bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.684
Πάσο, δεν θα πω τίποτας άλλο... άλλωστε μεγάλα παιδιά ήμαστε.... εσείς γιατί εγώ δεν φαίνεται λόγο της υγιεινής διατροφής
Η πιο πρόσφατη.Βάλε ρε Alex καμιά εικόνα από COSI's να τρελαθούμε.!!
Να γίνει άλλο νήμα με τα νόστιμα...να φύγετε να πάτε αλλούνα γινει αλλο νημα, για τα μη νοστιμα, να τα βλεπουν οι υπολοιποι, οχι ολοι....
Δεν ξέρω τι λες Άλεξ, εγώ πάντως μετά από ένα πιάτο μπάμιες με μπόλικη φέτα και ψωμάκι ζυμωτό... έναν οργασμό τον νιώθω...Δεν μπορεί... ο Χρήστος πάσχει από υπογευσία.
![]()
Απώλεια γεύσης: Πού οφείλεται και πώς αποκαθίσταται
Η απώλεια γεύσης είναι η πιο συνηθισμένη διαταραχή της γεύσης. Ένα άτομο μπορεί επίσης να πάσχει από υπογευσία (μειωμένη ικανότητα διάκρισης γλυκών, πικρών,...www.onmed.gr
Δεν ξέρω τι λες Άλεξ, εγώ πάντως μετά από ένα πιάτο μπάμιες με μπόλικη φέτα και ψωμάκι ζυμωτό... έναν οργασμό τον νιώθω...![]()
Ο άτιμος τον άλλαξε!!!Όσο πάει γίνεται καλύτερος ο τίτλος του νήματος![]()
Απο τη ποσοτητα μονο δεν ηπρεπε να το πεις - εγω τρωω δυο το πολυ τρεις κουταλιες τσι σουπας στακα για πληρες γευμα ... οϊ , κουνουπιδι ειναι ...Στάκα?
Τα τυροπιτάκια ή τα αδέσποτα;Πήρα και τυροπιτάκια για τα αδέσποτα που περιμένουν από έξω, παραλίγο να τα φάω και αυτά![]()
Τα ταΐζει πρώτα μπάμιες και μετά τα τρώει. Έτσι, για την αλητεία.Τα τυροπιτάκια ή τα αδέσποτα;![]()
![]()
Καλά ρε αγόρι εντάξει . Το είδα ότι είναι κουνουπίδι , αλλα μου θύμισε στάκα.Απο τη ποσοτητα μονο δεν ηπρεπε να το πεις - εγω τρωω δυο το πολυ τρεις κουταλιες τσι σουπας στακα για πληρες γευμα ... οϊ , κουνουπιδι ειναι ...![]()
Άλλο πάλι και αυτό. Και να μην ξέρεις την προέλευση της γλίτσας. Αν είναι από τις μπάμιες ή...Δεν ξέρω τι λες Άλεξ, εγώ πάντως μετά από ένα πιάτο μπάμιες με μπόλικη φέτα και ψωμάκι ζυμωτό... έναν οργασμό τον νιώθω...![]()
Για βάλε........Θα φάμε τίποτα νόστιμο σήμερα...; ή να αναλάβω δράση;