bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.472
Έχτε καλύτερα φαγιά εκεί σακάτ, γιαυτό δεν τα ξέρς τα παϊδάκια κοτόπουλοηντανε τα παϊδακια κοτοπουλο ?
επαε στο χωριο δεν εχωμε ...
![]()
Έχτε καλύτερα φαγιά εκεί σακάτ, γιαυτό δεν τα ξέρς τα παϊδάκια κοτόπουλοηντανε τα παϊδακια κοτοπουλο ?
![]()
Κυκλοφορεί ακόμη το φραπογαλο;Ωνασουγ@μ αυτο δεν ηταν πρωινο, το γλυκο ηταν τουρτα για 4, με οτι γλυκο ειχε το ψιλικατζιδικο, 1 κιτκατ ολοκληρο, 1 kinder bueno ολοκληρο, 1 μπανανα, 4-5 φραουλες, βατομουρα, oreo μπισκοτα, κανα πακετακι smarties, σιροπια, 2 σοκολατες λευκη κ κλασσικη, ω γαμ.
και ομελετα τεραστια με 3 αυγα, σαλαμια κασερια ,σοροπια μαρουλια μανιταρια πιπιεριες και δεξερωγωτι
View attachment 213660
View attachment 213662
View attachment 213663
Ένα κοτόπουλο που το ανοίγεις ώστε να γίνει φλατ, αφαιρείς τα κόκαλα του θώρακα και μετά το κόβεις με την τσατήρα σε μακρόστενα φετακια που θα μοιάζουν στο σχήμα με τα παϊδακια.ηντανε τα παϊδακια κοτοπουλο ?
![]()
Μια φασουλάδα σκέτη αποτυχία, δεν ξέρω τι πήγε στραβά αλλά έφαγα τη μισή με τα χίλια ζόρια... Και είχα μια όρεξη για φασουλάδα σημερα...
Τεσπα, η χωριάτικη ήταν όλα τα λεφτά, από τα πέρσι είχα να φαω ντομάτες, επίσης έχω κόψει μαχαίρι τη φέτα εδώ και πολύ καιρό, το τυρί είναι ανθότυρο.
View attachment 213730
Μια φασουλάδα σκέτη αποτυχία, δεν ξέρω τι πήγε στραβά αλλά έφαγα τη μισή με τα χίλια ζόρια... Και είχα μια όρεξη για φασουλάδα σημερα...
Τεσπα, η χωριάτικη ήταν όλα τα λεφτά, από τα πέρσι είχα να φαω ντομάτες, επίσης έχω κόψει μαχαίρι τη φέτα εδώ και πολύ καιρό, το τυρί είναι ανθότυρο.
View attachment 213730
σημερα?μυδοπιλαφο!χωρις σαλτσα γιατι πειραζει τον αδερφο μου....
Κρεατόπιτα δεν είναι αυτή;Μπουγάτσα με κιμά και τυρί![]()
Θηλυκό;OXI είναι άλλο το φύλο.