugh:


DSC_00100 (347).JPG




DSC_00100 (348).JPG



DSC_00100 (349).JPG



DSC_00100 (352).JPG



DSC_00100 (353).JPG
 


Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
13.883
Reaction score
34.285
@Kotsidis John τα βλέπεις;
Όχι δυο γαρίδες όλες κι όλες :D:p
ειμαι λιτοδιαιτος, ξερω τι κανω και που τρωω και ποσο τα πληρωνω, μη μασας!

:D:p8-)
[DOUBLEPOST=1542014721][/DOUBLEPOST] View attachment 109765
IMG_5139.JPG
IMG_5141.JPG
IMG_5146.JPG
IMG_5148.JPG



Σαββατο μεσημερι, και Κυριακη απογευμα...

Απ τ αλωνια στα σαλονια
 


xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.758
Reaction score
83.592
Αν δε με γελούν τα μάτια μου, δεν είναι μαντέμι ούτε χάλυβας. Σου πέτυχε σωστά το searing;
Η σάλτσα καλή; Τις βλέπω στο Θανόπουλο όποτε πάω αλλά δεν κάνω τη δοκιμή. Μ' έχoυν βολέψει η Hunt's ή η Hellmans αλλά θα ήθελα μια πιο ''καπνιστή''.
Γιώργο, το searing δεν το κάνω μέχρι σημείου δημιουργίας κρούστας 0,5cm για λόγους υγείας. :D
Μόλις πάρει ένα ελαφρύ καφέ χρώμα είμαι ικανοποιημένος.

Η σάλτσα είναι πολύ καλή. Τις αλλάζω συχνά, μου αρέσουν αρκετές, αλλά αυτές που αποφεύγω είναι όσες θυμίζουν έντονα κέτσαπ.
Αν σου αρέσει η "καπνιστή" γεύση μπορείς να χρησιμοποιείς Liquid Smoke (έχει ο Θανόπουλος) σε διάφορες συνταγές. Απλά θέλει προσοχή η δοσολογία γιατί αν πέσει μεγάλη δόση τα χαλάει όλα.
 





D

Deleted member 23222

Guest
Γιώργο, το searing δεν το κάνω μέχρι σημείου δημιουργίας κρούστας 0,5cm για λόγους υγείας. :D
Μόλις πάρει ένα ελαφρύ καφέ χρώμα είμαι ικανοποιημένος.

Η σάλτσα είναι πολύ καλή. Τις αλλάζω συχνά, μου αρέσουν αρκετές, αλλά αυτές που αποφεύγω είναι όσες θυμίζουν έντονα κέτσαπ.
Αν σου αρέσει η "καπνιστή" γεύση μπορείς να χρησιμοποιείς Liquid Smoke (έχει ο Θανόπουλος) σε διάφορες συνταγές. Απλά θέλει προσοχή η δοσολογία γιατί αν πέσει μεγάλη δόση τα χαλάει όλα.
Μου έκανες πάσα με το liquid smoke...
To αγόρασα εδώ τυχαία, αλλά φοβήθηκα να το χρησιμοποιήσω πάνω στο κρέας, και σκέφτηκα να το βάλω...δίπλα:D (στο φούρνο), μήπως πετύχω αποτέλεσμα δια της...εξάτμισης.
Τζίφος...δεν πήρε χαμπάρι το κρέας!!

Το βάζετε λοιπόν μαζί με τα καρυκεύματα?
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.621
Μηνύματα
2.868.335
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top