Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.684
να γινει αλλο νημα, για τα μη νοστιμα, να τα βλεπουν οι υπολοιποι, οχι ολοι....
Να γίνει άλλο νήμα με τα νόστιμα...να φύγετε να πάτε αλλού :roflmao:
Είπες μη νόστιμες τις μπάμιες ή λάθος κατάλαβα?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.455

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.684
Δεν μπορεί... ο Χρήστος πάσχει από υπογευσία. :p

Δεν ξέρω τι λες Άλεξ, εγώ πάντως μετά από ένα πιάτο μπάμιες με μπόλικη φέτα και ψωμάκι ζυμωτό... έναν οργασμό τον νιώθω... :roflmao:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.455
Δεν ξέρω τι λες Άλεξ, εγώ πάντως μετά από ένα πιάτο μπάμιες με μπόλικη φέτα και ψωμάκι ζυμωτό... έναν οργασμό τον νιώθω... :roflmao:

Στείλε email να προσθέσουν την μπαμιοφιλία. :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.684
Χαζά χαζά εγώ δεν έχω φάει γεύμα συμερις, έφαγα όμως πρωινό, δεκατιανό και το μεσημέρι έκανα ντού στα ζεστά φαγητά του Σκλαβενίτη, όλοι έκαναν τα ψώνια και εγώ έκοβαν βόλτες με το καροτσάκι και καταναλωνα αυτά που είχα ψωνίσει στους διαδρόμους' στο ταμείο έφτασα με άδειες συσκευασίες.
Πήρα και τυροπιτάκια για τα αδέσποτα που περιμένουν από έξω, παραλίγο να τα φάω και αυτά :roflmao:

Reaction score
29.532
Απο τη ποσοτητα μονο δεν ηπρεπε να το πεις - εγω τρωω δυο το πολυ τρεις κουταλιες τσι σουπας στακα για πληρες γευμα ... οϊ , κουνουπιδι ειναι ... :drinks:
Καλά ρε αγόρι εντάξει . Το είδα ότι είναι κουνουπίδι , αλλα μου θύμισε στάκα.
Αχ μου λείπει η στάκα που έτρωγα στα χανιά. Εποχές ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ .

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.515
Άλλο πάλι και αυτό. Και να μην ξέρεις την προέλευση της γλίτσας. Αν είναι από τις μπάμιες ή...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss