- Reaction score
- 5.360
Που είσαι ρε παιδί.....;Να είχα έναν τραχανά και εγω...![]()
Να έρθουμε να σε μαζέψουμε;
Που είσαι ρε παιδί.....;Να είχα έναν τραχανά και εγω...![]()
Δύσκολο πολύ, πάντως έγινε δουλίτσα αλλά τι να με κάνει τώρα εμένα αυτό...Που είσαι ρε παιδί.....;
Να έρθουμε να σε μαζέψουμε;
Man δε θα σου άρεσε. Ήταν εμπορίου....Να είχα έναν τραχανά και εγω...![]()
Μα κοίτα το πιάτο, λείπει ένα αντικριστο μπουτάκι από ζυγουράκι?Καλά είναι.... Μη διαμαρτυρεσε.... Άσε τα κατσίκια στην ησυχία τους.....![]()
35.5066° N, 27.2124° EΜωρέ πολλά λείπουν από την φωτογραφία..... Αντε... Πες που είσαι να ρθω με τη μαχαίρα.....
Ο Χριστός κι ο Απόστολος.... Εδώ;35.5066° N, 27.2124° E
Μαχαίρι έχω, μη φέρεις.
Πώς να μη κάνω σαν τη χηρα στο κρεβάτι...
35.5066° N, 27.2124° E
Μαχαίρι έχω, μη φέρεις.
Μακριά.... Πολύ μακριά...... Εγώ υπολόγιζα καμία Σαλαμίνα.....Σε δεκαέξι ώρες και τριάντα λεπτά έφτασες dretman.....
Κάνεις ΚΑΙ θαλάσσιο ποδήλατο bretsos??Πώς να μη κάνω σαν τη χηρα στο κρεβάτι...
Αυτά που είναι βουτηγμένα στο λάδι;;Αρακάς με αγκινάρες πατατούλες και καροτάκια ,κατσικίσιο τυρί και παξιμαδάκια Κυθήρων (γνήσια ,όχι τύπου Κυθήρων) που μου έδωκε το φιλαράκι μου το καλό!
Το ελαιόλαδο τα κάνει τραγανά και αφράτα ταυτόχρονα και αφήνει μια ωραία επίγευση.Αυτά που είναι βουτηγμένα στο λάδι;;
Πρόσεξε μαρή μη κάνεις κυτταρίτιδα θα σε σφάξω!!!![]()
![]()
Αντε να χαθείς.... Μου τα θύμησες και χώθηκα στο ντουλάπι....Το ελαιόλαδο τα κάνει τραγανά και αφράτα ταυτόχρονα και αφήνει μια ωραία επίγευση.
Δεν έχουν όμως "λαδίλα". Ακόμα και αν τα αφήσεις πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας ,δε θα αφήσουν ίχνη από λάδι.