Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ευτυχως καποια αλλη ψυχη αντι για την τιβι θα εσβηνε τον πονο του στο πιοτι,
η λιγδυλα και η μπουχτηλα που προκαλουν τα λαδερα μενει για καιρο σε ανασα και στην σκεψη.....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.066
Δηλαδή δε σ' αρέσει η γιαουρτλού;
Δεν το διατύπωσα σωστά. Δεν μου αρέσουν τα μαμαδίσια φαγητά και ιδιαίτερα τα μαγειρευτά. Λόγω υφής, λαδίλας και σιχαμάρας. :D

Γιαουρτλού... αν εννοείς το κεμπάμπ, το προτιμώ σκέτο ή με τη σάλτσα στο πλάι. Αποφεύγω ό,τι χαλάει/μουλιάζει τα τραγανιστά φαγητά.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
δεν με πιανει τιποτα.....ζακετα και πορτοκαλαδα χωρις ανθρακικο στους εκαστους........

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.066
Σήμερα την πάτησα οικτρά...
Αποφασίσαμε να πάμε κάπου κοντά για να αποφύγουμε την κίνηση λόγω ανοιχτών καταστημάτων. Επέλεξα ένα παλιό Κινέζικο στο Μαρούσι που είχα να πάω 15 χρόνια. Διαβάζοντας κριτικές και βλέποντας ότι έχει (ακόμα) πολύ κίνηση, είπα να το ρισκάρω. Έτσι κι αλλιώς είχε μπουφέ και θα ήταν δύσκολο να μην ικανοποιηθώ με κάτι. Κι όμως...

Όλα ήταν στο περίπου, άνοστα, λαδένια, με λάθος συστατικά και αναλογίες. Είχε και σούσι! Εκεί ήταν τα πολλά γέλια. Ρύζι, από αυτό που κάνουμε γεμιστά και ελληνικά μυρωδικά. Αν έκλεινες τα μάτια θα νόμιζες ότι τρως κακοφτιαγμένα ντολμαδάκια γιαλαντζί. Γενικά, είχα την εντύπωση ότι ήμουν προσκεκλημένος σε φτωχή Ασιατική οικογένεια και μου έφτιαξαν να φάω ό,τι μπορούσαν με ό,τι υλικά είχαν πρόχειρα. Η εμφάνιση του μπουφέ ήταν κι αυτή άκρως ερασιτεχνική και κακόγουστη.

Οι τιμές ήταν χαμηλές, 15€ το άτομο στον μπουφέ, αλλά τι να το κάνεις όταν φεύγεις νηστικός;

Κι ύστερα μου λένε να πειραματίζομαι και να "ακούω" τις κριτικές. :headbang:

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.455
Στον τακο!!
Δωσε ονομα.Όπως γραφουμε θετικα λογια για καποιους ετσι πρεπει να ακουγοντε και τα αρνητικα..
Ας βρεθει στο κατω κατω ο επομενος να πει διαφορετικη αποψη...
Ουτε γευστικα σε καλυψε ουτε εμφανισιακά.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
pizza hut γιατί όλα τα σουβλατζίδικα στα πέριξ είναι κλειστά :idk:
Και συ του υγιεινου φαγητου βλεπω :D
Εδω , τοστ με Κυπριακο χαλουμι,λουντζακι και τοματα (με το αλατι της βεβαιως) ,οχι επειδη ειναι ολα κλειστα αλλα επειδη λογω δουλειας της γυναικας μου, "μαγειρευω" εγω....χαχαχα

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.066
Στον τακο!!
Δωσε ονομα.Όπως γραφουμε θετικα λογια για καποιους ετσι πρεπει να ακουγοντε και τα αρνητικα..
Ας βρεθει στο κατω κατω ο επομενος να πει διαφορετικη αποψη...
Ουτε γευστικα σε καλυψε ουτε εμφανισιακά.
Και να μην έδινα όνομα, στο Μαρούσι ένα Κινέζικο υπάρχει. Είναι το Great Wall κοντά στο σταθμό του τρένου. Φαντάσου ότι είναι από τα εστιατόρια με φανατικούς θαμώνες και γενικώς αρέσει.

Κάποια στιγμή θα γράψω για τα εστιατόρια που αρέσουν σε πολλούς και είναι χάλια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.969
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas