Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

S

sk4t4

Guest
Η Coke Light έχει ωραία γεύση, οι άλλες είναι απαίσιες όπως και όλες οι Pepsi και οι στέβγιες.
Κι ομως,αν στειλω τον Bobby,που ειναι και πιο κοντα,σε συγκεκριμενο ζαχαροπλαστειο στα Ν.Λιοσια και αγορασει παστα με στεβια και αντιληφθει οτι δεν εχει ζαχαρη...ας παραπονεθει δημοσιως και θα την φαω εγω.:DΔιαβητικος ο ιδιοκτητης του,φροντιζει και για τον εαυτο του.;)
[DOUBLEPOST=1544447287][/DOUBLEPOST]
Συμφωνώ απολύτως my friend..;)
[DOUBLEPOST=1544444736][/DOUBLEPOST]

Με την coca cola όντως όσο πίνεις την κανονική κ πάς να δοκιμάσεις κάποια στιγμή την light σου φαίνεται σαν χυμός από πικραμύγδαλο..
Ετσι κ την συνηθίσεις όμως κ κάποια στιγμή σου δώσουν να πιείς την κανονική, τότε η κανονική σου φαίνεται σαν πετιμέζι!
Τουλάχιστον σε εμένα συμβαίνει αυτό.
Κ από όλες τις coca's θεωρώ την coca cola light πιό δίκαιη όσον αφορά την έκπτωση γεύσης που αναγκαστικά υπόκειται για να γίνει light.
Αν οι κανονικες Κοκα-Κολα και Πεψι ειναι δηλητηρια,οι αντιστοιχες λαιτ,ζιρο και μαξ,ειναι δηλητηρια στο τετραγωνο,λογω των τεχνητων γλυκαντικων.Οποτε Λουξ πλας+λαιτ.Καλυτερη γευση και μονο με στεβια,ισως η μοναδικη σ' αυτο.

Last edited by a moderator:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.706

- το χρησιμοποιεί κανείς αυτό ; . . . βάζουμε επάνω το κοτόπουλο ως έχει ( ok , όχι ζωντανό ) , στον φούρνο και αυτό απλά ψήνεται , στάζουν τα ζουμιά στο δοχείο και το αποτέλεσμα πεντανόστημο . . . το Σάββατο το είδα στο σπίτι της κουμπαράς μου

. . . σοβαρές προτάσεις μόνο παρακαλώ

Reaction score
14.362
Μπόμπυ αν κρίνω από της φωτό που ανεβάζεις στο άλλο νήμα, είσαι υπέρ της κατανάλωσης ζάχαρης
Ναι εννοείται, υπό την προϋπόθεση όμως να λειτουργεί η περίσσια ζάχαρη ώς καύσιμη ύλη για την μετέπειτα διαδικασία της "Χαράς" & "Αγαλλίασης"!!!:p:D:roflmao:

melina

Cargo 200
Reaction score
45.584

- το χρησιμοποιεί κανείς αυτό ; . . . βάζουμε επάνω το κοτόπουλο ως έχει ( ok , όχι ζωντανό ) , στον φούρνο και αυτό απλά ψήνεται , στάζουν τα ζουμιά στο δοχείο και το αποτέλεσμα πεντανόστημο . . . το Σάββατο το είδα στο σπίτι της κουμπαράς μου

. . . σοβαρές προτάσεις μόνο παρακαλώ
Δεν νομίζω ότι δουλεύει έτσι, ο σκοπός είναι να βάλεις κάποιο υγρό στο μπολάκι και οι ατμοί του να ψήνουν το κοτόπουλο από μέσα.
Εγώ χρησιμοποιώ το παρακάτω όπου συνήθως στο κέντρο μπαίνει ένα μισογεμάτο κουτάκι μπίρα.

υπάρχουν διάφορα...αλλά μπορείς να το κάνεις και χωρίς τέτοιο εξάρτημα, το κουτάκι της μπίρας μόνο είναι αρκετό

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.936
Δεν νομίζω ότι δουλεύει έτσι, ο σκοπός είναι να βάλεις κάποιο υγρό στο μπολάκι και οι ατμοί του να ψήνουν το κοτόπουλο από μέσα.
Εγώ χρησιμοποιώ το παρακάτω όπου συνήθως στο κέντρο μπαίνει ένα μισογεμάτο κουτάκι μπίρα.

υπάρχουν διάφορα...αλλά μπορείς να το κάνεις και χωρίς τέτοιο εξάρτημα, το κουτάκι της μπίρας μόνο είναι αρκετό

Είναι να τα λυπάσαι και μετά θάνατον τα καημένα τα κοτόπουλα, μ' αυτά που τους παραχώνουμε...:roflmao:

Reaction score
5.893
Aνεβηκα εκτακτως για μια μερα στην Θεσσαλονικη.
Πριν ξεκινησω για τον γυρισμο εχθες το μεσημερι,ρωτησα εναν περαστικο που εχει καλο κεμπαπ,και με εστειλε να φαω σουτζουκια εδω.
https://www.google.com/maps/place/Β...662514925b9ae4a!8m2!3d40.6344163!4d22.9420329

Ηταν απιστευτα! Οτι καλυτερο εχω φαει μεχρι στιγμης.

IMG_20181211_144459[1].jpg

Και το κρασακι πολυ καλο!!
IMG_20181211_143836[1].jpg

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.738
Aνεβηκα εκτακτως για μια μερα στην Θεσσαλονικη.
Πριν ξεκινησω για τον γυρισμο εχθες το μεσημερι,ρωτησα εναν περαστικο που εχει καλο κεμπαπ,και με εστειλε να φαω σουτζουκια εδω.
https://www.google.com/maps/place/Βομβίδια/@40.6344163,22.9420329,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xd662514925b9ae4a!8m2!3d40.6344163!4d22.9420329

Ηταν απιστευτα! Οτι καλυτερο εχω φαει μεχρι στιγμης.

View attachment 112697

Και το κρασακι πολυ καλο!!
View attachment 112698
Καλά ρε Γιάννη ήρθες στην γειτονιά μου και δεν ειδοποίησες;
Τα βομβίδια αυτά είναι απέναντι από τον Σωτήρη (soer)
Eγώ πάντως δεν τα θεωρώ αυτά τα καλύτερα σουτζουκάκια, έχει κι αλλού !! :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67