melina
Cargo 200
- Μηνύματα
- 25.086
- Reaction score
- 45.346
Τι να με πείσει καλε; Έτσι μαγειρεύει η μάνα μου το κρέας χρόνια τώραΑπό ότι φαίνεται το κατέεις το πράμα.
Το τηγάνι είναι αντικολλητικο σε αυτές τις περιπτώσεις με καπάκι πάντα.
Η φωτιά στη μέση και η θερμοκρασία μέσα στη τηγάνι υψηλή λόγο του καπακίου.
Τα μανιτάρια βγάζουν πολύ νερό και αναγκάζουν αρχικά το κρέας να βράση, το καπάκι δεν το ανοιγοκλεινουμε και το κρέας μένει σε βράση αρκετή ώρα.
Μετά από 30 λεπτά~ τα μανιτάρια έχουν βγάλει όλα τα υγρά τους και έχουν σοταριστεί, τα αφαιρείς και τα κάνεις ότι θες εσύ ή τα πετάς, η δουλειά έχει γίνει, εκτός ότι το κρέας μαλακώνει αφήνουν και μια πολύ ωραία και διακριτική γεύση στο κρέας.
Το κρέας μένει στο τηγάνι για 10-15 λεπτά ακόμα με κλειστό καπάκι και that's it....Μια δοκιμή ίσως σε πείσει!![]()