Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
5.360
Mάλλον δοκίμαζε κι έκοβε.
Α...... Όχι..... Όλα αυτά είναι διαφορά αλλαντικά που μένουν από τα σούπερ μάρκετ... Οι άκρες από τις φρατζολες τους.... Άμα ξέρεις το παλικάρι που τα κόβει του λες και στα δίνει.... Πολύ φθηνά... :wink:
Ήμουν σίγουρος ότι θα έλεγες ψέματα (όπως και με τα σουβλάκια), αλλά είπα να σε κάνω να το παραδεχθείς μόνος σου!! :p
Σταμάτα υπάρχει και μανιτάρι.... Σε κονσέρβα όμως.... :frown:

D

Deleted member 23222

Guest
Βάζω κρεμμύδι πολύ γενικά...Μ αρέσει .. Είναι όμως και ένα ταψί μεγάλο της κουζίνας....
Πάσο... ;)

Θα μας δείξεις και φωτό όταν φτιάξεις το φαγάκι σου??

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.741
Αν μιλάμε για κατεψυγμένες μπάμιες μόνο οι μπάρμπα Στάθης αξίζουν οι μικρές όμως νομίζω τις αναφέρει "έξτρα" στην συσκευασία.... Είναι πρώτης σοδιας χωρίς σάλια και είναι καταπληκτικες..... Θα τις ετρωγε έσβηνε* και ο εξ.......

*αλλά έδωκε εντολή στον rose να το κάνει. :tongue: :biggrin:
Fixed

Reaction score
2.803
Το έχετε κάνει chat το thread ούτε οι θειές στο φουμπού δεν κάνουν έτσι τέσπα, έκανα λικε στον Μαριντότα παρόλο που με είχε τρολάρει τις προάλλες που έλεγε "νέο και νέο" γιατί μίλησε για ψαρόσουπα και σαρδέλες, σαρδέλες έφτιαξα προχθές στο φούρνο ήταν μούρλια και ψαρόσουπα θα φτιάξω προσεχώς έχω πάρει ήδη 2 κοκκινόψαρα και ένα μπακαλιάρο, σήμερα έφτιαξα χυλοπίτες κρητικές με ξηρό ανθότυρο, φωτό δεν βάζω γιατί είμαι κομμάτια και δεν έχω καθόλου κέφι αυτή την στιγμή. :errwhat:
Οι μπάμιες πρέπει να τρώγονται φρέσκες και η εποχή τους είναι το καλοκαίρι, γιατί παίρνει ο Μπρέτσος κατεψυγμένες και τις πληρώνει 5 ευρώ το κιλό δεν μπορώ να καταλάβω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.613
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds