bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.211
Έλα Εντάξει τη γλυτώσαμε και σήμερα, έγινε αλλαγή πλεύσης τη τελευταία στιγμή.

ΣοραιοςςςςςςΈλα Εντάξει τη γλυτώσαμε και σήμερα, έγινε αλλαγή πλεύσης τη τελευταία στιγμή.
View attachment 148153
Mάλλον δοκίμαζε κι έκοβε.Μερακλής......!!!
Όταν τα "έχεις καλά" με τον τύπο που κόβει τα αλλαντικά στο σ/μ........View attachment 148145
Ο λαός ζητά γιουβετσακι αλλαντικών με λαχανικά by Dretman....
Ήμουν σίγουρος ότι θα έλεγες ψέματα (όπως και με τα σουβλάκια), αλλά είπα να σε κάνω να το παραδεχθείς μόνος σου!!Που το είδες το μανιτάρι βρε;
Α...... Όχι..... Όλα αυτά είναι διαφορά αλλαντικά που μένουν από τα σούπερ μάρκετ... Οι άκρες από τις φρατζολες τους.... Άμα ξέρεις το παλικάρι που τα κόβει του λες και στα δίνει.... Πολύ φθηνά...Mάλλον δοκίμαζε κι έκοβε.
Σταμάτα υπάρχει και μανιτάρι.... Σε κονσέρβα όμως....Ήμουν σίγουρος ότι θα έλεγες ψέματα (όπως και με τα σουβλάκια), αλλά είπα να σε κάνω να το παραδεχθείς μόνος σου!!![]()
Δεν μου λες αγόρι μου γλυκό, αυτό το κρεμμύδι, τι θα το κάνεις ακριβώς?Σοραιοςςςςςς
View attachment 148154
Σου φάνηκε πολύ;Δεν μου λες αγόρι μου γλυκό, αυτό το κρεμμύδι, τι θα το κάνεις ακριβώς?
Έτσι από περιέργεια ρωτώ...
Για Κρητικό τραπέζι γάμου, θέλεις λίιιγο ακόμα...Σου φάνηκε πολύ;
Βάζω κρεμμύδι πολύ γενικά...Μ αρέσει .. Είναι όμως και ένα ταψί μεγάλο της κουζίνας....Για Κρητικό τραπέζι γάμου, θέλεις λίιιγο ακόμα...![]()
Πάσο...Βάζω κρεμμύδι πολύ γενικά...Μ αρέσει .. Είναι όμως και ένα ταψί μεγάλο της κουζίνας....
Όχι... Δεν έχω μπρόκολο.. Και ντρέπομαι....Πάσο...
Θα μας δείξεις και φωτό όταν φτιάξεις το φαγάκι σου??
Ένα ψάρι στο κέντρο του ταψιού....λείπει!!Όχι... Δεν έχω μπρόκολο.. Και ντρέπομαι....![]()
Έχει αλλαντικά μέσα βρε.... Που κολλάει το ψάρι....;Ένα ψάρι στο κέντρο του ταψιού....λείπει!!
Ωχ! Ναι το ξέχασα, είπα να τσιγκλήσω λιγάκι τη ΜαίρηΈχει αλλαντικά μέσα βρε.... Που κολλάει το ψάρι....;
Τα 'χεις μάθει κολύμπι τα περιεχόμενα ή θα πάνε άπατα;Όχι... Δεν έχω μπρόκολο.. Και ντρέπομαι....![]()
Ελα βρε εξεφ...... Έχει κριθαράκι μέσα.... Θα το πιει.... Μη σου πω ότι θέλει κι άλλο......Τα 'χεις μάθει κολύμπι τα περιεχόμενα ή θα πάνε άπατα;
FixedΑν μιλάμε για κατεψυγμένες μπάμιες μόνο οι μπάρμπα Στάθης αξίζουν οι μικρές όμως νομίζω τις αναφέρει "έξτρα" στην συσκευασία.... Είναι πρώτης σοδιας χωρίς σάλια και είναι καταπληκτικες..... Θα τιςετρωγεέσβηνε* και ο εξ.......
*αλλά έδωκε εντολή στον rose να το κάνει.![]()
![]()
Το έχεις παρατηρήσει και εσύ ντιαρ?Lock αυτοί, like εγώ στο καπάκι, όπως κάνουν κάποιοι σε άλλα threads, που τους γλυτώνουν