bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.676
Οπχιος μαγειρεύει βάζει και τα υλικά της αρεσκείας του!!
Δημοκρατικές αποφάσεις
Δημοκρατικές αποφάσεις

Ο Βασιλιάς των φαγητών!Πίτα, πιτούλα, πτούλα με απ'ούλα!!
Τρώγεται ως συνοδευτικό ή επιδόρπιο, ανάλογα τα γούστα και τη πείνα.
Σήμερα τη έσιαξα με πολύ σύβραση, βγήκε αφράτη και ζουμερή!
View attachment 217377 View attachment 217379
Δώσε και καμιά συνταγή...Πίτα, πιτούλα, πτούλα με απ'ούλα!!
Τρώγεται ως συνοδευτικό ή επιδόρπιο, ανάλογα τα γούστα και τη πείνα.
Σήμερα τη έσιαξα με πολύ σύβραση, βγήκε αφράτη και ζουμερή!
View attachment 217377 View attachment 217379
Εισαι σε σωστό δρόμο.Μελιτζάνες με δροσιστικό τζατζίκι και μπριζόλα προβατίνας ευγενική χορηγία της αδερφής μου!
View attachment 217382 View attachment 217383
Η συγκεκριμένη έχει σπανάκι, τσουκνίδια, λάπατα, ανθότυρο, φέτα, 6 αυγά (για ένα ταψί) λάδι, αλάτι, πιπέρι.Δώσε και καμιά συνταγή...
Να βάλω φώτο από τη σημερινή γάστρα της μπεθεράς?Ο βασιλιάς των φαγητών είναι άλλος, αλλά δεν είναι της παρούσης να θίξουμε το θέμα τούτο...
Θα μας τη πέσουν οι αντίprecious![]()
Και είναι και πολλοί παναθεμά τους![]()
ενα μοριο λαδιου
Γιατί άργησες ;Απο κάτω είμαι, δεν ακούς το θυροτηλέφωνο;
Η αλήθεια είναι ότι μια ολιά λάδι ήθελε παραπάνω, αλλά σήμερα πήρα τις εξετάσεις αίματος
Το λάδι τις βελτιώνειΓιατί άργησες ;
Εμείς είμαστε επάνω από νωρίς
να δω τι θα φας !
Η αλήθεια είναι ότι μια ολιά λάδι ήθελε παραπάνω, αλλά σήμερα πήρα τις εξετάσεις αίματος![]()
Έπρεπε να βάλεις και λίγο βούτυρο αγελαδινό, λίγο μπέϊκον, λίγο καπνιστό ζαμπόν, γραβιέρα και λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι από πάνω.Η συγκεκριμένη έχει σπανάκι, τσουκνίδια, λάπατα, ανθότυρο, φέτα, 6 αυγά (για ένα ταψί) λάδι, αλάτι, πιπέρι.
@JOHN MARKOU εσύ είσαι με avatar Μελιδη ;Έπρεπε να βάλεις και λίγο βούτυρο αγελαδινό, λίγο μπέϊκον, λίγο καπνιστό ζαμπόν, γραβιέρα και λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι από πάνω.
Και λίγο λουκάνικο χωριάτικο.
Όχι πολύ, μισό κιλό.
Άντε 3/4 Kg
Αν το πιάτο είναι ακουμπισμένο σε τραπέζι, να ξέρεις ότι είναι επικίνδυνο με τέτοιο τζάμι που βλέπω.Είπαμε να φάμε σπίτι σήμερα και οι γυναίκες μου έλεγαν κάτι για αρακά και φασολάκια...
Πήγα στο διπλανό χωριό, βρήκα το χασάπικο και μου έκοψε μία σπαλομπριζόλα 1,5 κιλό και 5 μικρές χοιρινές. Άναψα το ξένο BBQ και οι αρακάδες μπήκαν στο ψυγείο για άλλη μέρα (θα τους πετάξω στα κρυφά γιατί βγάζουν μυρωδιές).
View attachment 217412
Έχει φελλό από κάτω, Μιχάλη.Αν το πιάτο είναι ακουμπισμένο σε τραπέζι, να ξέρεις ότι είναι επικίνδυνο με τέτοιο τζάμι που βλέπω.